Selaat arkistoa kohteelle c-vitamiini.

Kaamea väsymys…

8.10.2015 Yleinen

ja opiskelu ei ole mikään ihanne yhdistelmä. Mutta näillä mennään. Onneksi nuo koulupäivät ei oo kauheeen pitkiä, mutta koulupäivän jälkeen, kun pitäisi vielä avata kliinisen hoitotyön tai anatomian kirja, niin se on vaikeeta. :D No, tästä voi sit olla kahta mieltä, johtuuko väsymys raskaudesta vai noista kyseisistä aiheista. ;) Kahden viikon päästä ois ensimmäinen anatomian tentti. Ja melko hepreaa on 1/3 koko kirjasta. :D Mutta jospa tuon alueen sais edes joten kuten haltuun, niin että läpi pääsis.

Juu, ei oo tosiaan tässä viikkoon paljoa ehtiny raskautta ajattelemaan. On ollu sen verran aikataulutettua tämä elämä. Koen jopa vähän huonoa omaatunota siitä, että en ole ehtinyt levähtää ja nukkua vaikka välillä on väsyttänyt melkoisesti. Öisin oon kyllä sit nukkunu senkin edestä. Viikon päästä sitten ois taas totuuden hetki siellä ultrassa. Saapi nähdä miten menee. Oon taas jotenkin valmistautunut pahimpaan, siihen ettei sikiö enää ole hengissä. Vaikka sitten taas yksi päivä selasin nettiä ja etsin tietoa siitä onko mitään keinoja sikiökalvojen vahvistamiseen, ettei niihin tällä kertaa tulisi reikää. Löysin jonkun blogin, missä kerrottiin että C-vitamiini vahvistaa kalvoja. Niinpä sitten aloin ottamaan vielä vähän ekstrana C-vitamiinia. Kai sitä pieni toivonkipinä jossain elää, mutta menneet tapahtumat taitaa olla vielä niin tuoreena mielessä, ettei paljon uskalla luottaa onnistumiseen.

Taidan yllättää puolisoni pannarilla, kun se tulee salibandyreeneistä. :) joten nyt keittiön puolelle. Palailen asiaan viimeistään ultran jälkeen… mikäli olen jossain ruumiin ja sielun voimissani.

Päivä 21, 3 viikkoa täynnä

27.9.2015 Yleinen

Päivä 21 - viikko 3Aamulla herätessä kurkku oli kipeä ja väsymys painaa. Olisi sittenkin pitänyt eilen laittaa neule ja nukkua yö pussilakanan sijaan peiton kanssa. No, unta palloon monta tuntia. Onneksi koira velvottaa liikkumaan edes vähän ja niinpä olen käynyt kyllä ulkonakin. Lisäksi otin C-vitamiiniporetabletin ja pitänee lisätä se päivittäisiin rutiineihin.

Ateriat

  • Puuro, 149 kcal
  • Cappuccinopirtelö, 138 kcal
  • Kana-herkkusienikeitto, 139 kcal