Selaat arkistoa kohteelle eka postaus.

Moikka maailma!

1.2.2015 Yleinen

Moikka siis tää on mun eka postaus !

Ja tuolla pihalla on niin paljon lunta et en pysty ees sanoin kuvata.

<img class="size-medium wp-image-7" src="http://happylife.omablogi.fi/files/2015/02/image2-225×300.jpg" alt="Tossa on mun hamsteri:Nikke Nico Nipsu Piispanen ja toi nimi ei oo pelkästään mun keksimä vaan mun ja mun yhden kaverin yhdessä keksitty nimi

Eka postaus

27.6.2014 Yleinen

Joo… Tosi luova otsikko ja muuta vastaavaa. Tää siis tosiaan on mun eka blogi tai ylipäänsä mikään postaus IKINÄ! Ei se ole sen ihmeellisempää, mutta jostain on aina pakko alottaa. Aattelin että voisin kertoa vähän itsestäni.

Olen siis 15-vuotias tyttö uudeltamaalta ja pelaan pelejä jonkin verran. Aika lailla mun pelit rajoittuu joihinkin pelikokeiluihin ja sitten niihin ”hyviin peleihin” joita oon pelannut jo pidempään… Uusia pelejä oon löytänyt isoveljen avulla eli veli on näyttänyt ne mulle ja ollaan yhdessä ruvettu pelaamaan. Oon muun muassa pelannut jonkun verran Runescapea ja nykyään pelaan eniten Minecraftia.

Oikeestaan en pelaa enkä koskaan ole pelannutkaan kovin paljon, mutta silti päätin aloittaa peliaiheisen blogin. Mietin itsekkin, että eikö kaltaiselleni lukutoukalle (luen hyvin paljon kirjoja) olis ollut sopivampi perustaa kirjablogi, mutta tietyt aiheet lukemisessa on samankaltaisia kuin kirjoissa. Joten päädyin nyt tälläseen.