Selaat arkistoa kohteelle esittely.

Little Piece Of Me

10.1.2016 Yleinen

Hei kaikille!

Olen kypsytellyt pitkään mielessäni ajatusta perustaa blogi ja nyt päätin, ettei se saa jäädä vain pelkäksi ajatukseksi.

Aluksi haluan kertoa hieman, että kuka minä oikein olen. 

Olen 18 vuotias nuori naisenalku savonmaalta. Opiskelen tällähetkellä ammattikoulussa ja asun yksiössä koirani kanssa. Olen seurustellut reilu kaksi vuotta ja välimatkaa minulla ja poikaystävälläni on vajaa 400km. Minulla on ihana perhe, jonka kanssa minulla on hyvät ja lämpimät välit.

Luonteeltani olen ystävällinen, iloinen, luotettava ja sanon yleensä suoraan mitä ajattelen. Olen myös aika herkkä ja empaattinen. Mutta toisaalta olen myös aika ujo ja epävarma, varsinkin uusien ihmisten seurassa.

Minulla ei ole hirveästi ystäviä, eikä harrastuksia, joten ajattelin että bloggaaminen voisi olla minulle hyvä tapa purkaa asioita, koska pidän paljon kirjoittamisesta.

Mitä blogin nimeen tulee, niin päädyin siihen, koska se kuvaa valitettavan usein juuri minua. Siitä luultavasti tulen kertomaan jossain vaiheessa lisää.

Tähän hätään en keksi oikein mitään sanottavaa enää. Seuraavissa postauksissa olisi tarkoitus pohdiskella enemmän elämääni ja ajatuksiani ja mietteitäni. Postausideoita otan enemmän kuin mielelläni vastaan :)

Näihin tunnelmiin on hyvä päättää tämä ensimmäinen postaukseni. Palataan :)

J

Elämäni ensimmäinen blogi

9.11.2015 Yleinen

Moikka!

Ja tervetuloa miun ekan blogitekstin äärelle.

Miula on jo vuosia pyöriny mielessä ajatus kirjoittaa jonkinlaista päiväkirjaa omasta elämästä. Jossain vaiheessa kaavailin jopa kirjan kirjoittamista ja sitä on itseasiassa miule suositeltukkin pari kertaa. Sen verran erikoisia tilanteita on osunu tän mirkun matkalle. Mutta taidan aloittaa kuitenkin tän ”kirjailija” elämän vähän kevyemmin ja katson saisinko aikaiseksi pitää tälläistä vähän julkisempaa päiväkirjaa.

Kerron alkuun vähän itsestäni ja miksi sinun kannattaa kiinnostua lukemaan minun höpötyksiä.

Olen 33v yh-äiti. Miulla on 11v tytär ja reilu 1v koira. Me asutaan pienessä kaupungissa etelä-savossa, vielä ainakin toistaseks.

Jäin viime viikon tiistaina ensimmäistä kertaa elämässäni työttämäksi. Oon jossain vaiheessa saattanu olla kaks-neljä päivää ilman töitä mutta se on ollu ihan maksimi ja työkkärin rahoilla en oo koskaan ollu. Huomenna tulee elämäni ensimäinen viikko täyteen työttömänä oloa. Tässä on ollu viikon verran aika tiukasti mietintämyssy päässä, mikä miusta tulee isona. Kävin jopa työkkärissä tekemässä sellasen ammatinvalinta testin, mutta ei sekään (yllättäen) mitään valmiita vastauksia antanut.

Siinä ammatinvalintatestissä tuli kuitenkin ilmi, että sain huomattavasti keskitasoa paremmat pisteet luetun ymmärtämisestä ja muista sanallisista tehtävistä. Se ei sinällään ollut yllätys, tottakai oon aina tiennyt että oon sanavalmis ja rikkaan mielikuvituksen omaava, mutta nyt kun se oli virallisen testin tuloksena se sai jonkun vahvistuksen omassa päässä. Voisinko alkaa tuottamaan niitä sanoja ihan muidenkin luettavaksi ja nähtäväksi?

