Selaat arkistoa kohteelle geokätköilyä kivikkokankaalla ja kaupungissa.

Oulujoen kirkon kätkö

17.10.2016 Yleinen

Pitkän tauon jälkeen oli aika käydä taas kätköllä joka oli Oulujoen kirkolla. Mutta silloin kun saavuin paikalle siellä olikin joku tapahtuma. Päätin odotella että kaikki menevät sisälle että pääsisin etsimään kätköä. Kun kaikki olivat menneet sisälle, oli minun aika etsiä kätkö. Kätköä en aluksi tajunnut joten siinä vierähtikin yli puolituntia. Minä etsin ja etsin mutta sitten se löytyi. Kätkö oli kekseliäs ja kiva ja löysin sieltä myös niin sanotun ”travel bug”:in joka on sellainen lappu jonka tehtävä on matkustaa ympäri maailmaa. No vein sen kotiin ja mietin mihin veisin sen.

Ensimmäiset kätköt

17.10.2016 Yleinen

Ensimmäisellä kätköillä kävin etsimässä kaverini kanssa jotka hän näytti mutta sain etsiä itse laatikon. Olin hyvin innoissani kätköistä joita etsimme mutta sitten saimme idean. Ideamme oli lähteä etsimään romuautosta geokätköä. Lähdimme geokätköä päin ja sitten romu löytyi metsästä. Etsimme jonkin aikaa kunnes luovutimme. Kaverini sanoi: -lähdetään tuonne päin kun tultiinkin sieltä vai tultiinko? Sitten minä sanoin: Ei me tulimme tuolta päin. Päätimme lähteä minun osoittamaan suuntaan. Olimme kulkeneet vähän aikaa kunnes mietiskelimme että lähdettiinkö me oikeaan suuntaan mutta sitten päätimme jatkaa matkaa. Vähän ajan päästä selvisikin että olimme lähteneet väärään suuntaan. Soitimme sitten äidillemme että olimme eksynyt ja lähdimme auringon suuntaan miten meidät ohjeistettiin. Olimme kohta kotona hyvin mielin.

Esittely

10.10.2016 Yleinen

Blogini käsittelee geokätköilyä jossa eri ihmiset piilottaa rasioita ympäri maailmaa ja niitä pitää etsiä erilaisilla välineillä esimerkiksi älypuhelin ja erillinen GPS laite. VAROITUS TÄHÄN VÄLIIN: JOS HARRASTAT GEOKÄTKÖILYÄ NIIN TÄMÄ BLOGI VOI SISÄLTÄÄ PALJASTUKSIA MUTTA TUSKIN. Tai ei voi tietää mutta takaisin blogin pariin. Geokätköilen enimmäkseen Kivikkokankaalla ja geokätköily nimeni on löykkäri1212.

Valitsin tämän aiheen koska olen kiinnostunut harrastuksesta aika paljon ja se on kiva harrastus jossa tulee ulkoiltua myös paljon. 

Jos haluat itsekkin alkaa harrastaa geokätköilyä niin paina seuraavaa linkkiä: www.Geocaching.com

Se on ilmaista ja

PIDÄ HAUSKAA!   :D