Selaat arkistoa kohteelle Blogin aloittaminen.

K

Elokuu

26.8.2015 Yleinen

Paljon on tapahtunut viime käynnin jälkeen. Saimme ihanan suloisen poikavauvan toukokuussa ja siinähän sitä hommaa onkin ollut nyt kädet täynnä.

Seuraava blogikirjoitukseni kauneudenhoidosta, paljon hyödyllisiä vinkkejä Teille ihaNaiset<3!
Olen miettinyt blogiani ja blogimaailmaa ja tullut siihen tulokseen että muutan hieman omaa konseptiani ja ainakin näin aluksi käsittelen ainoastaan kauneutta/terveyttä sekä vauva-arkea hieman erinäkökulmista kuin pelkästään omasta elämästäni, sillä bloggailun aloitus on minulle puhtaasti nyt vain sitä omaa aikaa enkä hae näillä kirjoituksilla tällä hetkellä muuta joten aijon pitää henkilökohtaisen elämäni ainakin näin aluksi omana tietonani, toivottavasti teitä silti kiinnostaa jutut joista alan kirjoitella, kysymyksiä sekä juttuvinkkejä saa myöskin heitellä, nyt minulla on paaaljon aikaa kun syyksy ja talvi saapuu, tässä päivän aforismi, kaikki lähtee omista ajatuksista!

 

 

 

 

11271981_1431309697187919_804926619_n

Mukavaa syksyn Alkua!

L<3ve: K

K

Huhtikuu 2015

24.4.2015 Yleinen

Päätin aloittaa bloggaamisen tänään vihdoin, ( hieman väsyneenä ) mutta ollut haaveissa jo pitkään eli katotaan mitä tästä tulee !

Ensinnäkin voisin vähän kertoa itestäni. Olen 23-vuotias nuori nainen Helsingistä. Olen seurustellut nyt kaksi vuotta, asumme pk-seudulla koiran ja mieheni kanssa, odotamme ensimmäistä lasta tällä hetkellä ( jo rv 38 meneillään eli h-hetki lähestyy, laskettu aika kahden viikon päästä). Niin ja hei olen naimisissa!! Mentiin muutama päivä sitten avioon maistraatissa, myöhemmin pidetään sitten kunnon juhlat ja järjestetään ne ”oikeat häät” siitäkin siis mahdollisesti postausta myöhemmin.

Olen myös erittäin kiinnostunut kauneudesta, hyvinvoinnista ja tietenkin shoppailusta! Rakastan meikkausta, hiusten laittoa ja vaatteita vaikka tyyli välillä meneekin hieman rokahtavan puolella, tyyini on aikalailla kytköksissä mielialoihini eli fiilispohjalla mennään lokeroimatta! Biletykset on jääneet nyt raskauden ja tulevan lapsen myötä, mutta sanotaanko että olen hyvistä bileistä oman osani saanut niistä reissuista juttua ehkä myöhemmin.