Selaat arkistoa kohteelle happy.

Something small for everyone

5.12.2016 Yleinen

cutecat2

cutiecat

cutecat4ever

 

 

Cats are so adorable.

I hope this makes someone smile.

Hope you all are okay and happy. <3 (it’s okay to not be happy too and you can’t always be okay).

Love from Alex.

 

Sadness…

4.12.2016 Yleinen

Sadness can destroy but it makes you stronger and stronger every time. You feel like it kills you even though you survive every time. You are so strong! You have survived every time you thought you couldn’t. I am proud of everyone who has been struggling but survived. <3

Give life a chance. I promise you won’t be dissapointed. I gave life a chance and I can breathe better than in years. My anxiety isn’t horrible anymore and I hardly get anxious. I am more confident and braver than ever. I can go outside without stress and makeup. That is a big thing for me. I don’t hate myself anymore because I learned to like myself and live with myself. I try my best to be kind to myself.

I am not the happiest but I feel happiness every day. I survive everyday even though it’s not always easy. I’m still depressed but depression doesen’t control my life. I am fighter just like you.

We should do things that makes us happy. Writing makes me happy and I write often. Showing my feelings makes me happy. So I show them. Eating chocolate makes me happy so I eat it. I take silly selfies because it’s fun and it makes me happy. It doesen’t have to be a big thing. The important things is that it makes you happy. If you don’t feel happiness you can always try to watch funny videos or cute animal videos to cheer you up. Maybe you don’t feel like doing it but it could help. You don’t lose anything if you try to cheer you up.

Let’s win sadness together. Let’s fight. We can do it together. I believe in you. Love wins. We win. We survive with love.

Some day you can feel better again. You will smile like crazy. You will be happy that you continued living. This is for everyone who is struggling now.

Love from Alex <3

Ensimmäinen blogi tekstimme

20.6.2016 Yleinen

Moikka :)

Tää on meidän ensimmäinen blogi tekstimme me olemme kolme tyttöä Sini, Sofia ja Julia. Sini ja Sofia ovat siskoksia ja Julialla on myös sisko nimeltä Lilia, joka esiintyy meidän blogissa usein  ja tämä lähti siitä, että noin vuosi sitten tykkäsimme ottaa paljon kuvia ja halusimme perustaa blogin ja me luultiin että me oltiin tehty blogi, mutta ilmenikin, että se ei ollut ilmestynyt ja ajan myötä se myös unohtui, kunnes tänään 20.6.2016 Sini sai sähköpostin, jossa luki blogi-sivustomme on asennettu, ihmettelin koska en muistanut mitään blogia kunnes tajusin että sehän on se blogi joka joskus tehtiin. Soitin heti Julialle ja kerroin tapahtuneesta Juliakin ihmettelin mikä blogi kunnes tajusi että kyse on siitä vuoden takaisesta blogista. Sofia ja Liliakin tuli paikalle ja aloimme tutustumaan tähän ja tässä sitä nyt kirjotellaan. Ajattelimme että voisimme laittaa kuvia tänne tämän viikon aikana.

*****************************************************************************

Sini, Sofia ja Julia

Happy Women’s Day!! Hyvää Naistenpäivää!!

8.3.2015 Yleinen

Tykkään leikkiä kamerallani välillä täällä kotosalla :) Tässä vähän kuvia mun leikkihetkistäni :) IMG_2326 IMG_2306 IMG_2315 IMG_2157Ethän unohda itseäsi. Olet sitten mies tai nainen, tyttö tai poika, muista välillä pelkästään itseäsi. Nauti omasta seurastasi, osta itsellesi jotain ihanaa. Vie itsesi tekemään jotain mukavaa. Näytä itsellesi olet arvokas ja kerro itsellesi hienoja ja hyviä asioita. Ei ole väärin itseään rakastaa! Olet arvokas!! :)

 

Loma alko!

30.5.2014 Yleinen

Aah ihanaa! Viimeinen päivä kasiluokkaa suoritettu, syksyllä sitten ysille.

En jälleen eilen kerenny kirjotella mitään, ja oon kirjotellu nyt vaan jokatoinen pv. Syy sille miksen eilen kirjottanu, oli siks että olin kylässä mun poikaystävän luona. Meillä oli eilen kunnon päiväunipäivä kun tuli nukuttua 3 tuntia :D Muuten me vaan kuunneltiin musiikkia ja vitsailtiin tyhmillä asioilla. :D Tänään kun pääsin koulusta, mun piti mennä ostamaan kuukausi kortti bussiin, jolla pääsisin mun poikaystävän luo melkein joka pv kesäkuussa. Luulin että se maksas 70 euroa koska bussin seinällä luki niin, mutta sitten ku menin ostamaan sitä, niin hinta oliki 90 euroa, joten en tietenkään sitä ostanu. Mutta nyt kun tein pientä hintatutkimusta, päätin ostaa junakuukausikortin! :) Sen jälkeen mun piti mennä heseen kaverin kanssa mutta ei mulla ollukkaa rahaa. :D :D

Huomenna en varmaan taaskaan kirjota koska mulla on kevätjuhla ja siskon lakkiaiset, niin ei mulla oo aikaa. Mutta kirjottelen taas sunnuntaina!

Hyviä lomanalkuja kaikille!

Perjantai!

Kuuma!

26.5.2014 Yleinen

Eilen ei ollu aikaa kirjotella, koska olin koko päivän reisussa ja illalla katoin mm-kisoja. 2 tultiin, nyyh. :( Ja tänään sitä on istuttu viimestä viikkoa koulussa kamalassa helteessä, huhhuh. Ja kaiken lisäks hukkasin lompakon tänään! Onneks meijän opo oli löytäny sen ja palautti sen mulle. :) Koulun jälkeen menin kaverin kanssa kaupungille ja ostin uudet tekoripset ja sellasen tosi ison kauluspaidan, jonka selkään luultavasti piirtelen jotain kangastusseilla. Tänään olis vielä tarkotuksena tuunata kesämekko ja värjätä hiuksia. :D

Hihhih, mukavia kesäpäivää!

Just tonight.