Kaikissa ”kuinka aloitat blogin” ohjeissa kerrottaan miten pitää valita aihe ja sitten kirjoittaa siitä. Ei saa kertoa liian laajasti kaikesta vaan jotain tiettyä tai lukijaa ei kiinnosta. En ollut miettinyt näihin kirjoituksiini mitään punaista lankaa ja en usko että sellaista tulee muodostumaankaan. Kirjoitan elämästä. Siinä on aihe. Muodista, kokkaamisesta, laihduttamisesta yms. en kirjoita. Tottakai saatan sivuta niitäkin aiheita kirjoituksissani, mutta itse pääaiheena niitä ei tulla näkemään. Tämä on enemmin sellainen avoin päiväkirja jossa kerron asiat niiden oikeilla nimillä ja kerron tapahtumista ja tunteista niinkuin ne on, mitään kaunistelematta.

Ainoa asia missä vähän pihistelen ja salailen, on yksityisyyteni. Minulla tosiaan on se melkein teini-ikäinen tytär ja me asutaan pikku kaupungissa missä kaikki tuntee toisensa. Enempää tuskin tarvitsee edes tätä asiaa avata. :)

 

Kiitos että jaksoit lukea esittelyni ja toivottavasti tulet lukemaan varsinaisia kirjoituksiani myös :)

 

M

 

Se ensimmäinen Blogi

17.9.2015 Yleinen

Hei!

Olen 14-vuotias tyttö, joka haluaa kokeilla blogin kirjoittamista. Kiinnostuksen kohteita esim: Kirjat, kuvaaminen (polaroidit) ja musiikki. Yritän tehdä joka viikon torstaina jonkinlaisen päivityksen tänne.

Kuvaan siis Canon EOS 1000D:llä ja olen opetellut kuvaamaan itse ja kavereiden kanssa.

Tässä yksi uusimmista kuvistani:

 

 

Polaroid 8

Hei kaikki!

9.9.2015 Yleinen

Olen tyttö joka rakastaa käsitöitä :) Teen (ainakin yritän) helppoja askarteluohjeita, ehkä eniten virkkauksesta. Toivottavasti tykkäätte!

Esittelyä minusta

26.7.2015 Yleinen

Olen pitkään ajatellut alkaa kirjoittamaan ajatuksiani ja nyt vihdoin sain hommattua oman sivun mihin ne ajatukseni kirjoittaa….

Aluksi täytyy tietysti kertoa että kuka olen, no se onkin kysymys olen tälläinen maahiaisen tyylinen nainen jolla on ikääkin jo ehtinyt ihan mukavasti mittariin kertyä joka rakastaa kaikkea kaunista. Kauneutta voi löytää aivan mistä vain lehti maassa, kaunis kukkanen juuri puhjenneena etc… Tykkään myös musiikista se on minulle terapiaa laulan ja soitan muutamia soittimia itse… Minulla on myös kouluikäinen lapsi jonka kanssa tulee askarreltua, seikkailtua, naurettua sekä rakastettua ja paljon. Se on jännä miten noinkin ”pieni” lapsi pystyy joka päivä minullekkin jotain uutta opetettua. Muuten olemmekin varmaan outo perhe koska asumme kahden lapseni kanssa toki nyt pölypallot hieman meitä ilahduttaa kun unohdamme imuroida… Tykkäämme lapseni kanssa tehdä kirppareilta kivoja löytäjä ja tykkäämme leipoa ja kokeilla kaikkea uutta voi olla että niistäkin tänne blogiini-jotain laitan kuitenkin tarkoitus on purkaa omia ajatuksia koska kun on yksinhuoltaja kirjaimellisesti niin voin sanoa että välillä ku taas 6kk mennyt ja 24/7 on ollut äiti tulee kaiken maailman ajatuksia päähän onneksi olen tähän keksinyt loistavan idean eli lähden kuntosalille kun tuntuu että liikaa kiristää mutterit päätä ja ärrä päät huutelevat suusta niin sitten jaksaa kun tunnin käy säkkiä hakkaamassa taas hymyilläkkin…. :)

En ole siis koskaan pitänyt blogia, ajatuksistani kuin päiväkirjaa mutta nyt aion ja toivoisin että jätät minulle jotain viestiä jos satut sivuni lukemaan, otan myös positiivisella mielellä kaikkia neuvoja vastaan mitä tämä pitää kun tähän sitoutuu… Tahdon ainakin kertoa elämästä rehellisesti ja omalla huumorillani ja jos jollain on vaikeaa toivon että kirjoittamiseni piristää hänen päivää… Tässä esittelyjä kohta kirjoitan ensimmäisen ajatukseni jota kuukausia päässäni miettinyt mutta se pitää saada sieltä ulos :D

 

 

New life, better life, new me and new blog !

