Selaat arkistoa kohteelle fiilis.

Aika,minne menit?

23.11.2017 Yleinen

Moi!

Aika vaan on taas menny. En vaan yksinkertasesti oo ehtiny kirjottaan tänne, vaikka monen monta kertaa on ollu sellanen tunne, että nyt olis ihan loistava hetki kertoo miten menee ja minkälaisia ajatuksia tällä hetkellä on meneillään pääkopassa.
Mutta kerran kun tänne oon taas eksyny,niin taitaa olla pieni life update kohillaan.

Niin kun sanoin, aika vaan on menny. Suurin syy siihen on ollu työt. Alotin toukokuun puolenvälin paikkeilla työt, ja siellä nyt oon sit ollu siitä saakka.  Sen piti olla vaan vähän lyhyempi juttu, mutta sitten olikin tarvetta viel työntekijälle ja ainakin vuoden loppuun asti oon nyt sitten siellä :)
Päivät on ollu aika pitkiä ja sit iltasin ei vaan oo oikein mitään ihmeempiä jaksanu, vaikka motivaatioo olis ollu riittävästi. Oon tykänny ihan hirveesti mun työstä ja oon tosi kiitollinen siitä, että mulla ylipäätään on töitä, varsinkin kun en sillon keväällä hakenu heti mihinkään kouluun, koska en vaan yksinkertasesti tienny, mitä mä haluan tehdä ja opiskella.
Ja tosiaan kaiken välissä tuolla jossain valmistuin ylioppilaaks,sain valkolakin ja  oon onnellinen ja helpottunu siitä :)

Tää oli vähän sekava postaus ehkä, mutta siinä oli pääasiassa ne jutut mitä halusin sanoo :)
Uutta ja ihmeellistä on tiedossa ja se on jo työn alla hyvää vauhtia,pientä fiksausta ja parantelua vaativia toimenpiteitä pitää tehä, mutta hyvää kannattaa odottaa :)
Kirjotan tänne mahdollisimman pian, luultavasti varmaan jo viikonlopun aikana, koska oon jotenkin super fiiliksissä taas tästä :)
Siihen asti se ois moi moi! :)

Maanantai voi olla hyvä päivä :)

5.9.2016 Yleinen

Moikka!
Ja oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille! :)
Kuten otsikko kertoo, aion jutskailla teille vähän mun kuluneesta maanantaista, joten eiköhän mennä!
Tänään on siis ollu yllättävän hyvä maanantai-päivä ja lähestulkoon suuresti ihmettelen, että miksi näin, mutta onneks välillä näinkin! Yleensä en tosiaan oo mikään maanantai-ihminen ja viikon alotus on sellasta tervan juontia, että tiistaita odottaa enemmän kun mielellään. Tällä kertaa ei kuitenkaan ihan niin oo tää päivä menny vaan tänään on ollu sellanen inspiraatiopäivä. Ihan sellanen tunne, että ”tänään on sellanen päivä, että haluun alottaa tai keksiä jotain ihan uutta ja erilaista”. Tähän mennessä en vaan oo vielä keksiny sitä ”uutta juttua”, mutta jos keksin jotain tosi hienoo ja kivaa mun mielestä, niin kerron siitä seuravassa postauksessa! :)

Mutta joo, ylipäätään vähän siitä, mitä mulle kuuluu, niin ihan hyvää :) kirjotukset jänskättää vähäsen, mutta kerran (jos toisenkin) se kirpasee. Ei mitään muuta ihmeellistä just oo meneillään, mutta kesällä tapahtu sitten sitäkin enemmän :) Josta päästäänkin kivasti aasinsiltana siihen, että kirjottelen tässä ihan lähipäivinä mun kesälomasta ja kesän tapahtumista tänne näin ja myös kuvia on sieltä hieman luvassa! :)

Näihin kuviin ja tunnelmiin täältä tänään, lähipäivinä tiedossa lisää! :)
Heippaa! :)

 

