Selaat arkistoa kohteelle genderfluid.

Moi oon Alex!

4.12.2016 Yleinen

Mä kutsun itteeni Alexiksi, koska oon genderfluid. Joinakin päivinä oon enemmän poika ja silloin käytän mieluiten nimeä Alex. Toki moni kutsuu mua Sannaksi sillonkin muttei se maailmaa kaada. Kaikki ei edes tiedä tätä muttei se haittaa. Jos todella haluan, että mua kutsutaan Alexiksi niin kyllä mä sitä pyytäisin ja selittäisin vähän et miks jne.

Mä oon ylpeä täst vaikka tää voi olla joskus hämmentävää. Oon ylpeä siitä, että oon Alex. Rakastan sitä nimeä ihan näin btw!!

 

Oon myös ylpeä siitä, että oon homo. SUPRISE. Ok ei kukaan yllättyny lol. Mulla on ihana tyttöystävä, joka hyväksyy mut just tämmösenä. Oon siitä tosi kiitollinen. *rainbows everywhere*

Ja jos näät tän Leni nii mulla on ikävä ja sä oot ihana höppänä ja äääääääää. Haluan vaa nähä sut ja pidellä sua niin paljo. YHYYY KU OON NIIN HOMO NO OKEI SE ON AIKA MAHTAVAA MUT ÄÄÄÄÄ <3.

Watwat

10.11.2016 Yleinen

Poikamainen? Tyttömäinen? Mekko? Puku? Isot vai pienet tissit? Kenties siltä väliltä? Paksut reidet vai ohuemmat? Pitkät hiukset? Lyhyet hiukset? Uusi lempinimi? Oma nimi?
Tämmöstä mä nyt mietin. Koen olevani yleensä sekä poika että tyttö. Välillä jompaakumpaa enemmän.
Tänään oon ehkä enemmän poika. Mikään ei oikein tunnu nyt oikealta.
Tää voi olla myös tosi hämmentävää joskus. Millanen haluan olla? Se riippuu mielentilasta. Yleensä isoa muutosta ei tuu siihen millanen haluan olla ellen ala miettimään muita mahdollisuuksia.
Mä oon laihtunu tän vuoden aikana ja mulla on hankaluuksia pitää itestäni. Ennen rakastin mun reisiä, mutta nyt ne ei oo tarpeeksi paksut jotta ne miellyttäis. Ennen maha häiritsi muttei enää koska se pieneni. Mietin vain, että mitä mä teen?
Haluaisin pitää itestäni mutten taida pystyä siihen just nyt. Vai onko tää tunne vain tekosyy? Jumalauta nyt. Ehkä jos annan itelleni aikaa miettiä niin saan jotain mielenrauhaa.