Selaat arkistoa kohteelle helppotekoinen.

Valkosuklaapikkuleivät (tosi hyviä!)

15.8.2014 Yleinen

Ainekset:

(noin 24 kpl)

125 g pehmeää voita ja ylimääräistä voiteluun

125 g fariinisokeria

1 vatkattu kananmuna

200 g jauhoja

1 ½ tl leivinjauhetta

hyppysellinen suolaa

125 g pilkottua valkosuklaata

(50 g pilkottuja parapähkinöitä)

Valmistus:

1. Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi isossa kulhossa. Lisää vähitellen taikinaan vatkattu muna ja sekoita hyvin joka erän jälkeen.

2. Siivilöi jauhot, leivinjauhe ja suola taikinaan ja sekoita hyvin. Hämmennä sekaan valkosuklaapalat ( ja parapähkinämurska).

3. Peitä uunipelti tai uunipellit leivinpaperilla. Laita yhdelle pellille noin 6 teelusikallista, sillä pikkuleivät leviävät uunissa.

hjh

4. Paista 190 asteeseen esilämmitetyssä uunissa 10-12 minuuttia tai kunnes pikkuleivät ovat kullanruskeita. Siirrä lautaselle ja anna jäähtyä ennen tarjoilua.

dsd

 

 

(Ohje on kirjasta ”Suklaa”, ja se kuuluu Love Food -sarjaan. ^.^)