Selaat arkistoa kohteelle haaveet.

100 on täynnä!

19.9.2016 Yleinen

Eli tämä on jo sadas postaukseni tähän blogiin. Tämän kunniaksi vaihdoin sattumalta logonikin (kiitos taas PE-robukalle!).

Hankin hiljattain uuden kosketinsoittimen nimeltä Korg Kross 61. Siinä tavallaan täyttyi lapsuuteni haave, sillä se sisältää oman sekvensserin, eli mahdollisuuden tallentaa (siksi laitetta kutsutaan nimellä ”workstation”, ”työasema”). Olin vielä ihan pikkupoika, kun naapurinpoika sai vastaavanlaisen (muistan silloin halunneeni sellaisen jo pidemmän aikaa). Tosin kyseessä täytyi olla jokin paljon yksinkertaisempi vehje. Ostin juuri tämän soittimen siksi, että se oli halvin luokassaan – Verkkokaupassa oli halvin löytämäni hinta, 614,90 €. Tallentamista varten tarvitsen vielä SD-muistikortin, joten tilasin 32 gigan kortin netistä. Nykyään muisti on aika halpaa, tuokin oli alle 10 €.

Tässä on hyvä kuva laitteesta: http://c1.zzounds.com/media/quality,85/KORGKROSS61_front-bf71cd309b04e8c711d6d12c4287afad.jpg

Vanhan kosketinsoittimeni annoin äidilleni, saa tehdä sillä mitä haluaa. Hänhän sen minulle joskus ostikin. Omistan myös yhden midikoskettimiston (Terratec Midi Master Pro) ja syntetisaattorin (M-Audio Venom), joka on tosin ollut hyvin vähän käytössä.

Haluan mainostaa tässä erästä radiokanavaa, Osku radiota. Sen löydät täältä: http://osku.media/radio.html. Se on hyvin uusi vielä kehittyvä kanava, josta tulee lähinnä musiikkia, mutta on tullut myös jotain puheohjelmaakin.

Kohti uutta unelmaa

11.2.2016 Yleinen

image

Helmikuu alkoi haaveillen omasta pihasta ja mökistä..

7.2 sunnuntaina ajelimme Orivedelle haaveissa vuokrata mökki vuodeksi. Ajatus oli että kokeilemme mökkielämää vuoden. Lähestyessämme mökkiä alkoi toivo elää ja seutu näyttää kivalta, tämä on varmaan meidän juttu.. Suureksi pettymykseksi mökki oli aivan surkea ja kävikin ilmi ettei se ole talviasuttava vaan kausi olisi hutikuusta-lokakuuhun

Hieman hiljaisina ja alakuloisina aluksi ajelimme takaisin kotiin.. Kunnes TP- eli mieheni miten häntä tässä kutsun- aloitti miettimisen.. Entäpä jos..

Ostaisimme tontin ja rakentaisimme oman mökin. Aluksi sellaisen pienen saunamökin.

Pääsimme kotiin ja siitä se alkoi..

Nyt pöydät notkuu esitteitä ja Ipadit käy kuumana kun vertailemme mökkejä ja etsimme tietoja. Huomenna perjantaina lähdemme katsomaan tonttia joka vaikuttaa sellaiselta kuin halusimme.. puita reunoilla, nurmikenttää keskellä ja tontti päättyy jokeen. Peltoa ympärillä ja oma rauha.. houkuttelevaa Samalla reissulla käymme tutustumassa kontio mökkeihin.

Täytyy kyllä tunnustaa että tämä projekti on jännittävä, mielenkiintoinen.. ja unissakin on mökkiä suunniteltu :)

Raren pelikokoelma

15.6.2015 Yleinen

http://dome.fi/pelit/ajankohtaista/e3-2015-rare-yllattaa-30-pelin-kokoelma-ja-mmo-pelattava-merirosvoseikkailu

Rare julkaisee yhdessä paketissa uudestaan 30 vanhaa peliään, 30 euron hintaan näemmä. Voisi olla aika hieno ostos, tällaisestahan olen jo pitkään haaveillut. :)

Unelmat, mitä ne on?

