Selaat arkistoa kohteelle Elastinen.

Voita hymyilemällä VIP-liput Elastisen loppuunmyydelle keikalle

4.9.2015 Kolikkopelit

Kolikkopelit ElastinenHuh huh nyt on Kolikkopeleillä kampanjaa kerrakseen. Voit voittaa 2 hengen VIP-liput Elastisen loppuunmyydelle keikalle. Liput sisältävät konsertin ja artistin tapaamisen ja 10 kahden hengen lippupakettia konserttiin.

Kuinka saada liput Elastisen keikalle?

Jotta kaikilla olisi hauskaa ja mahdollisuus voittaa liput, kolikkopelit järjestää useita arvontoja. Eri tavoilla osallistuminen kasvattaa voittomahdollisuuksiasi. Voit voittaa liput avaamalla ilmaisen pelitilin, pelkästään hymyilemällä tai ”elaamalla” kolikkopeleillä.

Klikkaa tästä itsesi Kolikkopelien kampanja sivuille ja osallistu skabaan

Kesä 2015

10.8.2015 Yleinen

Kesäloma hujahti taas niin vauhilla tuntuu ku vast oisin alottanu loman mut sit huomaankii et huomenna oon jo menossa kouluun. Onneks vast kymmeneen.

Kesällä tuli käytyä niin monessa paikassa vaikka olinkii töissä lomasta 7 viikkoa. Tampereella oli mukavaa heti loman alussa. Siellä tuli käytyy tietty Särkänniemessä, delfinaariossa, näsinnullassa ja Pyynikillä pyötrivässä kesäteatterissa ja Nokialla samalla reissulla kylpylässä uimassa.

Tanssilavoilla tuli käytyy monessa paikassa mulle ihan uusissa paikoissakii niiku vaik Ristiinassa Metsälinnassa (Kake Randeliin) ja Mäntyharjulla Tommolan lavalla (Jari Sillanpää). Kävin toki muuallakii Myllysillassa Suomenniemellä (Kake Randelin ja Neljänsuora), Savitaipaleella Säänjärven lavalla (Antti Tuisku), Haminassa Turkian lavalla (Neljänsuora) ja sit oon ainakii viel menossa Lappeenrantaan Iitiän lavalle (15.8.2015 Neljänsuora).

Festareilla kävin kaksissa Haminan Yöt (Hamina) ja Rakuuna Rock (Lappeenranta)

20150612_205855

 

20150612_204659

cropped-20150612_220243.jpg

20150612_222025

Haminan yöt 2015:

Perjantai 12 kesäkuuta:

KAIJA KOO,

HALOO HELSINKI

ja

POPEDA.

(itse olin vain perjantaina)

Lauantai 13 kesäkuuta:

ROBIN,

ELASTINEN,

JUHA TAPIO

ja

JENNI VARTIAINEN.

Rakuuna Rock 2015:

Perjantai 17.7.

Atomirotta

Jonne Aaron

Anna Abreu

Mokoma

Maija Vilkkumaa

Cmx

Sleepy Sleepers

Lauantai 18.7.

Apina

Olavi Uusivirta

Susivainaa

JVG

Pertti Kurikan nimipäivät

Kaija Koo

Michael Monroe

Apulanta

Rakuuna Rockissa olin molempina päivinä :)

Noista kaikista Rakuuna Rockin esiintyjistä paras oli KAIJA KOO ja Haminan yöt esiintyjistä KAIJA KOO ja HALOO HELSINKI

Mutta onneksi liiga kausi alkaa kohta niin pääsee huutamaan SaiPa voittoon… :)

(vaan kuukaus hihi)

Jotain muuta ja uutta, Ihmissuhteista lähtien.

26.8.2014 Yleinen

”Uuteen nousuun, taas vahvempana, paina, whatup, uuteen nousuun, aina kuten aina, joka päivä koko päivä, uuteen nousuun, taas vahvempana, paina, whatup.”

”Aivan sama mikä ois, Mull ei oo vahtoehtoi, Mun on tuotava tää homma himaan, Muutakaan en voi, Ei oo vaihtoehtoi, ei oo, Mun on tuotava tää homma himaan.”

”Ei oo osunu kohdalle, Meijen tiet ei oo kohdanneet, Ollu yksin ja saanu sen toimimaan, Aina samalaist vaiheiluu, Hetken sekoiluu, Vaan ei muut, Enkä etsiny edes oo tosissaan.”

”Älä ovelle jää, Minä selviä kyllä, kannan laukkusi hissiin uhdellä hyvästelyllä, Älä ovelle jää, Mull ei oo hätä, Mun sydämmeni oli Rikki jo ennen sua.”

”Jos menaat meinaat lähtee nii menisit jo, Tää ohi on, Muista kun sä meet nyt, niin paluut ei oo, Sua ei jäädä kaipaamaan, Vieläkö sä täällä, Menisit jo, Tää ohi on,  Muista kun sä meet nyt, Niin paluut ei oo, Sua ei jäädä kaipaamaan.”

-Elastinen-

Ajatuksis on pyriny monta juttuu kerrankin, jos joku toimis niist. Kaikist noist Elastisen teksteist mitä kirjootelin, vetoo jotenkii muhun ja mun elämään täl hetkellä.

Tänää piti sataa vissii mut eipä satanu poutaa oli. Iha hyvä vaik iltapäiväl oli jo vä kylmä. Välil aurinkokii paisto mukavan lämpösesti. Mut ei se oikeen piristäny mun päivää.

Joskus ottaa aivoon ei vaan se et joutuu aamulla heräämää iha V…. aikasee. Vähä kaikki muukii alkaa ottaa aivoon. Esim. sellaset ihmiset jotka ei ymmärä et, jos on eronnu just jostain ni ei tarvis enää kinuta et ota takas ota taks ei voi elää ilman sitä, vaik on tehny pahaa sille jota mukamas Rakastaa. Mull meinas päässä pari kirosanaa tos tilantees ku kuulin ton se oli jotain hirveetä mitä se oli tehny sille jota Mukamas rakastaa ja toivon totisesti ettei kyseiselle henkilölle tapahtuisi tätä enää.