Selaat arkistoa kohteelle fysioterapia.

Nytkö se alkaa? Kropan rapistuminen nimittäin..

21.6.2015 Yleinen

Nyt se vissiin tosiaankin alkaa sitten.. Torstaina kävin taas uudella fysioterapeutilla, joka kyllä mielestäni oli aika huuhaa-käynti. Katottiinhan siellä ajoasento (ajan työkseni paljon) ja valivaliurputiurputi, miten surkeesti minä istun jne.. No ok, tottahan se varmasti on, ettei ajoasentoni mikään maailman paras ole, mutta en minä silti sitä rattia suuhuni asenna. Siitä se siis epäilee, että hartiavaivat tulee. Jotka sitten ilmeisesti vaikuttavat siihenkin, että kädet puutuu ja oikeaan käteen on ilmaantunut se tennis- ja golfkyynärpää. Niin, ja käsivarren lihakset ovat tosi tiukalla.. Blaah.

Jokseenkin olen nyt hieman pihalla näistä kaikista neuvoista, mitä tässä nyt olen eri fyssareilta/naprapaateilta jne saanut. Toinen sanoo, että kyykyt kannattaa tehdä jalat mahdollisimman leveässä asennossa, tämä painotti nyt, että mahdollisimman kapealla. Ketä tässä nyt sitten uskoo? Sen mä kyllä ymmärrän, että selän asentoon se kiinnitti nyt huomiota, että pitää muistaa, ettei pullauta alaselästä nikamaa ulospäin, mitä minä ilmeisesti lievästi teen, mutta se kapea haara-asento ei oo kyllä mun selälle ainakaan aiemmin hyvää tehnyt.. Tää alkaa olla vähän sama homma, kun mitä ratsastaessa saa neuvoja. Toinen opettaja sanoo, että kädet ylös, toinen, että voi viedä välillä alemmas (tähän oli ihan syykin) ja sitten kun toteat toisen toimivaksi, niin se toinen sitten alkaa valittaa, että kädet on väärässä paikassa.. No voi helevetin helevetti, ketä tässä taas uskoo! Se samainen tunne minulla on juuri nyt. No, täytyy testailla ja mennä sillä, mikä kulloinkin hyvälle tuntuu.

Tosin tämä kyynärpää alkaa nyt ottaa pattiin jonniin verran.. Minua jo vähän peloteltiin, että pitäis hoidattaa se nyt kuntoon, ennen kun se kroonistuu (mistä taas tämä fyssari ei sanonut mitään) ja siihen pitää kortisonipiikkiä tarjota. Ajattelin, jos kokeilisi kuitenkin ensin vielä kuumaneulahoitoa, ainakin mitä siitä olen kuullut, niin ihan järkeenkäypäseltä se kuulostaa. No, katsotaan nyt  missä vaiheessa sen saa aikasiks.

Juhannus meni onneksi aika terveellisissä merkeissä tänä vuonna. Annoin jopa käteni lappaa jonkun verran karkkia ja sipsiä kitusiin, mutta aika hyvin pysyttiin vielä järkevissä määrissä ja siideriäkin meni kokonaista kaksi kappaletta :D. Ja kotiuduttuani hipsin salilla käymään jalat tekemässä ja voi hyvän tähen, miten painostava ilma siellä oli! Jo ihan se, että poljin pyörällä salille sai ihon sen verran nihkeäksi, että hyvä, että riitti voimat kiskomaan salihousut jalkaan.. Eikä tarvinnut paljon kyykkäillä (hitto mietin koko ajan, ettei se nikama pullota selässä!), kun hiki virtas ihan valtoimenaan, naama helotti punasena ja paita oli märkä. Ihan kun olisin tehnyt isommankin reenin ;) .

First day…

19.1.2015 Yleinen

Oivoi ja voioi!

Aamu lähti käyntiin sillä et nopeeta sängystä ylös, koira pihalle, vaatteitten vaihto ja autoon. Söinkö? En. Noh sitte pysähyttiin kaupassa ja mukaan tarttu vissypullo ja kolmioleipä. Ei niin hirveen terveellistä. Sit kaupunkii fysioterapiaan ja kotiin. Sit söin makaroonilaatikkoa, salaattia ja raejuustoa. Parempaan suuntaan mentiin. Sit taas kaupunkiin ja kotia tullessa syöpäsin Pinaattikeittoa ja jälkkäriks raejuustoa ja mustikoita.

Liikuinko tänään. En. Mut en syöny suklaata ja voi helekattia sitä tuskaa ko hellu syö hampurilaisen ja suklaakakku ja juopasee vähän kokista… Mut pidin pintani ja en syöny suklaata. En juonu kokista. Vielä pitäs se vedenjuonti opetella. Tänään teki jo mieli lopettaa tää ja ostaa suklaata, mut ei. Päätin etten todellakaan luovuta nyt! Ja voi niitä kirosanojen määrää ko hellu osti itelle suklaavanukasta… minun heikkous!!!

Millonkohan oppisin ottamaan kuvia niin saisitte niitäki?

lataus (1) lataus

 

kuvat netistä.

Katomma miten huominen mennee!!

Have a nice evening ♥

♥Janica