Selaat arkistoa kohteelle harry potter.

J. K. Rowling – Harry Potter ja kuoleman varjelukset (kirja luettu)

20.6.2016 Yleinen

Melkein kuukausi meni lukiessa tätä isoa kirjaa J. K. Rowling – Harry Potter ja kuoleman varjelukset. Oli ihan ok, iso osa tuntui kuitenkin pitkäveteiseltä. Se ilmestyi suomeksi vuonna 2008 ja taitaa jäädä viimeiseksi Harry Potter -kirjaksi. Jos kiinnostaa, niin sen voi ostaa esim. Adlibrisista:

http://www.adlibris.com/fi/kirja/harry-potter-ja-kuoleman-varjelukset-9789513170905

Viime aikoina olen seurannut urheilua enemmän kuin koskaan ennen. Olen pyrkinyt katsomaan kaikki EM-jalkapallo-ottelut (tänäänkin tulee TV:stä useampi ottelu). Vähän katsellut elokuvia ja pelannut pelejä.

Nyt ajattelin lukea Ready Player One:n. Taitaa olla kuudes kerta jo!

Hyvää kesää kaikille! Kirjoitellaan! :)

Hannu Järvensivu – Merkinkantaja – The Rain (kirja luettu)

25.5.2016 Yleinen

Uskon Jumalaan. Siksi on tullut kuunneltua kyseistä gospelbändiä (The Rain). Itse asiassa se on Bass’n Helenin lisäksi ainoa gospelbändi, jota olen kuunnellut. Omistan bändin 5 levyä, joista suurin osa on tosi hyviä. Nyt luin orkesterista kertovan kirjan ja se oli ihan hyvä. Uskonasioista kertovat kohdat olivat hyviä. Kirjan voit ostaa The Rainin omasta kaupasta hintaan 30,00€. Osoite on tässä: therain.mycashflow.fi.

Nyt aloin lukea viimeistä Harry Potter -kirjaa Kuoleman varjelukset. Vaikuttaa hyvältä kirjalta, joskin taitaa olla aika ahdistava.