Selaat arkistoa kohteelle ei!.

Onko vielä aikaa?

14.4.2015 Yleinen

Hei kaikki!

Pitkästä aikaa kirjoitan teille mietteitäni! :) 

Minulla on ollut kova kiire koulun kanssa. Siihen on tullut lisää painoa pääsykokeisiin lukemisesta ja työnhausta. Nyt ajattelin hieman kirjoittaa, että täällä vielä olen! Don’t worry! :) Kuinka teillä on kevät menny? Joko kesää odotatte? Kohta se on ja saa olla vähän rennosti ja ehkä matkustellakin, who knows! Tällä hetkellä tosin kämpän ikkunasta näkyy, että ulkona sataa lunta! :P No ei anneta sen haitata! Rakastetaan toisiamme! 

Ei mulla nyt ollu muuta! :D Ajattelin vaan nopeeta kirjoitella… Katotaan millon seuraavan kerran! :O :) Mut nyt taas hetkeks bye bye my friends! :) <33

Terkuin: Mussukkanne 

 

Siis halloo oikeasti, tottakai jätkät sanovat sinua lumpuksi

12.9.2014 Yleinen

Miksi miehet ei kunnioita naisia? Mitä nainen tekee väärin kun häntä aletaan kutsua lutkaksi, lumpuksi, huoraksi, halvaksi tai jakorasiaksi?

Siis sanonko ihan suoraan miksi, no koska käyttäydytte sillä tavalla. Jos haluatte, että joku mies kunnioittaa teitä naisena käyttäytykää sen mukaisesti. Luuletko ihan oikeasti saavasi kunnioitusta miehiltä, kun strippailet jossain baarissa tai tanssit joka ikisen vastaantulijan kanssa ja vedät samantien kielareita tämän kanssa ja illan päätteeksi päädyt jonkun luokse viettämään yön. Siis halloo oikeasti, tottakai jätkät sanovat sinua huoraksi. Seuraavana päivänä leuhkit siitä mitä teit edellisenä yönä. Siis ei tuo oikeasti ole hyvä juttu, jos niin luulet. Jos vielä huorailet baarissa sen vuoksi, että tekisit jonkun jätkän mustasukkaiseksi, silloin vasta kyseinen jätkä ajattelee sinua huoraksi ja sanoo thankgod en mennyt pidemmälle tuon ämmän kanssa.

Ei mutta siis ihan oikeasti huorailemalla sinä saat miehen huomion, mutta et kunnioittavalla tavalla. Mitä luulet hänen sanovan sinusta, kun näkee kännissä baarissa joka miehen kimpussa. Okey on ymmärrettävää, että haluat pitää hauskaa, mutta älä itke sitten kun sinun uusi nickname on jakorasia.

Miehet eivät halua tuollaisia naisia ihan oikeasti, ei tuollaisia voi sanoa naisiksi vaan halvoiksi lumpuiksi. Jos haluat miehen kunnioittavan ja arvostavan sinua tee itsestäsi haluttava naisena, ei lumppuna. Lumppuja halutaan yhtä tarkoitusta varten vain ja se on yhtä yötä varten. Haluatko oikeasti olla niin halpa ja tyydyttää joka miehen halut. Okei jos haluat tyydyttää myös omia haluja, mutta  olet kuitenkin lumppu miehen silmissä. Ehkä kirjoitan vähän huonoon sävyyn, mutta haluan teidän vain ymmärtävän asian.

Miehet haluavat sitä mitä eivät saa, sitä mitä on vaikeaa saada. Kun annat pienen palasen kakusta, silloin hän himoaa koko annosta. Jos annat miehelle koko helvetin kakun hän täyttyy, eikä jaksa syödä enää. Hän kyllästyy makuun ja haluaa vaihtaa sitä. Miksi haluta enää samaa kakkua, kun sai sen kokonaan syötyä. Siksi pitää antaa vain hiukan verran, jotta hän halua lisää. Ja hän haluaa lisää aivan varmasti.

Miehet ovat kuin pikku lapsia, jotka kyllästyvät leluun. Älä ole se lelu, vaan ole lelun antaja ja ottaja. Luo itse säännöt ja vihellä sen mukaan. Ole nainen, kunnioita ja arvosta ensin itseäsi, jolloin kaikki muutkin kunnioittavat sinua. Onko parempi olla se nainen, kenen kanssa kaikki haluavat olla, vai se nainen kenen kanssa kaikki ovat olleet. Me olemme naisia ja meidän pitää olla vaikeita, liian helpossa tehtävässä mielenkiinto menee.

Ihan faktaa, että sinä voit olla haluttava, kaunis, miesten mieleen ilman että huorailet. Itse asiassa vielä haluttavampi kuin lumput. Ihan oikeasti jos joku mies väittää muuta, hän puhuu paskaa. Hän vain sanoo: ”ei sillä ole väliä”, mutta hän ei todellakaan ajattele sillä tavalla. Hän ajattelee sinua lumppuna.

Ajattele ihan oikeasti tätä asiaa, koska se on niin. Tarkastele itseäsi ja ole se helvetin nainen, jota kaikki haluavat.