Selaat arkistoa kohteelle Hierontapenkki.

Pimeitä aamuja ja navigointia

31.10.2014 Yleinen

Aamulenkit on ihan parhaita, jos vaan saa itsensä ylös sängystä. En ole siinä aina onnistunutkaan, mutta yleensä kylläkin jos laitan juoksuvaatteet sängyn viereen ja hyppään niihin heti kun kello soi. Vielä muutamia viikkoja sitten unien ollessa hukassa se ei ollut mikään ongelma, kun heräsin jo viideltä enkä saanut enään unen päästä kiinni. Tällä viikolla onkin trendi ollut toinen ja joka aamu en ole matkaan päässyt. Mutta hei, sehän on vain positiivista jos unta onkin riittänyt!

Paras hetki päivästä on aikainen aamu jolloin harva on vielä herännyt ja ympäristössä leijuu levollinen hiljaisuus. Uusi vuorokausi on alullaan eikä sitä ole ehtinyt pilata kiire ja stressi. Valot kajastavat harvoista ikkunoista. Vain minä ja muutama aamuvuorolainen liikenteessä. Näissä pimeissä aamuissa on niin paljon kaunista.

image

Viimeiset kolme päivää ovat olleet aika kiireisiä, mutta antoisia. Olen auttanut ystävääni hänen työssään, saanut kulkea toimistovaatteissa ja puhunut pitkästä aikaa englantia. Aivan mahtavaa ja niin erilaista kun oma työni. Tulin siihen tulokseen, että olen niin väärällä alalla. Ja minun on ihan oikeasti mietittävä, mikä olisi se oikeampi suunta.

Tämän viikon työkeikasta kertyy rahapussiin extraa sen verran, että uskaltaa suunnitella tyttöjen viikonloppua marraskuulle. Hotelliyö, hyvää ruokaa ja seuraa – voisiko enempää toivoa, kun ett pääsee hellan äärestä vapaalle? En malttaisi odottaa!

Tällä viikolla tuli vihdoin myös hierontapenkki. Nyt pitäisi sitten löytää vapaaehtoisia hierottavia ja voin kertoa ettei se ole ollut ongelma. Viikonloppuna pitää ahkeroida kunnolla, että saan ”kotiläksyt” tehtyä.

image