Selaat arkistoa kohteelle Blogin aloitus.

Hei kaikki!

27.10.2014 Yleinen

Olen parikymppinen tyttö, enkä itseasiassa ole ikinä ollut kiinnostunutkaan blogin kirjoittamisesta. Tänään tapahtu jotain kärsiessäni aikaansaamatonta oloa, äh maanantai.. :(

En tiedä yhtään onko tämä minun juttu, jännittää jo valmiiksi kirjoittaa tänne koska jokuhan niitä voi lukea. hah sehän se ehkä blogin tarkoitus on.. mutta en ole koskaan osannut kirjottaa julkisesti ylipäätänsä missään somessakaan. Facebookkia en päivittele juuri koskaan, aikoinaan irc-galleriaa harvoin päivitin ja silloin kun sitä päivitettiin se oli joku kavereistani, joka lisäsi kuvan minusta/meistä koska en itse osannu ja ehkä en halunnutkaa osata ;) Kuitenkin tykkään kirjoitella asioita ylös ja suunnitella ja kehitellä uutta tekemistä, joista saa motivaatiota. Päiväkirjaa aika ajoin kirjoittelen, mutta nykyään sekin jäänyt vähälle. Oli enemmänkin teiniaikojen juttu. Siksipä ajattelin hetken mielijohteesta, että blogi voisi olla se mitä voisin kirjoittaa. Kaapit ei täyttyisi päiväkirjoista omaksi iloksi ja eikä tietokoneen muisti typeristä päivän kertomisista..

Nyt se oleellinen asia, eli mistä tämä minun blogini suurimmaksi osaksi kertoisi. Minun elämästäni, tekemisistäni, ideoistani. Lähinnä osa-aikatyöstä kaupalla, välivuoteen ja kauppakorkean pääsykokeisiin valmistautumisesta sekä treenauksesta. Mutta siis perinteinen blogi perinteisistä asioista, tavallista elämää :)

Nyt taidankin lähteä ulos lenkkeileen koiran kanssa, aivan mahtava sää!

ps. te muut kauppikseen hakijat, huomenna selviää pääsykoematsku ;)

-finalita