Selaat arkistoa kohteelle glee.

Aah, ihanaa…

23.3.2014 Yleinen

1″So keep holding on, ’cause you know we’ll make it trough…”

Tämä on siis eka kunnon postaukseni, joten laatu on sen mukaista. Pahoittelen kirjoitusvirheitä jo etukäteen, sillä niitä tulee kuitenkin puhelimella kirjoittaessa.

Gleetä katsellessa

Olin siis katselemassa tänään gleetä (100-jakso), kun jotain aivan ihanaa tapahtui. Itkeskelin siinä Corya muistellessa ja muutenkin surullista jaksoa murehtiessa kun  tapahtui jotain niin ihanaa, että sydämeni oli pakahtua! Olin aavistellut sitä tapahtuvaksi, sillä Santanaa näyttelevä Naya Rivera varoitteli twitteyrissä 100-jakson ”Brittana-shockerilla”, minkä alusta asti arvelin tarkoittavan suudelmaa, ja oi autuutta, olin oikeassa!

Glee 5x12 100_2353517Jos tämä ei tarkoita parin palaavan yhteen, niin mikä sitten??!! Santana ja Brittany on täydellinen pari yhdessä. Ihan niinkuin Finn ja Rachelkin oli. No, tietenkin harmittaa Danin puolesta, mutta mun mielestä se ja Santana oli huono pari. Ryan Murphy ei tehny niille kunnon storylinee. Ne istu aina vaan vierekkäin, ei mitään ihmeellistä. No joo, kaks surkeeta pusuu (vai oliks niitä enemmän??). Siis c’mon, kaks kämästä pusuu!! Mä voisin pussata kaveriani samalla tavalla!!!

No niin, aiheesta toiseen…

Ihastus(ko?)

2″But I wonder what would happen if you say what you want to say, let the words fall out, honestly. I want to see you be brave!”

Siis joo, siitä mun ”identtiteettikriisistä”… Mä oon ihan HELVETIN ihastunut yhteen mun luokalla olevaan tyttöön. Tää tyttö (kutsutaan sitä vaikka Miaksi. *3. Nimi muutettu niin kuin niissä huumedokumenteissa ;-) ) on mun läheinen ystävä. Me tutustuttiin, kun mä jouduin uuteen kouluun 6- luokalla. Me tutustutiin ja meistä tuli hyvät ystävät jo sillon. Ysillä mä aloin huomata, että mä halusin olla jotain muutakin, kuin sen kaveri. Mua itse ei haittaa, että pidän enemmän tytöistä, kuin pojista. Mia ei vaan tiedä sitä ja mua pelottaa sen reaktio. Sillä mä olen päättänyt kertoa. Mä  enää kestä salailla tätä! Joten, kun me ens kerralla nähdään, mä kerron sille.

4.”My heart stops when you look at me…”

Tällä sivulla ehdin siteerata:

  1. Avril Lavigne- Keep Holding On
  2. Sara Bareilles- Brave
  3. Mainitsin jossain välissä huumedokumentit ja jutun kirjoitin Kari Hotakaisen kirjoittamaa Näytän hyvältä ilman paitaa- kirjaa ajatellen (kannattaa lukea :-))
  4. Katy Perry- Teenage Dream