Selaat arkistoa kohteelle erämaa.

Valokuvaus

27.10.2014 Yleinen

Olen 25- vuotias amatöörivalokuvaaja, blogissani jaan ajatuksia ja ideoita valokuvauksesta niin arkena, juhlana ja vaelluksilla.

Aloitin aikoinani valokuvauksen koska näin maailman upeana ja yksityiskohtaisena asiana jonka halusin hartaasti vangita ruudulle. Eniten halusin vangita tilanteita jossa tunnelmaa ja fiilistä voisi konkreettisesti koskettaa. Tilanteita joihin jokainen voi hypätä sisään ja tuntea samat tunteet.

Kuvailen mieluiten lähikuvia tai tiettyjä osia kokonaisuudesta. Usein maisemakuvissa on liikaa kaikkea jolloin katsetta ei saada vangituksi yhteen mielenkiintoiseen asiaan.

Alla muutama otos Lapin käsivarresta vaeltaessani Haltin tunturille  syksyllä 2013. 100 km matkaan mahtui paljon upeita maisemia ja muutama poro. Maasto ja luonto oli armotonta ja karua ja suurimmaksi osaksi ajasta jousuin pitämään kamerani repussa piilossa sateelta.

DSC_337421

Joen ylittävä silta Norjan puolelle. ©SabinaDalem

DSC_3388

©SabinaDalem

DSC_35066

Karvaisen vieraan saapuessa kesken kahvihetken ulkosalla, ei tarvinnut kaukaa kameraa hapuilla. Kamera kulki kädenjatkeena taukopaikoilla.©SabinaDalem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_33795

©SabinaDalem

DSC_34045pieni

©SabinaDalem

DSC_34025

©SabinaDalem

 

 

Tulistelumakkaraa

14.8.2014 Vapaa-aika, Yleinen

…luonnon helmassa Jaalan Niskajärven Nuumaniemellä ystäväni kera. Hauskaa oli koko päivän: aamulla Kymijoella kalassa, iltapäivällä erämaassa elävän tulen äärellä ahtamassa grillimakkaraa ja voikkoleipää pötsin perukoille. Mahtavaa!

Livetuli Jaalan Niskajärvellä