11.1.2015 Yleinen

Kerron nyt aluksi mitä meinaan täällä blogissa kirjoitella..

Eli tän postauksen otsikkokin jotain kertoo, eli oon alottamassa ”uutta elämää” terveellisen ruuan ja treenaamisen parissa! Kerron täällä mun tuntemuksia siitä miten enää ei pelkästää löhötäkkään sohvalla kullan kainalossa seurana netflix, vaan käydään salilla ja lenkkeillään. Enää ei syödäkkään pelkästää hampurilaisia ja suklaata, vaan mennäänki terveellisemmän ruuan kans! Kerron täällä myös reseptejä niihin terveellisin ruokiin ja herkkuihin sekä kerron omista treeneistä. Toki jokainen postaus ei kerro vain treeneistä ja ruuasta vaan ihan myös mun arkielämästä.

healthy large (2) large

Minä

18-vuotias, Rovaniemeläinen tyttö (kotoisin tervolasta). Asun omakotitalossa yhdessä poikaystävän, hamsterin ja saksanpaimenkoiran kanssa. En opiskele ja mulla ei ole ammattia. Sellanenki pitäs tässä löytää. Minun luonne on… noh, olen mie ihan kiltti ja kiva, on mulla vissiin aika iso sydänki, ainaki joissaki tapauksissa :D Mie kiihdyn nollasta sataan nanosekunnissa ja mulla ei todellakaan ole kärsivällisyyttä. Ehkä minun pitäis opetella olemaan kärsivällinen ja vähän hitaammin kiihtyvä! Innostun asioista äkkiä, mutta se innostus laantuuki aivan yhtä äkkiä, nyt toivon että tää treenaminen ei ois sellanen joka on vain kahen viikon juttu ja sit se ”lössähtää”

 pepi silja

Mistä into treenaamiseen?

Mulla on pari tuttua jotka on lisänny treeni kuvia Facebookkiin ja oon aina tykänny liikunnasta ja siitä että saan olla kuoleman kielissä ko oon esim. juoksulenkiltä kotiutunu. Se on mahtava tunne ! Mut sit se on jotenki jääny. Nyt ku äiti sano et se alkaa taas käymää salilla yms ja lupas maksaa mun salikortin, innostuin heti! Jeee! Ja toki yks motivaatio on mun ulkonäkö. Mun maha on ihan pallo! Ja liikun kohta pyörimällä jos jotain ei ala tapahtua.

large (1)

Toivon, et mahollisimman moni jaksais jäädä seurailemaan:)

ja tän postauksen kuvat on joko mun ottamia tai weheartit.com sivustolta :)

heeips :) !

7.10.2014 Yleinen

Hei eli aloitin tämän blogin marsuni Pörrin muistolle. Pörri eli vuosina : 1.5.2009-16.9.2014. Se oli siis kuollessaan 5.v.Sen lopettamisesta ja elämästä kerron täällä pääosin. Sivussa kerron myös omasta elämästäni ja tunteistani tapahtumaan. Toivottavasti nautit tekstieni lukemisesta :)

-katri-

Näin aluksi!

26.9.2014 Yleinen

Hei! ajattelin tässä kirjoittaa pari tarinaa kommentoikaa, mutta älkää välittäkö kirjoitus virjeistä, sillä en ole kovin taitava kirjoittaja. Sitten vois esitellä teille mun tarinoita ekana on  Five Forces, missä seikkailee neljä noin 16- vuotiasta amerikkalaista tyttöä, jotten johtaja katosi salaperäisesti, joten tyttöjen pitää selvitä keskenään, mikä tuottaa välillä hankaluuksia, sillä tytöilla on salaisuus. sitten on Dead Dragon.

