Selaat arkistoa kohteelle epäonni.

Suojattu: Lisää epäonnestani…

10.3.2016 aikuisopiskelu, Koti, projekti, Yleinen

Tämä sisältö on suojattu salasanalla. Syötä salasanasi näyttääksesi sisällön:

Tinder

27.8.2014 Yleinen

Kommenteissa eräs lukijani kysyi kokemuksiani tinderistä, vaikka alun perin olin ajatellut jo siirtyä blogini pääaiheeseen, eli onnen etsimiseen, mutta siitä sitten ensi kerralla. Löysinkin itseasiassa huikean listan, joka kulkee nimellä ”12 askelta onneen”.

Tinder, epätoivoni multihuipentuma. Vannoin etten ikinä liittyisi moiseen hullutukseen. Sitten ajattelin, että jospa sitä nyt kuitenkin katsoisi – ihan vaan mielenkiinnosta. Liityttyäni vannoin, että kenellekään en anna numeroani enkä todellakaan käy treffeillä. No mutta kuinkas kävikään. Ei ainakaan kovin hyvin.

Treffit nro 1.

Ensimmäiset treffini olivat erään julkisuudesta tutun henkilön kanssa. Lähdin sinne aivan vain silkasta mielenkiinnosta ja onhan se nyt pirun hienoa lähteä treffeille julkkiksen kanssa, tai no niin ainakin luulin. Ja kiitos, never again. Parin yhdessä vietetyn tunnin sisällä minulle selvisi, että hän on ainakin hetero ja julkkis, kuten muisti jatkuvasti mainostaa. Ympärilleen hän pälyili kuin harhoja näkevä skitsofreenikko, silmät mielipuolisesti viuhtoen. Kaikki kuulemma katsoivat häntä, hassu kun en itse huomannut mitään. Ja jos katsoikin, se saattoi mahdollisesti johtua siitä pienestä seikasta, että treffeille hän ilmestyi oma fanipaita päällänsä.

Treffit nro 2.

Lähdin toiselle paikkakunnalle tapaamaan miestä, joka kertoi olevansa erään tunnetun puhelinvalmistajan leivissä johtavassa asemassa ja sinkkumies. Juttelimme puhelimessa useaan kertaan ja hän kuulosti hyvin kohteliaalta, fiksulta ja mukavalta mieheltä. Ja kuinkas kävikään.. Jo ensi kättelyllä minulle selvisi, että mies on naimissa ja minä amazoni naiseksi. Pienen keskustelun myötä selvisi myös, että hän on todellakin töissä Samsungilla, tosin ei johtavassa asemassa vaan puhelinmyyjänä. Alle vartin kuluttua hän jo käpälöi takapuoltani ja yritti tunkea kieltä kurkkuuni. Se oli hyvin äkkiä adios amigos!

Treffit nro 3.

Tämä nuori miehenalku tahtoi tavata minut ilmeisesti vain sen takia, että pystyi päästä jollekin avautumaan miten perseestä hänen exänsä oikein on. Tarvitseeko kertoa lisää?

Joten yhteenvetona, ei enää tinderiä, ei treffejä.

 

Tällä viikolla siirrytään siis sutjakasti ensimmäiseen askeleeseen joka kuuluu näin:
 1. Kiitollisuuden ilmaiseminen

Kuulumisia

30.6.2014 Yleinen

Koska kesä on sateinen ja minulla ei ole mahdollisuutta omistautua toiselle intohimolleni eli puutarhan hoidolle, niin olen nyt keskittynyt neulomaan ihan tosissani. Tein hienon lupauksen, että lopettaisin kaikki kesken eräiset käsityöt tuolta kaapista. Hyvä suunitelma sinänsä, tai sitten ei.

Minulla on ollut parivuotta tekeillä tausta projekti jota jatkan aina kun muut kyllästyttää tai ei keksi mitään uutta ja jännittävää. Olen neulonut mustasta novitan kotiväkilangasta pitsi tunikkaa/mekkoa. Nappasin työn käsiini ja ajattelin että nyt tämäkin valmistuu! Kun heinäkuun helteet lopulta iskee niin minulla on todellinen hellevaate. Kyseisessä vaatekappaleessa on vähän bikinin eläosaa muistuttava etumus. Katselin hetken ainaa epäilevästi tuotosta jota en ole nyt vuoteen neulonut. Se ylä osa on parikuppikokoa liian pieni. Yhtähyvin voisin liimata postimerkin rintojen päälle kuin pukea tuota koskaan päälleni.  Tässä on hyvä opetus siitä mitä voi käydä kun varastoi jotain tuoteta liian kauan kaapissa eikä tee sitä valmiiksi.

Harmittaa vaan sinänsä koska olin nähdyt sen tekeleen etteen kuitenkin jo paljon vaivaa. Se on jo normaalin topin pituiden, ei olisi tarvinnut jatkaa helmaa kuin joku 30cm niin se olisi ollut valmis. Mutta turha itkeä kaatunutta maitoa, niinkuin vanha sanonta sanoo.

Vaikkain alkukesän kasveja niin piristää ne silti mieltä heinäkuun kynnykselläkin

Vaikkain alkukesän kasveja niin piristää ne silti mieltä heinäkuun kynnykselläkin