Selaat arkistoa kohteelle Helsingin Sanomat.

Uusi suomalainen radiokanava, joka soittaa ysäriä

11.9.2017 Yleinen

Kuuntelen paljon 1990-luvun musiikkia, esimerkiksi Retroperjantai-ohjelmassa, josta olenkin aikaisemmin jo maininnut. Nyt on tulossa kokonainen radiokanava, joka soittaa pelkkää ysäriä. Ilmeisesti, kuten Retroperjantaissa, tulee kanavalla soimaan erityisen paljon eurodance-biisejä.

Uuden kanavan nimi on HitMix, ja se aloittaa toimintansa perjantaina 15.9.

Luin asiasta Helsingin Sanomissa:

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/558714-kiinnostaako-90-luku-radioon-tulee-perjantaina-uusi-kanava-joka-soittaa-lahes

Päivitys.

Anteeksi epätietoisuuteni. Kyllä se soittaa muutakin kuin 90-luvun musaa. :)

Kelkalla joulun viettoon

21.12.2014 Jääkiekko, NHL, Urheilu

Harvalukuinen lukijajoukko ihmettelee, minne minun kirjoitukseni ovat hävinneet. Minua on työstänyt Jatkoajalle työstämä artikkeli maalivahdeista sekä elämän järjesteleminen, mutta tässä teille joululukemista, josta voivat nauttia Helsingin Sanomien Esa Lilja sekä Urheilusanomien Vesa Rantanen yhdessä Ylen Niki Juuselan kanssa.

Suomalaiset ovat iloinneet Kaisa Mäkäräisen suorituksia kauden kolmena maailmancup-viikonloppuna, seitsemän kertaa palkintopallilla 12 kilpailusta. Eihän voita kauden jokaista kilpailua, mutta tasaisella suorittamisella hän voi juhlia Venäjällä maaliskuun lopussa uransa kolmatta maailmancupin kokonaisvoittoa. Ampumahiihto on jopa tavallista hiihtoa kiinnostavampi, sillä ylivoimaisesti kilpailua johtava voi pilata kilpailunsa ampumapaikalla ammuttujen ohilaukausten takia. Olisi mukavaa kokea, miltä tuntuisi ampua tauluja alas, mitähän Suomen Ampumahiihtoliitto sanoisi ehdotuksestani?

Viikolla NHL:ssä nähtiin kaikkien aikojen pisin rangaistulaukauskilpailu Florida Panthersin ja Washington Capitalsin välillä, 20 kierrosta ja 40 laukojaa. Kilpailun aikana Ron Jeremy on luultavasti ajanut partansa.

Rattikelkkailun maailmancupia on laskettu Kanadan Calgaryssä, mutta Suomessa siitä ei mainita, vaikka Tea Karvinen osallistui ainoana suomalaisena lajin MM-kisoihin laskien pää edellä, kuten mahakelkkailussa tehdään. Mahakelkkailua ovat viime vuodet dominoineet latvialaiset Dukursin veljekset. On todella ironista, että lajin nimi on rattikelkkailu, eihän kelkkaa ole ohjattu ratilla sitten 60-luvun. Kelkkaa ohjataan vaijerien avulla ränniä pitkin. Tämän kirjoituksen innoittamana isät vievät lapsena pulkkamäkeen.

Lopuksi vielä kunniamaininta Laajasalon opiston väelle, joka antoi minun osallistua toisen kerran urheilutoimittaja-linjan pääsykokeisiin. Ensi kesänä nähdään.