 

Kuka, mitä, häh?

11.6.2014 Yleinen

Eli aluksi tämmöinen kuka mitä häh esittely: Eli täällä kirjoittaa 24 tässä kuussa täyttävä nainen. Asun tampereella avomiehen ja kissan kanssa. Opiskelen rakennusmestariksi ja käyn osa-aika töissä.  Yksi aikaisempi ammatti löytyy taustalta. Valmistuin tuossa reilu vuosi sitten rakennusreustauroijaksi. Eli hyvin tavallinen elämä, mutta mitä tältä elämältä jää ylitse aikaa värkkäilen kaikkea pientä aikani kuluksi.

Käsitöitä olen harrastanut ihan pikkulikasta lähtien. Äitini puoli suvusta on pitkän linjan käsityöläisiä. Mummo opetti minut kutomaan lapasen kun olin 6-vuotias ja siitä se sitten lähti vaihtelevalla menestyksellä! Koulussa valitsin teknisentyön. Sanoin äidille että neulomaan opin koska vain maltan istua alas, mutta sirkkeliä ei isä anna käyttää, ennenkuin olen tarpeeksi vanha ostamaan sen itse. Tämän seuraksena mukaan astui sitten nuo puutyöt pienemmistä rasioista aina vähän suurempii huonekaluihin asti. Jonkun verran on tullut opiskeltua myös kuvataiteita ja maalaan ja piirrän myöskin suhteellisen aktiivisesti.

Tätä blogia haluan pitää sen vuoksi että olisi kiva vähän julkaista noita kuvia joita alkaa olla koneella useampi valokuva albumillinen. Lisäksi en viitsi facebook ystäviä kiusata loputtomiin ”katsokaa mitä nyt taas tein” päivityksillä. Ne joita minun tekemiseni kiinostavat voivat sitten lukea niitä täältä.

Kun uusia projekteja on niin paljon hauskempi aloitttaa, tuntuu niiden vanhojen lopettaminen välillä vaikealta. Ehkä tästä blogin pitämisestä syntyy myös inspiraatiota lopettaa nopeammin, että voin esitellä tekeleitäni internetin ihmemaailmassa (Toivoa tietysti voi ainakin). Pitkäjänteisyys on hyve, mutta se ei ole itsestään selvyys ainakaan minulle.

Toivottavasti jotain ihmisiä sattuu kiinnostamaan ja ehkä ilahduttamaankin tämän blogin olemassa olo!

Näin jälkikommenttina sanottakoon vielä, että pahoittelen kirjoitusvirheitä. Minulla on keskivaikea lukihäiriö minkä vuoksi päivitykset on luultavasti täynnä yhdyssana virheitä yms. Pyrin oikolukemaan kirjoitukseni mutta lukihäiriöisen oikoluenta on kuin  ummikon palkkaminen tulkiksi…

Mitä juuri tein?!

27.3.2014 Yleinen

En ole ikinä ajatellut että kirjoittaisin parisuhteestani ja elämästäni julkisesti mutta nytten teen sen! En voi kertoa ystävilleni tai perheelleni minkälaisessa elämäntilanteessa olen, olen luottotiedoton ja kuoleessa suhteessa ja kaiken lisäksi en edes jaksa ajatella asiaa että elämä olisi niin kauheeta vaikka wake-up-call olisi jo kauan sitten alkaa soida mutta ei vain soi koska olen täysin kyllästynyt kaikkeen mitä elämä on antanut minulle. Näen vain huonot puolet mitä se on antanut, enimmäkseen itkuja, raivareita ja potkaissut itsetuntoni kuoppaan.

Blogini tarkoitus on että itse tajuan mitä on mennyt väärin elämässäni ja mitä tulee käydä jos vielä jatkan samaan suuntaan. Varmasti tulee paljon vihapostia mutta toivon myös jotain kannustavaa tai edes jotenkuten positiivista palautetta!

 

Tästä se siis alkaa!