Selaat arkistoa kohteelle braless.

Kahleet irti!

1.4.2014 Yleinen

Eilen istuessani työni ääressä minut valtasi tunne minkä olen halunnut tehdä jo pidemmän aikaan. Pääsen työltäni vessaan ja katson itseäni peilistä. Likaiset työkampeet päällä ja hiukset sidottuna nutturalle.

Hengitän keuhkot täyteen ilmaan tuntien joka kerta kuristuksen ympärilläni. Monesti pidemmälle päivää kärsin pääkivuista. Olen kerännyt viime kesästä painoa pari kiloa ja minulla on skolioosi, joka huomattiin yläasteella. Kärsin paljon selkäkivuista ennen kun aloin kuntoilemaan ja laihdutin huimasti. Kehossani on raskausarpia nopeasta lihomisesta ja rinnat tyhjät kun läski lähti niistä pois.

Käteni eksyvät topin alle ja vapautan rintaliivini sakaset toisistaan. Hengitän useampaan kertaan.

Olen aina kämpillä liivittä ja sisäinen lapseni tuolloin pääsee vapaaksi. Taivun moneen asentoon ja venyttelen paljon. Konttailen lattialla ja makoilen paljon lattialla koska minusta tuntuu siltä. Väljät vaatteet antavat mahdollisuuksia taipua moneen asentoon,

Katselen itseäni peilistä. Rintani eivät ole tyrkyllä kuten liivien kanssa. Liivit tuovat rinnat tiiviiksi paketiksi kehoa vasten. Nyt ne ovat päässeet luonnollisille paikoilleen eikä mitään rintavakoa enään ole. Nännit nöpöttävät härskisti topin läpi, ja rinnat ovat roikkuvaiset ketun kuonot. Laitan takkiani kiinni.

Nuorempana ylen katsoin naisia jotka kulkevat ilman rintaliivejä. Eivätkö he ymmärrä että rinnat kaipaaavat tukea ja vaatteet näyttävät paremmilta. Katsoessani kuvia naisista, joilla ei ole rintaliivejä päällä, rinta saa levätä omalla painollaan ja paikoillaan näyttää typerältä. Miksikö? Koska kuvat joita näemme joka päivä rinnan pitää olla terhakkaasti ylhäällä ja korkealla kuten sarjakuvahahmoilla, josta tuntuu olevan nykyinen naisihanne kuva luotu.

Ajatukset sinkoilevat kun mietin olenko hullu.Uskallanko todella.

Vartaloni ei mikään geometrian mukaan luotu. Skolioosini takia liivit eivät istu oikein ja kuppi vetää rinnat pois normaaleita paikoiltaan. Minulla on pieni ympärtysmitta ja suuri kuppi koko. Lihakset selässä vetävät rankaa kieroon, jos en kehitä lihaksiani tasapuolisesti. Nostelen painoja kämpillä varsinkin nyt kun laihdutus on päällä. Ilman rintaliivejä. Työni on puolifyysistä. Se vaatii välillä voimaakin ja kun selän lihakset päättävät että nyt nostetaan näillä lihaksilla niin liivit puristavat.

Sata euroa. Sata euroa. Ajatukset huutavat hintaa rintaliiveistäni. Maksoit paljon niistä. Käytät niitä myös! Myyjän kanssa katsottiin oikeat koot, mutta kehoni ei halua niitä.

Kävelen pukukopilleni ja otan liivit kokonaan pois. Laitan takkini kiinni ja palaan työni ääreen. Tänään ei tule pääkipua eikä muutakaan. Vaan vapaus. Kädet voivat liikkua joka suuntaan ja mikään ei purista.

Odotan vain kommenttia työkavereiltani. Huomaavatko he että minulla ei ole liivejä? Tunnen itseni teiniksi joka odottaa rinnoistaan sanomista.

Vainoharhaisuutta. Aina kuvitellaan että muut ajattelevat sinua. Miksi nyt joku kommentoisi jos eivät kommentoineet silloinkaan kun rinnat kasvoivat näin isoiksi.

Loppu päivän ajan luen englannin kielisiä tekstejä kuinka ollaan BRALESS. Teen hullun päätöksen.

Olen liivittä syntymäpäivääni asti ja katson miltä elämä näyttää ja miten lähiporukka suhtautuu. Inner hippie is happy.

Valoa ja rakkautta kaikille!