Selaat arkistoa kohteelle elää.

Kuka mitä häh?

29.1.2014 Asenne, elämä, elämänilo, eläminen, Haaveiden toteuttaminen, Huumori, Mustahuumori, Rohkeus, Uudet blogit, Uusi askel elämässä, voimaantuminen, Yleinen

Hei sinä, meitä kaikkia musta kuolo päähän koppaa!

Olet jostakin syystä ajautunut sivustolleni ja voi olla että minulla ei ole sinulle mitään tarjottavaa, mutta ennen kuin tehdään se ”johtopäätös” niin lukaise kuitenkin tämä lyhyt teksti loppuun.

Mitä aion tänne kirjoittaa?

Erittäin suurella todennäköisyydellä hyvin hyvin huonoa puujalkahuumoria, johon kuitenkin on verhoiltu oikeita ajatuksia mustasta maailmankatsomuksestani ja siitä ajatuksesta joka päässäni on jo pitkään pyörinyt: ”ELÄMÄ kulkee liian nopeasti, tee niitä asioita joista haaveilet. Niinpä, alkoipa oikein kliseisesti tämä juttu.

Varma asia on myöskin se, että aihepiiri tulee pomppimaan laidasta laitaan ja suosittelen suodattamaan osan tekstistä… tai ainakin miettimään että onkohan tämä kirjoittaja nyt ihan tosissaan. Järjissään ei ole, sen voin kertoa.

Mitä tarjottavaa minulla on sinulle?

Puhutaan siitä tosiasiasta, että jokainen meistä jossakin vaiheessa uneksii erilaisesta elämästä kuin mitä joutuu tarpomaan. Enkä nyt tarkoita, että sinun tai minun pitää vetää se kuuluisa syöpäkortti esille ja alkaa valittamaan että ”kyllä minulla on asiat ihan hyvin”. Todellisuudessahan tässä maailmassa ei ole olemassa mitään reilua…julmaa peliä. Oli sitten minkälaisessa ”uskossa” tahansa.

Niin, mitä minulla on sinulle tarjota? Ehkä se pieni kipinä jolla sinäkin saat omaa unelmaasi eteenpäin? Ehkä ei mitään.

Tottakai minä olen onnellinen siitä että perhe on terve, on katto pään päällä jne. mutta pitäisikö meidän silti HUKATA elämä siten että odottellaan eläkeikää ja kerätään varoja jotta voi ostaa sen mökin tai käydä ulkomailla? Ei pidä. Tässä vaiheessa voisin esittää kysymyksen: ”entä jos se kuolo koppaakin jo huomenna?” 

Miksi blogi?

Aloitin tämän blogin jo itse asiassa vuosia sitten ja ajatuksena oli, että teen tästä eräänlaisen muisti-/ päiväkirjan itselleni. No, kirjoitin välillä toista ”päiväkirjaa” ja tämä jäi odottamaan parempaa hetkeä. Olen myös huomannut että pidän kirjoittamisesta. Eräänlainen salainen haave olisikin se että tulevaisuudessa voisin osittain elättää itseäni tällä koska kohta kaksikymmentä vuotta olen myynyt itseäni.

Huomasin että, Oravanpyörä- tyylisiä blogeja on nykyään netti pullollaan, ehkä tämäkin on sellainen. V###ttaa kyllä jos tuntuu jotenkin sille että on ajanhermolla/ muodikas. Vituttaa moni muukin asia. Vähän tämä oma tekstikin toi mieleen jonkun Elämäntapavalmentajan, hyi.

No katsotaan mitä tapahtuu, ainakin toinen blogitekstini on jo vanhentunut…se oli nimeltään ”kuusivuotissuunnitelma” ja siitä on jo neljä vuotta mennyt. Aikataulussa kuitenkin ollaan tavoitteen suhteen. Silti poistan sen ja kirjoitan jotain uutta höttöä ja kerron myös hieman että minkälainen kirjoittaja taustalla on. Kiinnosti sinua tai ei.

/J