Selaat arkistoa kohteelle heijastinpipo.

I Love Me -messut kierretty, pitkästä aikaa

18.10.2015 Yleinen

selatinVierailin pitkästä aikaa perjantaina messuilla, I Love Me -messujen merkeissä. Ennenhän ne tunnettiin nimellä Kauneus&Terveys -messut. Kulutin kiertelyyn yli 4 tuntia.

Messut olivat monipuoliset ja olin monesta asiasta haaveillut ennakkoon. Tähtituoteen  Heijastinpipot olivat messutarjouksessa (16e) ja sellaisen tarvitsen pimeällä koiralenkeille. Toinen pipo tuli hankittua Daddy’s Girl -kojulta. Ihana blingbling, johon on kirjailtu timanteilla ”Diamond” :) Sielläkin oli kiva messutarjous, 15e.

Selätin on houkuttanut minua pitkään. Kävin kojulla pari kertaa. Viimeisellä kerralla sain niin hyvän tarjouksen itse Selättimestä ja treenikepistä, ettei mikään estänyt ostamasta. Nyt on kotonakin mahdollista treenata, eikä aina tartte raahautua salille.

Messuilla oli myös Cambridge-koju, mistä petyin hieman. Oletin, että siellä olisi ollut myynnissä blendereitä, paitoja, tmv. muttei ollut.

cambridgeohjelma_iloveme16102015Kokonaisuudessaan tykkäsin messuista ja liikuntaa tuli huomaamatta. Ehkäpä ensi vuonna suuntaan sinne uudelleen :)