Selaat arkistoa kohteelle hifk.

SaiPa

10.3.2015 Yleinen

B_mRS0nXEAE9OVx

Kyllä näistä kelpaa juoda. Ylivoimasesti mun lempi mukit.

SaiPaa voittoon kannustamaan Lappeenrannan Kisapuistoon oon matkaamassa tänään ja torstaina. Tiistaina eli tänään vastaan SaiPa saa Helsingistä HIFKin ja torstaina Espoosta Bluessin.

Tämän päivän peliin (SaiPa – HIFK) istumapaikat ovat menneet mutta seisomapaikkoja löytyy ja vaikka olisit pyöratuollilla liikkuva niin inva paikkoja löytyy Kisapuistosta vielä tämän illan peliin.

Torstain peliin (SaiPa – Blues) ei ole myöskään enää paljon paikkoja jäljellä mutta löytyy vielä istuma-, seisoma- sekä inva paikkoja vielä jotkut katsomot ovat täynnä toisissa on vain pari ja joissain on vielä paljonkin paikkoja mm. vieraskatsomossa ja vieraskatsomon vieressä olevassa katsomossa on paikkoja, jos ei haittaa, että vierasjoukkueen kannattajat kannustavat vieressä.

11008525_10153109722000549_2368316008682336361_n       10612859_10153107314265549_1231614975270357340_n

Kaikki mukaan kannustamaan :)

Helsinki suree

16.3.2014 Yleinen

VANTAA. Lahden Pelicans on pelannut itsensä Liigan puolivälieriin lyömällä jatkoajalla HIFK:in numeroin 1-2 (0-0, 0-1, 1-0, 0-1). Nelonenpron asiantuntija Tuomas Grönman kiteytti punanuttujen ongelman: – Ei ole inspiraatiota. Ei ole, kenelle pelataan.

HIFK läksi otteluun painostamalla ensimmäiset minuutit. Joukkue tukki Pelicans-hyökkäykset jo keskialueella. Suurin uhka lahtelaisille oli helsinkiläisten ykkösvitja, joka ei kuitenkaan monista tilanteista huolimatta onnistunut maalin teossa. Eniten runkosarjassa pelannut Pelicansin maalivahti Jere Myllyniemi piti huolen, ettei takaiskua tullut.

Pietilä sivalsi siniviivalta

Pelicansin avausmaalia saatiin pelata aikaan 3:19, kun Juha-Pekka Pietilä ampui siniviivalta joukkueensa johtoon. Syöttäjinä toimivat Oskari Korpikari ja Pavel Rosa. Ajassa 4:30 HIFK pääsi maistelemaan ylivoimaa, kun Henri Laurila otti jäähyn koukkaamisesta, mutta HIFK:lla oli liian vaikeita syöttöjä ja mahdollisuus tasoihin valuivat hukkaan.

”Omiin jäänyt kiekkoja”

Pelicansin valmentaja Hannu Aravirta kommentoi toisen erän jälkeen omiensa edesottamuksia:

– Omiin on jäänyt kiekkoja. Pitää olla aloitteellinen. Tarjotaan hyvin.

Ottelu oli kääntynyt hyvinkin toiselle puoliskolle, kun pelissä alkoi hawaiikiekko. HIFK pääsi niskan päälle ja oli tehdä maalin, mutta Myllyniemi pysäytti harvat yritykset.

HIFK sinnittelee niskalenkissä

Stadilaisten tasoitusosumaa saatiin odottaa aikaan 52;29, kun Ville Peltonen syötti kiekon Corey Elkinsille, joka puolestaan jatkoi maalin eteen ajautuneelle Juuso Puustiselle. Hänellä oli helppo työ jatkaa hifkiläisten taistelua.

Kolmanteen erään lähdettäessä HIFK-luotsi Harri Rindellin mukaan peliin oli selvät sävelet.

– Pitää olla rohkea, mutta ei tyhmänrohkea, Rindell sanoi.

Viimeinen varsinaisen ajan peli-idea oli selvillä, mutta kumpainenkin joukkue pelasi varovaista peliä, ettei vain olisi soinut omissa huonosti menneen hyökkäyksen jälkeen.

Helsinki suree

Ottelu ajautui jatkoajalle. Viimeinen erä oli HIFK:n hallintaa ja se hallitsi kenttätapahtumia selvästi. Kun oli pelattu 4:50, Juha Leimu kuitenkin niittasi HIFK:n kesälomalle Jokerien seuraksi. Iltapuhde oli helsinkiläisittäin kovin vaatimaton, kun Hämeenlinnasta kantautui tieto, että HPK oli voittanut juuri Jokerit suoraan kahdella voitolla, yleisö jäähallilla ilakoi voimakkaasti.

Toisen epäonni on toisen onni, mutta turhan aikaisin hifk-fanit juhlivat Jokerien putoamista puolivälieristä, koska Leimu iski ratkaisevan maalin.

Mikko Roivas