Selaat arkistoa kohteelle hesburger.

Viikonloppu #3

13.11.2016 Yleinen

Eiköhän mennä vain suoraan asiaan. Perjantaina en mennyt kouluun koska olin sairas. Niin… Pelasin vain kännykällä ja tietokoneella kun muut olivat koulussa. Sitten kun muut saapuivat kouluista niin menin syömään välipalan ja viestittelin vähän WhatsApissa. Siitä en muista enempää.. Mutta lauantaina minä heräsin kello kahdeksan ja hain kännykän. Olin sillä vähäsen ja sitten menin syömään aamupalaa…  … …. En muista siitäkään mitään koska olen aika huonomuistinen. Mutta sunnuntaina heräsimme koko porukka aikaisin paitsi isä. Ja miksikö? Tietenkin koska oli isänpäivä! Haimme lahjat pöydälle, kävimme onnittelemassa isän ja sitten kävimme pöytään. Siellä oli kakkua, pizzaa, leipää, mehua ja kahvia. Sitten kun olimme syöneet annoimme lahjat isälle. Minä annoin isälle omatekemäni avaimenperän. Sitten muut antoivat lahjansa. Sitten kun se oli käyty menin koneelle. Sitten pelasin sillä aika kauan kunnes menin taas kännykällä. Sitten minua huudettiin ja menin katsomaan mitä oli tekeillä. Sain Hesburger kupongin. Sitten illalla lähdimme Hesburgeriin ja ostimme hyvät ateriat. Oli tortillaa, oli purilaisia, oli ranskalaisia, oli juotavaa ja vaikka mitä muuta. Sitten lähdimme kotiin ja menin saunaan sen jäleen sänkyyn ja sitten kirjoittamaan blogia koska meinasin unohtaa. Sitten menin ssänkyyn ja nukahdin.

Päivä 50, aamusta salille

26.10.2015 Yleinen

2015-10-26 09.59.20Aamuni alkoi koiralenkillä, mutta heti sen jälkeen suuntasin salille :) Oli mukava treenata, vaikka siellä oli enemmän porukkaa kuin kertaakaan aiemmin. Lähinnä miehiä. Heille tuntui tuo salilla olo olevan vain juttelua :D Tai toki treenasivat, mutta jutut liikkuivat Kreikan tilanteesta urheilijoiden dokaamiseen ja siitä perheenäidin ryyppyputkeen :D Salilla tuli heiluttua 50 minuuttia.

Treenikengät tuntuivat tulleensa tien päähän, joten piti lähteä ostamaan uudet. Onneksi ne löytyivät helposti :) Siitä lisää täällä »

Ateriat

 • Liikunta: Sali 50 min
 • klo 9.55 Key Lime Pie -pirtelö, 144 kcal
 • klo 12.40 Kahden ravun Ceasar (Hesburger), 174 kcal
 • klo 16.20 Banaanipirtelö, 144 kcal
 • annos26102015klo 17.50 Kanavarras (50g), jääsalaattia (20g), feta 8% (40g) ja pinjansiemeniä (10g), 203 kcal
 • klo 21.15 Suklaaminttupirtelö, 145 kcal

Päivä 40, messuilua, salia ja saunaa

16.10.2015 Yleinen

hese_kahdenravunsalaatti16102015Aamulla suuntasin Helsingin Messukeskukseen I Love Me -messuille. Oli kiva kävellä rauhassa itsekseen ja tutustua mielenkiinnon kohteisiin.

Menin monta kertaa Selätin-osaston ohi ja mietin, ostaisinko? Sitten kerran pysähdyin ja tekivät niin hyvän tarjouksen (Selätin ja treenikeppi), että olihan se pakko. Hieman pettyneenä etsin treenivaatteita, niitä oli todella vähän enkä siis saanut ostettua.

Unohdin tietenkin ottaa tetran mukaan ja piti syödä. Vurstia, pastaa, currya, jne. löytyi. Ainoa salaatti löytyi Hesburgerista ja kahden ravun salaatti ilman krutonkia ja kastiketta oli yllättävän kevyt!

Messujen jälkeen suuntasin vielä kuntosalille, tein 30 minuutin treenin. Illan kruunasi sauna :)

Ateriat

 • Cappuccinopirtelö, 138 kcal
 • Kahden ravun salaatti (Hesburger), 160 kcal
  Liikunta: sali 1 tunti
 • Chocolate Velvet, 153 kcal
 • Kasvisosekeitto, 98 kcal
 • Raejuusto 0,3% 100g, 65 kcal
 • Kana-herkkusienikeitto, 139 kcal