7.8.2014 Yleinen

En muista koskaan unelmoineeni mistään erikoisesta. Haaveeni ovat ollet hyvin arkipäiväisiä, helposti toteutettavia. Tosin se mikä minun on ollut helppo saavuttaa, ei kaikille muille tule yhtä helposti. Mikä ero on haaveilla/unelmilla ja tavoitteilla?

Minulla ei ole koskaan ollut haaveammattia, minä vain opiskelin ammatin, koska niin kuului tehdä. Kouluaikana sain hyvän harjoittelupaikan, johon pääsin töihin valmistuttuani. Pidin kyllä työstäni, mutta alkujaan jo ajattelin, että teen tätä, kunnes keksin mitä oikeasti haluaisin tehdä. Täytyyhän sitä itsensä elättää.

Se, että asun omistusasunnossa kerrostalokaksiossa, ei ehtinyt olla edes haave, kun se jo toteutui. Haaveilin vanhempien luota pois muuttamisesta alle puoli vuotta ja hups, olin ottanut (osittain vanhempieni takaaman) pankkilainan ja muutin omaan kotiin. Olin tuolloin 19-vuotias. Muistan kuinka kävin ostamassa imurin muuttomatkalla. Parin viikon aikana sain tai ostin käytettyjä sekä tehdasvikaisia huonekaluja, väliaikaisiksi muka.. osa löytyy vieläkin asunnostani. Nukuin ensimmäisen puoli vuotta patjalla lattialla, koska säästin kunnon sänkyyn. Haaveilin siis tietynlaisesta sängystä.

Lapsena halusin lemmikin, kissan tai koiran, sain hamsterin ja toisenkin. Ollessani 21-vuotias kaverini joutui luopumaan kissasta, no minä otin sen ja tadaa, minulla oli lemmikki, josta en ollut haaveillut enää vuosiin.

Matkustaminen on ihan mukavaa, välillä. Siihen liittyen minulla on vielä pari ”unelmakohdetta”, siis tavoitteita. Olen matkustellut euroopassa työporukalla (firman piikkiin) sekä ystävien kanssa ja käynyt myös aasiassa pari kertaa. Matkojen suunnittelun ja toteutuksen väli on ollut enintään puoli vuotta.

Nuorempana mietin perheen perustamista, ajattelin meneväni naimisiin ja tehdä pari lasta. Ei se mikään haave ollut, ajatus vain. Perheen perustaminen tuli puheeksi, kun olin 28-vuotias ja parisuhdetta takana vajaa vuosi. En halunnut sitä miestä lasteni isäksi, mutta hän halusi perheen. Teimme ”kompromissin” ja otimme koiran. Se ei hänelle riittänyt ja todisti minulle hänen olevan kyvytön vastuunkantoon, joten erosimme. Ja nyt minulla oli toinenkin lemmikki, josta en enää vuosiin ollut haaveillut.

Nyt minä ”haluan” uuden parisuhteen. En etsi kumppania vaan olen avoin ajatukselle ja ehkä haaveilen siihen liittyvistä pienistä arkisista asioista. Tavoittelen uutta ammattia ja suunnittelen ulkomaanmatkaa keväälle 2016. Mutta missä ne unelmat on? Mitä ne unelmat on?

 

Suunnittelu alkakoon……!!!! WOOPWOOP!

2.5.2014 Yleinen

Tänään aloitin omaa pikku ”kirjaani”…. Voitte arvata mitä sisältö koskee! Tsekkailin kaikkia ihania kuvia, juttuja, värejä, kukkia… Turkoosi on muuten kaunis väri!

Päivämäärästä on ollut keskustelua, mutta keskustelun tasolle se onkin sitten jäänyt…. Onneksi se ei estä kuitenkaan suunnittelemasta eikä haaveilemasta! :) <3