Selaat arkistoa kohteelle ei mitään sanottavaa.

Tyhjää. Ehkä positiivisuus postaus osa 4. vai?

18.11.2014 Positiivisuus haaste

Eli moi vaan kaikille!

Mulla ei oo taaskaan mitään kirjoitettavaa. Tai siis Maijalle mun pitäis vastata, mutta siihen tarvitsisin enemmän aikaa ja paremman keskittymiskyvyn. Nyt multa puuttuu ainakin keskittymiskyky, ajasta en tiedä sillä en tiedä nukahdanko puolen tunnin päästä vaiko kolmen. En tiedä, haluaisin kyllä nukkua. En jaksa olla hereillä.

Tyhjää.. Mun pää on ihan tyhjä.

Olin tänään Maijun (terapeuttini)  luona. Hän huomautti mun vajoavani ajatuksiin. Ajatukseni asiasta: ”Elän koko ajan vähintään yhtä elämää ajatuksissani, tein tai olin missä vaan. Eiks se oo normaalii olla ajatuksissaan? No joo olin psykiatrini luona mut so? Ei huvittanut jutella niistä asioista, ei niis jutuis ollut mitään puhuttavaa. Maijun olis tarvinnut arvata mistä halusin puhua, mikä on taas mahdotonta, tietäen mistä halusin puhua. Huokaus.” Elämä on vaan niin hemmetin vaikeeta.

 

Tässä tulee positiivisuuspostauksen osuus: huomenna äikän tunnilla me saadaan meitin teatteriarvostelut. Jee! En malta odottaa.  Ja tähän se loppuu.

 

Mitäs sitten?

 

Hei! Minusta on super mukavaa saada teiltä kommentteja. Kommentin ei tarvitse olla mikään ihmeellinen. Voisitte vaikka kertoo mielipiteitänne mun blogista (esim. onko tää sekava, (ei voi oikeen sanoo iloinen yms koska kirjoitusaiheet ovat suurimmaksi osaksi synkkiä), mistä haluaisit mun kertovan/ kirjoittavan jne.) Risut ja Ruusut kaikki kehiin!!

 

Taidan lopettaa tän päämäärättömän kirjainten ja niistä muodostuvien sanojen sekoittamisen.

Öitä.

-Elina