Selaat arkistoa kohteelle Ginga.

Arvostelussa: Hopeanuoli-anime

2.1.2015 Yleinen

Arvostelen plussilla ja miinuksilla Hopeanuoli-animen.

24pjpyx

Plussat:

+Hyvän pituinen

+Taustat

+Hahmoja tarpeeksi

+Akakabutosta on saatu uskottavan näköinen ja kuuloinen

+Hahmot erottuvat helposti toisistaan

+Kokoerot huomaa selvästi

+Tunnelma

Miinukset:

-Samoja animaatiokalvoja on käytetty monessa kohdassa

-Hahmot on väritetty väärin (vertaa mangaan)

-Anatomia ei ole aina kohdallaan

-Korkeat äänet ja sivuäänet

-Suomidubissa hahmojen äänet vaihtuvat toisiin kesken kaiken

Arvosana: 8/10

 

Weedin aikahyppy

2.1.2015 Yleinen

Moni varmasti tietää, että Takahashi on GNG:n jälkeen tuottanut tarinaan jatkoa Ginin pojan muodossa. Kyse on siis siitä miksi sarjojen välille piti tehdä näin suuri aikahyppy?

Sakuraandherpups

Kun GNG loppuu susiosan jälkeen Takahashi aloitti Weedin julkaisemisen. Itsekin odotin, että näin suurta aikahyppyä ei olisi tullut, vaan noin 1-2 vuotta susiosan jälkeen, jolloin Gin olisi vielä melko nuori. Weedissä Gin on suuret 14-vuotta~ En ymmärrä miksi tämä aikahyppy oli näin suuri.

Entiset rakkaat hahmonne GNG:ssä ovat vanhentuneet oikein kivasti viimeisestä susiosasta. Ihme, että edes Cross on elossa,kun on 20 vuotias, tai jopa ylikin. Koirien ikä menee jo luonnottomuuksiin, jolloin joskus tuntuu siltä, kuin hahmo ei kuolisi koskaan. Ainoa todella vanha hahmo, joka kuolee on Ben. Hän kokee rauhallisen vanhuuskuoleman läheistensä ympäröimänä. Olikohan Mosskin tähän kastiin, en tiedä.

Sitten toiseen kysymykseen. Mihin vanhat GNG hahmot ovat kadonneet? Hyviä esimerkkejä ovat, Chutora, Wilsson ja Igan ninjakoirat (tähän en lue Akamea). Takahashin vieraillessa Suomessa haastettelussa hän ei edes muistanut koko Chutoraa. Kaipa mangaka on vain unohtanut joitakin hahmoja, eikä siksi ole ottanut niitä mukaan Weediin. Onko kyllä harmi, että vanhat GNG:n tutut on unohdettu täysin.

Jos olisin ollut Takahashi en olisi tehnyt noin suurta aikahyppyä juuri sen takia, että hahmot ovat niin vanhoja Weedissä.

~