Selaat arkistoa kohteelle eliitti.

Alexander Mcqueenin elämä eliitin ympyröissä.

1.2.2015 Yleinen

Yhdestä maailman kovimmista vaatesuunnittelijoista, jo edesmenneellä Alexander MCqueenillä oli muitakin ongelmia kuin kovien huumeiden käyttö. Viitaten elittipiireihin, joiden yhteyksistä illuminatiin, saatanan palvontaan oman menestyksensä vuoksi, on puhuttu täällä

http://mainstreammedia.omablogi.fi

Alexander mcqueen puvusti lukuisia maailmantähtiä, Gaga, Beyonce jne. jotka on linkitetty illuminatiin ja ovat siitä täysin avoimia mm. musiikkivideoidensa symboliikassa.

Lue koko artikkeli Alexander Mcqueenin lapsuuden hyväksikäytöstä ja aikuisiän seksuaalisista kieroutumistaan täällä:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2933678/Dark-fashion-fawned-fashion-world-awarded-CBE-new-biography-brilliant-designer-Alexander-McQueen-reveals-glamour-lay-man-prone-shocking-depravity-cruelty.html?ito=social-facebook

On mielenkiintoista saada tietää yksityiskohtia illuminatille, rahalle ja maineelle elämänsä myyneestä ihmisestä. Se valoittaa myös paljon sitä miksi hänen näytöksissään ja mainonnassaan oli esillä väkivaltaa ja seksuaaliseen hyväksikäyttöön viittaavaa materiaalia.

Todisteita okkultismista Alexander mcqueenin tuotannossa:

http://justifytheory.blogspot.fi/2011/05/occult-fashion-alexander-mcqueen.html

Muotialaan liittyen, törmäsin tylsiä vaatteita myyvään Muchachomalon mainontaan.

mainoksessa on  nainen ja mies silmämunat valkoisena, hengen vietävissä, itsensä menettäneinä. käärme kietoutuneena miehen ympäri ja naisella käärmeen nahkakuvio omalla ihollaan. En löydä nyt kyseistä kuvaa sillä se on aivan uusi, mutta laitan edellistä mainontaa joka ei häiritse mielestäni yhtä radikaalisti, mutta kertoo kyllä minkä varaan ihmiset merkin takana menestyksensä turvaavat. Paskakuva ja paskaa mainontaa myös tämä alla oleva. Tylsää vaatetta ei myöskään pelasta muka shokeerava mainontatapa.

 

http://mainstreammedia.omablogi.fi/2014/11/19/illuminati-mista-on-kyse/

mainos

mainos

Ted Gunderson- teoria eliitin pedofiiliringeistä USA:ssa.

27.11.2014 Yleinen

Entinen FBI agentti Ted Gunderson perusti FBI-uran jälkeen oman etsivätoimiston. Gunderson oli saanut selville että USA:ssa (erityisesti IOWA:ssa)toimi n.80-luvulta- jonnekin 90-luvulle saakka ja toimii mahdollisesti edelleen salainen eliitin ts. vapaamuurareiden ryhmä joka harrastaa satanismia ja ryöstää lapsia satanistisiin rituaaleihin. En tuomitse tässä kaikkia rikkaita ja elitistiä ihmisiä samaan pussiin, vaan kerron että alamaailmassa näyttää usein vaikuttavan juuri ne joilla on valtaa ja rahaa. Itselleni oli uutta tietoa se että näihin kytkeytyy satanistisia rituaaleja, he pyhittävät elämäänsä sille lähteelle josta ovat saaneet voimaa, valtaa ja rahaa ja mikäli he ovat saanet oppiansa vapaamuurareiden lodgeista USA:ssa niin silloinhan  nämä kuuluvat vain heidän tapoihinsa jo vuosisatojen takaa. Lapsen häpäisy on kyllä kammottavinta tässä maailmassa.