Oman mielen hallinta

8.6.2016 Yleinen

Moikka,

Olen monesti miettinyt miten pitää oma mieli korkealla ja fiilis hyvänä, kun mediassa top 10 uutisotsikon joukossa ainakin 8 on jollain tavalla negatiivisia. Olen myös huomannut Facebookissa ihmisten julkaisevan negatiivisia päivityksiä enemmän kuin positiivisia. Joskus jos laitan Faceen päivityksen missä kerron todella hyvästä päivästä, siitä tykkää ehkä muutama muu :) Mutta jos sanon että olipa paska päivä ja kaikki meni pieleen, saan heti runsaasti tykkäyksiä. Sama myös uutisten kanssa, negatiiviset uutiset kerää eniten kommentteja ja herättää keskustelua. Miksi me tykätään enemmän negatiivisista asioista ja muiden epäonnistumisesta kuin positiivisista asioista ja onnistumisista. On niin helppoa olla katkera tai kateellinen ja vaikeaa aidosti iloita muiden hyvistä asioista. Miten tämä kaikki vaikuttaa omaan mieleen, voiko mieliala olla kovin korkea jos ensimmäisenä aamulla luet negatiivisia uutisia ja Facebook päivityksiä. Huomasin tämän itsessäni ja lähdin muuttamaan sitä. Ensin poistin Facebookin ja sitten lopetin myös uutisten lukemisen, koska miksi antaa asioiden jotka eivät juurikaan vaikuta sinun elämääsi niin vaikuttaa mielialaasi. Työteho parani välittömästi ja hymyilen myös enemmän kun vuosiin. Mieti miten hymy vaikuttaa omaan mielialaan ja muiden myös. Jos hymyilet ja katsot silmiin niin pelastat monen huonon päivän lisäksi oman huonon fiiliksen. Jos et pysty luopumaan Facebookista, niin kokeile päivittää vain iloisia asioita ja kommentoida jotain positiivista muiden negatiivisiin päivityksiin :) Katso miten tämä vaikuttaa mielialaasi, minuun se toimii. Oma mieli on ainut asia mitä me voidaan hallita ja kontroloida. Mustasukkaisuus, katkeruus, kateus, suru, ilo kaikki lähtee omasta mielestä ja siihen voi vaikuttaa itse. Tulen kirjoittamaan ja syventymään näihin kaikkiin asioihin vielä enemmän jatkossa. Tämä oli ensiaskel Blogimaailmaan. Tehdään yhdessä jokaisesta päivästä parempi!

 

Terv. Ville

Kohti kesää kovalla vauhdilla

23.5.2016 Yleinen

Moikka!

Ei ole taas pitkään aikaan tullut runoiltua tänne yhtään mitään ja tänään oli sellanen fiilis, kun kerrankin on taas aikaa, että nyt pitää kirjottaa :)

Aivan hirmusen nopeesti on aika taas menny! Justhan vasta lumet suli ja sää alko lämmitä ja nyt koivuissa on jo lehdet ja sääkin on niin lämmin! Voi vitsit, kuinka oonkaan oottanu sitä, että kun aamulla kävelee bussipysäkille, että kuulee lintujen laulavan :)

Mutta joo, mun elämä on ollu niin kiireistä nyt viimisen kuukauden ajan, että ei meinaa ite ees mukana pysyä! Mutta siitä huolimatta hyvää kuuluu, vaikka onkin välillä ihan sekasin päivistä :)

Oikeestaan tois hyvä fiilis kokonaisuudessaan: vihdoinkin yo-tulokset tuli ja olin tosi tyytyväinen omaan suoritukseen, vaikka sanotaankin (mikä lie myytti), että 2. luokalla kirjotukset alottavat kirjottaa huonommin kun 3. luokalla, joten ylitin ainakin itteni! Lisäks mun aivan mahtavalla teatteriporukalla on para aikaa menossa kevätnäytökset ja se on meille iso asia, että saadaan tehä sitä juttua, koska se vaan on meille tärkeetä ja koko se scene, kenen kans on tehny joulukuusta asti ”töitä” nuorisoteatterissa ja ollu osana sitä kokonaisuutta, antaa hyvää voimaa ja paukkuja vielä viimisillekin viikoille kouluun, joten kiitos siitä! :)

Toivottavasti tekin saatte voimaa ja tukee joltain tai jostain teille tärkeestä jutusta! :)
Hyvää loppu kevättä kaikille ja kouluja käyvät; vielä hetki, sit se on siinä, ja sit ketä töissä on; kyllä se loma sieltä kans tulee! :)

~ annika

I have a right…

6.3.2015 Yleinen

Heissan!
Näin on taas viikko taas vierähtänyt…
Mun viikko ei ihan mennyt niinkuin olin suunnitellu, mutta tästä opimme taas..
Tuntuu taas jälleen kerran, että pikakelaus nappia olis painettu pohjassa maanantaista tähän päivään asti.
Suoraan sanottuna, aikas tyhjentävä viikko takana, mutta tulipa taas koettua tämäkin.
Aiemmin puhuin siitä, että tunteet ja järki kävi tiukkaa taistoa.. Enää en rehellisesti sanottuna todellakaan tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu.. Miljoona kysymystä, edelleen, pörrää päässä vailla vastausta..
Olen silti ymmälläni, vailla selitystä ja surullinen siitä, miten haurasta kaikki oikeastaan onkaan.
Olen hämilläni siitä, että ihmisen käytös ja toiminta toista kohtaan muuttuu hetkessä. Kaikki se, mitä on ollut tai tapahtunut, on pyyhkiytynyt tuulen lailla pois, eikä siitä ihmisestä, joka hän ollut sinulle jonkin aikaa, ei ole enää tietoakaan…
Kysymykseni on, voiko kaiken sen, mitä on tapahtunut, niin vain sivuuttaa ja olla niinkuin mitään ei olisi… Saatan olla typerä, mutta samalla neuvoton ja hukassa…
Tältä erää hyvää viikonloppua ja adios!

