Selaat arkistoa kohteelle harmaat hiukset.

Ylioppilasjuhlia ja lomaa

16.6.2015 Yleinen

Kyllä aika lentää kun on mukavaa. Kolme viikkoa on mennyt, niin etten oikeastaan ole ehtinyt edes huomaamaankaan.

Ennen lomaa kävin kampaajalla ja uskalsin vihdoin toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni ja värjäsin hiukseni harmaiksi. Olin todella tyytyväinen lopputulokseen. Ainoa vaan ettei harmaa väri pysynyt kovin kauaa hyvänä, vaan hopeashampoosta ja colormaskista huolimatta hävisi hyvin nopeasti. Onneksi nyt kuitenkin viikonlopun ja miehen tyttären ylioppilasjuhlan kesti. Netistä goolettelin ja etsin tietoa harmaasta väristä ja löysinkin hyviä arvosteluja saaneen Wellan Color Fresh Silver 7/19. Tilasin sitä nyt kotiin pari purkkia, jotta saisin heinäkuussa veljeni häihin kunnolla harmaat hiukset, koska tää blondi, mikä mulla nyt sen harmaan hävittyä on, ei oikeen oo vaan mun juttu.

Tälläistä väriä lähinnä haaveilin

Tälläistä väriä lähinnä haaveilin

Tai tälläistä

Tai tälläistä

Loman alkajaisiksi vietettiin miehen tyttären ylioppilasjuhlia. Aluksi hiukan hirvitti, mutta hyvin ne menivät. Juhlat olivat miehen ex:n luona. Aikatauluni tosin hiukan kärsi, kun minut haluttiin mukaan koulullekin. Olin suunnitellut ehtiväni kaikennäköistä vielä aamulla ennen juhliin menoa, mutta enpä ehtinytkään. Perjantai olikin sen takia sitten todella kiireinen. Onneksi kakuista tuli kohtalaisen siedettäviä, vaikkakin lauantaina huomattiin jääkaapissa kakkujen päälle tippuneen yläpuolella olevan hyllyn pohjaan tiivistynyttä vettä. Onneksi kakkujen vahingot kuitenkin olivat suhteellisen vähäiset, eikä niiden maku kärsinyt. Koristeruusutkin sain suhteellisen hyvin kasattua ja säilymään ehjinä. Tietysti kakut olivat myös gluteenittomia, koska olen oppinut siskoni keliakian kautta, kuinka paljon keliaakikot arvostavat sitä että heidät on otettu huomioon ja he saavat syödä samoja ruokia muiden juhlijoiden kanssa.

yo juusto                                yo-lakki

 

Juhlissa jaksettiin olla ilta kymmeneen, jonka jälkeen kerättiin miehen kolme nuorinta lasta ja mentiin kotiin odottamaan aamun lomamatkaa…