Selaat arkistoa kohteelle hieronta.

Sadistinen hieroja

19.3.2015 Yleinen

Hallehelevetinlujaa!! Tää hieroja-setä, jolla kävin tiistaina oli melkonen tapaus. Jo siinä vaiheessa, kun hän alko levittää öljyä selkään, mä älähdin! Se ei todellakaan ollu mitään pientä hivelyä hänen käsittelynsä, hetkeekään en paikallaan, saati hiljaa siinä laverilla ollu, rentoutumisesta puhumattakaan.. Koko kropan käsittely 50 minuuttiin ja alottaessa kysy vaan, et tuleeks sulle helposti mustelmia? Itseasiassa hyvin vähillä mustelmilla mä selvisin siitä, olin nimittäin jo melko epäileväinen, että selviänkö edes hengissä sieltä..

Ja uskomatonta kyllä, eilisen olin tosi nuutunut ja olo oli jotain jyrän ja höyryvetyrin alle jääneen väliltä, mutta tänä aamuna koin sen suurimman hämmennyksen. Eilen huomasin kyllä jo, että niska/hartiakivut jäi sille tielle, ja käsienkin puutuminen on huomattavasti vähäsempää, kun normaalisti. Yleensä mä sängystä noustessa oon hyvin kankee, ollu jo monta vuotta ja oon pistäny sen vaan vanhenemisen piikkiin, käydäänhän tässä jo hyvää matkaan kolmattakymmentä. Tänäkin aamuna kumarruin hyvin varovasti nostamaan paitaa sängyn vierestä lattialta, mutta ei hitto, mikä fiilis, ku ei sattunutkaan mihinkään, eikä ollu jäykkyyttä missään!! Sain myös loikoilla sängyllä mahallaan nojaillen kyynärpäihin ilman, että siitä kierähtäminen alas olis ollu taiteilua ja irvistelyä, niinkun yleensä alaselän takia.

Tosin se setä sano mulle, että vaikka mulla oli lihakset ihan jumissa, niin mulla on sellanen lihastyyppi, et se antaa myös helposti periks. No, ainakin hänen käsittelyssään.. Jäin vaan miettimään, että mahtaako se lihastyyppi olla myös sellanen, että se meneekin sit helposti jumiin? Ei kyllä nyt yhtään ois sellanen fiilis, et ihan heti ens viikolla olisin hänen käsittelyynsä takasin menossa.. Sen verran tuskaa se oli, että mieluummin kärsisin melkein tattoon ottamisesta aiheutuvaa kipua sen tunnin, ku sitä hieronnasta johtuvaa kipua :D

Puuduksissa

16.3.2015 Yleinen

Viime aikoina ei oo oikeen lähteny toi reenaus. Intoa olis, mutta joku mättää nyt. Tällä kertaa se ei oo korvien välissä, vaan kroppa ei oo ihan kunnossa. Kunnon jalkareeninkin tehny viimeks pari viikkoo sitten, toki sellasia sekotuspäiviä on ollut, et käsien sekaan pari kolme jalkaliikettä, mut ei sen kummempaa. Ongelma on nyt tuolla hartia seudulla. Ainahan mä olen jumissa ja saan rikastuttaa nuita hierojia, mutta nyt ei meinaa auttaa hierontakaan. Viikko sitten maanantaina kävin selkä- hartiahieronnassa ja olkapäässä oli hienot mustelmat, yksi piste ja kolme viirua, että vissiin ihan napakasti on hierojasetä tehnyt töitä. Siltä se kyllä tuntukin, minusta tuntuu, että se mitä mä vaivalla yritän saada aikasiks salilla ja hankkia edes pientä lihasta, ni tää tyyppi ihan kiusallaankin yrittää sabotoida mun salisaavutuksia ja hieroa mun lihakset lyttyyn :D .

Kohta olen kädetön, kun oot melkein miten päin tahaan, ni kädet puutuu ja hartioissa tuntuu nipistyksiä. Sellasia, et ihan kun pienen pienet ihokarvat jäis jotenkin nakeliin ja se tuntuis nipistyksenä. Aika inha tunne. Tänään mä rohkaistuin ja soitin yhdelle toiselle hierojalle, sellaselle vanhalle patulle, joka vaikuttaa kuuleman mukaan sellaselle, että sillä on taikanäpit ja se tekee ihmeitä. Olen myös kuullut, että siellä saattaa sitten kuulua parku ja itkukin, sen verran se kaivelee lihakset syvältä. Katsotaan, miten eukon käy huomenna, ainakin se hevosista jo ehti parin minuutin puhelun aikana puhua, joten luultavasti ainakin jutun juurta riittää :D .

