Selaat arkistoa kohteelle häh.

Kuka, mitä, häh?

11.6.2014 Yleinen

Eli aluksi tämmöinen kuka mitä häh esittely: Eli täällä kirjoittaa 24 tässä kuussa täyttävä nainen. Asun tampereella avomiehen ja kissan kanssa. Opiskelen rakennusmestariksi ja käyn osa-aika töissä.  Yksi aikaisempi ammatti löytyy taustalta. Valmistuin tuossa reilu vuosi sitten rakennusreustauroijaksi. Eli hyvin tavallinen elämä, mutta mitä tältä elämältä jää ylitse aikaa värkkäilen kaikkea pientä aikani kuluksi.

Käsitöitä olen harrastanut ihan pikkulikasta lähtien. Äitini puoli suvusta on pitkän linjan käsityöläisiä. Mummo opetti minut kutomaan lapasen kun olin 6-vuotias ja siitä se sitten lähti vaihtelevalla menestyksellä! Koulussa valitsin teknisentyön. Sanoin äidille että neulomaan opin koska vain maltan istua alas, mutta sirkkeliä ei isä anna käyttää, ennenkuin olen tarpeeksi vanha ostamaan sen itse. Tämän seuraksena mukaan astui sitten nuo puutyöt pienemmistä rasioista aina vähän suurempii huonekaluihin asti. Jonkun verran on tullut opiskeltua myös kuvataiteita ja maalaan ja piirrän myöskin suhteellisen aktiivisesti.

Tätä blogia haluan pitää sen vuoksi että olisi kiva vähän julkaista noita kuvia joita alkaa olla koneella useampi valokuva albumillinen. Lisäksi en viitsi facebook ystäviä kiusata loputtomiin ”katsokaa mitä nyt taas tein” päivityksillä. Ne joita minun tekemiseni kiinostavat voivat sitten lukea niitä täältä.

Kun uusia projekteja on niin paljon hauskempi aloitttaa, tuntuu niiden vanhojen lopettaminen välillä vaikealta. Ehkä tästä blogin pitämisestä syntyy myös inspiraatiota lopettaa nopeammin, että voin esitellä tekeleitäni internetin ihmemaailmassa (Toivoa tietysti voi ainakin). Pitkäjänteisyys on hyve, mutta se ei ole itsestään selvyys ainakaan minulle.

Toivottavasti jotain ihmisiä sattuu kiinnostamaan ja ehkä ilahduttamaankin tämän blogin olemassa olo!

Näin jälkikommenttina sanottakoon vielä, että pahoittelen kirjoitusvirheitä. Minulla on keskivaikea lukihäiriö minkä vuoksi päivitykset on luultavasti täynnä yhdyssana virheitä yms. Pyrin oikolukemaan kirjoitukseni mutta lukihäiriöisen oikoluenta on kuin  ummikon palkkaminen tulkiksi…