Selaat arkistoa kohteelle harkat.

Alkuviikon viikkokatsaus

3.4.2014 Yleinen

Tää viikko on menny ohi tosi nopeesti. Aattelin et teen tällasen viikkopäivityksen, joka päivästä jotain tärkeetä:)

Maanantai: Muuten normipäivä, mut liikassa oli uintia, joten ruotsin tuntii oli vaan alle puol tuntii. Jee!!! (en oo oikein ruotsi-ihmisiä) Meidän linja lähti varttia vaille 12 ja oltiin vähä jälkeen 12 paikan päällä. Tunti alko 12.15 jollon piti olla altailla. Eka me uitiin 200metrii, josta 50metrii piti olla selkäuintii ja sit me uitiin joittenkin lauttojen kanssa silleen et lautan piti olla esim. pään päällä tai suorilla käsillä niin ettei jalat osu pohjaan eikä lautta veteen..                                                                                                                        Tiistai: Harkkapäivä!! Koulussa ei tehty ihmeitä. Bilsan tunnilla aukastiin kala ja otettiin siltä sisukset pihalle.. Illalla menin harkkoihin pyörällä. Me ei oikeestaan tehty mitään älykästä.. Käytiin kerran läpi kummatki tanssit ja sit me vaan hilluttiin ja leikittiin köysillä loppuaika. Meidän ohjaaja ei ollu, koska se oli töissä, mut meillä oli Maiju, joka oli ”varaohjaajana”. Nyt mulla on perseessä mustelmat ku istuin sellasen köyden päällä ja Joonas anto mulle vauhtii (vähä liikaaki), joka kiihty sit niin kovaks et melkein tipuin.. Sanoin siitä sille, mut se vaa sano: ”Et sie tipu minnekkään”. Sit ku mun perse putos kyydistä ja roikuin pelkkien käsien varassa nii se sano: ”Älä ny tipu ja kaadu”. Siinä vaiheessa se oli jo myöhästä ku olin jo maassa ja tippunu:D                                                     Keskiviikko: Aamupäivällä ei tapahtunu mitään. Iltapäivällä oli kotsaa ja me tehtiin juustomuffineja ja mokkapaloja. Mokkapalat kuulosti hyviltä, mut ne juustomuffinit oli jotain niin eksoottista:D Nii ja ruokkiksella Minna teki mulle sellasen hienon letin, joka muistutti ranskalaistalettii mut oli silti erillainen. Laitan kuvan kun saan sen:)                        Torstai: Tänään meillä oli musiikin valinnaiset ja siinäpä se sitte.. Tänään ei tapahtunu oikeestaan mitään erikoista. Meen huomenna mun  kamulle yöks joten en varmaan postaa sillo, mut viikonloppuna tulee taas leffa-arvio:)

Löysin tänään myös ihanan käpin, mut äiskä ei suostu ostaa sitä(ainakaan vielä), ku niin kallii postikulut on.. Okei ne on 7euroo, mut aion ehottaa et jos mä maksan postikulut ja se sen normihinnan. Kyl se siitä vielä jossain vaiheessa:)

http://www.topstreetwear.com/fi/sorry-i-m-fresh-black

Tossa toi linkki vielä.. Se ei toimi kunnolla mut kopioi ja liitä tekniikalla pitäis onnistuu:)

Se lettikampaus on ihanaa ja tos alla:

LettikampausSe oli vähä erinäkönen ku siinä oli ne pinnit ja ponkkarit, mut saatte ainakin kuvan millanen se oli:)

♥: Amanda

Harkat ja Keskiviikko

26.3.2014 Yleinen

Eilen harkoissa käytiin läpi uudestaan ja uudestaan niitä tansseja. Hävitin myös puhelimeni siellä, mut löysin sen onneks sieltä käytävältä. Sillon tuli semmonen huh-elämys. Olin kotona n. 8 aikaan illalla ja sen jälkeen en jaksanu enää kirjotella mitään.

Tänään meil oli matikkaa, äikkää (mun aine oli 9½!!!), terkkaa ja kotsaa. Terkassa me ei tehty mitään muuta ku kuunneltiin jonkun Jopo(joustavaopetus)-luokan opettajaa. Kotsassa tehtiin voisarvia ja kääretorttua, jonka sisällä oli vaan mansikkahilloo.. Se oli vähä kuivaa, mut iha jees syötävää. Laitan kuvan sit ku oon tehny niitä kotona läksynä.

Meidän rakkaan kaveri porukan kengät ulkovälkällä:

Kengät

Mun kenkä on sit toi keltanen:)

♥: Amanda