Tänään kävin aamulla heti kukon rääkäsyn aikaan tunnin kävely lenkillä, ateriapirtelön heittämässä kitusiin kotosalla ja sitten muutaman päivän salirokulin jälkeen käsipäivää viettämässä salilla. Ei tuntunu järin hyvälle kropassa, mutta fiilis oli silti tyytyväinen, kun reeni oli tehty. Kohta ei varmaan veri kierrä enää päähän, mutta eipä siellä ne pari herneen puolikasta toisia ettiäkseen paljoo verta tarviikaan, ni näillä mennään. Ainakin nyt huomiseen. Jos huhut tosiaan pitää paikkansa tästä hierojasta, ni mä varmaan lennän kotiin sieltä.. Mukavahan se ois tietty olla vähän varmempi, et ku ottaa jotain käteen, ni se myös pysyy kädessä, nyt mennään vähän tuurilla.

 

Lunta tulvillaan ja raikas talvi sää

9.11.2014 Yleinen

Ei nyt ihan tulvillaan mutta kuitenkin ja sää oli kyllä raikas. Eli aamupäivästä ajettiin korkealle ylös ja siellä näin ensilumen tälle talvelle. Itku oli lähellä koska niin ikävöin lunta, tunteikas hetki. Pienen lumiukonkin tein, se tunne kun sai astella lumessa ja paljain käsin koskea siihen. En muistanutkaan miltä tuntuu kun kädet jäätyy lumen takia.  Lapset, koira ja aikuiset nautti täysin siemauksin hetkestä. Matkalla oli kauniit maisemat koska pilvet peitti kaiken alleen ja pilvien päältä hohti kirkkaana lumiset Alpit. Kävelyn jälkeen söimme ihanan lounaan ja sitten olikin taas aika sanoa heipat toiselle perheelle ja tulla host perheen luokse <3.

kauaa ei ehtinyt kotona viipyä kun matkasimme Ranskaan thoiry:iin ja pääsin hierottavaksi. Niskat aivan jumissa ja en edes muistanu miltä tuntuu kun verikiertää. Nyt on hyvä olla. Illalla vielä fiilistelin joulua kuuntelemalla joululauluja ja paketoimalla muutaman lahjan. I love my life ei mulla muuta.

Videopostausta en ole ehtinyt tekemään joten se jää ensiviikonloppuun.

Ensi askeleet lumessa

Ensi askeleet lumessa

Ensikosketus lumeen

Ensikosketus lumeen

Ensimmäinen lumiukko

Ensimmäinen lumiukko

Koira nautti

Koira nautti

image

Lapsi on terve kun se leikkii

 

image

Mutta sairas jos ei lopeta… Ja miehän en lopeta.

image

Kaunis kasvi mutta mikä tämä on?

image

image

Jos vain kameralla saisi vangittua sen minkä silmillä näkee. Pilviä alapuolella, Alpit keskellä ja pilvet yläpuolella.

-Lumella leikkijä

-Lumella leikkijä

hemmottelua

27.10.2014 Treeniblogi, Yleinen

kun liikkuu paljon on hyvä muistaa myös hemmotellabitseä ja lihaksia hieronnalla. Se tekee hyvää. Paras ja halvin hieronta tapa, jos omistat lapsia yai pikku sisaruksia hyödynnä niitä. Mene itse makaamaan lattialle mahalleen ja anna lasten kävellä päälläsi jaloista selkään. Muista kuitenkin neuvoa ettei selkärangan päällä saa kävellä. Meillä vanhempi lapsi hoitaa sen kävelyn selän päällä ja nuorempi hoitaa sit hemmottelun eli temmeltää ja makaa välillä selän ja jalkojen päällä. Toimii! Mutta kyllä kannattaa välillä käydä ihan oikealla hierojalla mutta lievittää tuokin :)

-juuri hieronnan saanut