 

Ollakko vai eikö olla…

1.3.2015 Yleinen

Heissulivei!
Tyhjentävä viikonloppu, ei voi muuta sanoa.
Aika on mennyt toisaalta liian nopeasti, mutta joidenkin asioiden puitteissa aivan liian hitaasti.
En ole päässyt puusta pitkään asian suhteen, joka minua on nyt kaivellut jo jonkin aikaa. Sen sijaan olen miettinyt juttuja, vailla päämäärää, ja se alkaa tuskastuttaa hieman.. Onko tämä sittenkin mahdollisuus vai onko se koitumassa ikäväksi kompastuskiveksi ja esteeksi jonnekin..? Kuka tietää..
Käykö teille ikinä niin, että odotatte, että se joku laittaisi teille viestiä tai tms.? Oletteko sitä mieltä, että toisen osapuolen pitäisi tehdä aloite vai teettekö sen itse? Onko sillä ylipäätään teille mitään merkitystä? Olisi kiva kuulla teidän muiden ajatuksia ja mielipiteitä tähän asiaan. :)

Olen niin kahden vaiheilla, toisaalta en haluaisi olla kertomatta, mutta jossain tuolla on se suuri mörkö, joka yrittää väkisin pelotella minua ja ottaa yliotetta ajatuksistani. Järki ja tunteet käyvät edelleen kahnausta erinäisten taisteluvälineiden kera.. Kumpi on teidän mielestänne tärkeämpää tällaisissa tilanteissa..?
Olen rajapyykillä, enkä tiedä, minkä suunnan valitsen. Minulle muiden mielipiteet eivät ole ratkaiseva tekijä, vaan ne ovat ikään kuin työkalu, jolla saatan saada avattua uusi ovia asioihin..
Jos Teillä, on jotakin, mistä olisi apua, neuvoja tai vinkkejä, niin kuuntelen mielelläni. Kommentit ovat muutenkin tervetulleita ja vastaan niihin tietysti, jos sellaisia tulee!:)
Hyvää alkavaa viikkoa :)
truth is...

Miksi…

26.2.2015 Yleinen

Heissan…
Nyt tulee aika diippiä tavaraa, mutta en voi jättää purkamatta tätä johonkin tai jollekin….

Tiedättekö sen tunteen, kun on täysillä mukana tekemässä jotain suurella sydämellä… Sitten sä teet sen niin isosti ja sun koko sydämellä ja sä tykkäät siitä niin paljon, että sitä ei voi sanoin kuvailla.. Sitten se kaikki vaan yht’ äkkiä vaan loppuu ja kaikki tuntuu niin oudolta.. Tuntuu kun kaikki seinät kaatuis kerralla päälle.
Jos sä rakastat sitä, mitä sä teet ja sit se loppuu just kun kaikki on vasta alussa, niin se tuntuu tosi turhauttavalta ja raskaalta….
Jos siihen mitä sä teet, liittyy joku henkilö ja se on ollu mukana siinä, mitä sä teet tai oot tehny , kun se on ollu paljon ja lähellä koko ajan, niin se on kamala tunne…
Sä vaan alat miettiin kaikkia niitä hetkiä, joita sä sait kokee sen jonkun kanssa, mutta sitten taas jos sä ajattelet sitä ja niitä tosi hyviä, kivoja tai ihania hetkiä sen ihmisen kanssa niin se saattaa vaan pahentaa ja mieli ei oo sen parempi…  I hate this feeling…

i  really need you..

i really need you..

Eka kymppi done!

29.1.2015 Yleinen

Moi!
Jeeeeeeee! Tän viikon pudotus oli 2.6 ja kuten varmaan ymmärrätte jo otsikosta niin yhteispudotus on 10,9! Jee jee!

Nyt lähtee neljäs viikko ja fiilikset on aivan mahtavat! Enää 2.2 kg niin sit pääsen alle 110 ja jos tällä vauhdilla edetään niin se voi olla jo hyvin pian :)

Tällä viikolla aloitettiin työkavereiden kanssa Elixiassa ja kävinkin siellä keskiviikkona salilla :) siitäkin tosi hyvä fiilis!

No niin tsemppiä kaikille!

Moro!