Vaikka Johnnyn tapauksesta on jo aikaa niin aihe on yhtä tuore, sillä ihmiskauppa ja pedofilia ovat kasvavia bisneksiä ja niiden takana piilee niin pimeitä voimia ettei tulisi ihan ensiksi mieleenkään. Olen lukenut että näin tapahtuisi sekä rituaalien että ihmiskaupan nimissä eteenkin jos lapsi on karannut kotoa, koditon tai muuten helppo uhri. Ted Gunderson oli tullut tähän johtopäätökseen useiden vuosien tutkimustensa kautta. Hän myös auttoi vuosia tai vuosikymmeniä Noreen Goshia löytämään poikansa John DavidJohnnyGoschin, joka kidnapattiin vuonna 1982 ,pojan ollessa 12 v.

b27b225610b03598d10f8e877fadef27_large

https://www.kickstarter.com/projects/rumur/who-took-johnny

Samoista ringeistä oli selvinnyt muita lapsia, joiden ansiosta tuli ilmi mitä heille tehtiin ja kuinka muita lapsia käytettiin houkuttimena,jotta saatiin kidnapattua lisää lapsia.Vuosien varrella selvisi että poikaa oli hyväksikäytetty vapaamurarijuhlissa ja hänet pidettiin heidän hallussaan, eli jokin eliitin ryhmä piti ja kasvatti hänet manipuloiden. Vuosia myöhemmin hän pääsi töihin valkoiseen taloon, mutta jäi myöhemmin kiinni homoprostituutiosta, joka aiheutti hänen asioidensa laajempaakin julkista kaivelua. Luonnollinen jatkumo käyttäytymisessä pojalle joka oli vuosia raiskauksien uhri. Tämä hyvin ristiriitainen mies oli vaihtanut nimensä Jeff Gannoniksi. Noreen  vaati Jeff Gannonilta DNA näytettä ja Jeff lupaili antaa sen mutta ei kuitenkaan koskaan suostunut, joten asia on vielä auki. Mikäli Gannon on Johnny on hänen henkensä pelissä eikä hän voi myöskään siksi lähestyä äitiään. Nykyisin Jeff ei ole enää julkisuudessa ja aiheesta on juuri julkaistu kickstartilla rahoituksen saanut dokumentti: Who took Johnny.

Ted Gundersonilla oli vakuuttavaa tietoa pedofiiliringeistä, joihin liittyin saatanapalvontarituaalit (mm. Frankilinin tapaus. Franklin coverup, child prostitution ring ) Ja ihmisistä niiden takana. Hän päätti julkaista kaikki tietonsa näistä järkyttävistä asioista. Ted gunderson sairasti syöpää, hän kuoli v.2011, mutta kuolinsyy hänen lähipiirinsä mukaan oli arsenikkimyrkytys.

Ted Gundersonilta löytyy onneksi useita videoituja luentoja aiheesta:

Pieni varoituksen sana että naisen todistus kohdasta n.55:04 alkaen voi järkyttää tässä alla olevassa  videossa. Selvitin kuka tuo nainen on (Linda Wiegand) lue artikkeli http://www.rense.com/political/childabusecase.htm

Surullisinta on että v.2013 hänen poikansa ovat etsineet äitiä myös median avulla (http://www.dailymail.co.uk/news/article-2295204/Son-27-desperately-searches-fugitive-mother-17-years-vanished-following-custodial-kidnapping-charges.html ), mutta äiti on ollut kadoksissa  useita vuosia. Hän myös teki 90-luvulla kaikkensa saadakseen poikansa turvaan heidän isältään joka pahoinpiteli ja hyväksikäytti osana satanistista rituaalia. Linda joutui vaikeuksiin ja lyhyisiin vankeuksiin viedessään lapsensa turvaan eri osavaltioihin. Hän menetti oikeustaisteluissa kaiken omaisuutensa. Mies sen sijaan ei joutunut tilille. Tarkemmin aiheesta yllä olevassa linkissä.

Jeff Gundersonista:

http://www.apfn.org/apfn/ring.htm

http://educate-yourself.org/tg/

http://en.wikipedia.org/wiki/Johnny_Gosch

http://www.amazon.com/Why-Johnny-Cant-Come-Home/dp/0970519508

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Ted_Gunderson

http://www.johnnygosch.com/

Illuminatin perusteet blogissani:

http://mainstreammedia.omablogi.fi/?p=12