Selaat arkistoa kohteelle elämäntapa.

Uusi elämänvaihe, uudet haasteet

1.9.2015 Yleinen

Uusi kotikaupunki, uusi osoite, uusi koulu ja nyt vielä uusi blogi. Tämän pienen ihmisen elämä on mullistunut viime viikkojen aikana hurjasti. Paikkakunnan vaihto Pohjois-Pohjanmaalta Kalajoelta Tampereelle on nimittäin melkoinen muutos ja tuo mukanaan myös paljon muuta uutta. Uudessa koulussani omalla linjallani on enemmän väkeä kuin käymässäni lukiossa. Autot ja välimatkat vaihtuvat hybridi polkupyörään ja kaupunkipyöräilyyn.

Tulevissa postauksissa tulette todennäköisesti lukemaan pohdintaa ruokavalioista, elämäntavoista yms. narkoleptikon arkeen liittyvistä asioista, sekä asiaa myös monesta muusta ajankohtaisesta asiasta.

Moikka maailma!

10.12.2014 Yleinen

Sanoisinkohan tuon niin iloisesti jos vastaan kävelisi hymyilevä ihminen?Tuskin..Varmaan hymyilisin takaisin mutta muuten olisin vaiti. Parisuhdeongelmien myötä olen huomannut myös itsetuntoni olevan nollassa. Asenne elämään on  ”anteeksi kun olen olemassa-tyylinen”.Nuorena kävelin selkä suorassa ja hymyilin paljon..Tulin toimeen kaikkien kanssa,mutta nykyään olen yksinäinen.Kaipaan kovasti ihmisiä ympärilleni. Olen yrittänyt tehdä asialle jotain ja muutto nykyiselle paikkakunnalle on ollut radikaalein muutos. Pari vuotta asuimme pääkaupunkiseudulla ja siellä se yksinäisyys oli uskomatonta ja voimaa vievää. Ei tukiverkkoa,ei ystäviä,eikä mitään perheen ulkopuolista elämää.Pahinta oli siskoni sanat ”-kaikki me ollaan lopulta yksin”. Ei en minä halua olla yksin vaan minä haluan jutella jonkun kanssa ja jakaa arkeni ilot ja surut.

Voihan itsetunto..Nyt olen päättänyt aloittaa elämäntapamuutoksen.Hiljalleen olen muutoksia rupenut tekemään mm.lisäämällä liikuntaa.Tarkoitus olisi katsoa peiliin niin että ei itseään okseta ja että facen profiilikuvan voi ottaa muustakin suunnasta kuin ylhäältäpäin