Selaat arkistoa kohteelle Blogihaaste.

Blogihaaste: Ilahduta kommentilla

24.1.2016 Yleinen

ilahduta_kommentilla

Ilahduta kommentilla -blogihaasteen säännöt
  1. Saat haastaa niin monta kuin tahdot.
  2. Haasteen saatuasi kommentoi viikon aikana lukemiasi blogeja, erityisesti kommentoi niihin blogeihin joissa ei kommentteja paljon ole.

Herkku helmikuu

16.2.2015 Yleinen

Aika monella ihmisellä on menossa toi herkuton helmikuu mut mulla se on jotenkin kääntynyt herkuttelu helmikuuksi. Päättäväisesti mä vielä tammikuussa ajattelin et ensi kuussa en syö yhen yhtä herkkua. Mutta sehän on käytännösää mahdotonta!! Helmikuussa on ystävänpäivä ja mikä ihanampaa kuin hemmotella itseään ja ystäviä suklaa kakun tai leivoksien parissa? Sit on heti perään laskiainen ja ei laskiainen oo mitään jos et saa edes yhtä pullaa jossa on paljon hilloa ja kermavaahtoo. Nam! Sit ku oon täällä niin lapsilla sattuu nyt vaan olemaan synttäreitä ja et halua kieltäytyä kauniista leivoksista ja kakuista mitä äidit ja isät on vaivan kanssa leiponut. Sehän olisi epäkohteliasta eikö totta? Ja sit vielä ihana Nelly ystäväni jättää meidät ja Sveitsin ensikuun alussa niin pitää nyt käydä kahviloissa ja maistella kaikkia ihania herkkuja siinä sivussa. Ihan vaan sen kunniaksi että toinen lähtee. Joten herkuttelu helmikuu sallittakoon minulle !

Synttärisuklaakakku <3

Synttärisuklaakakku <3

Synttärisitruunakakku. <3

Synttärisitruunakakku. <3

Elämä ranttaliksi. Sillävälin kun lapset nukkuu syön sohvalla telkkaria katsoen herkkuja. Kaikkea mitä ei saisi tehdä. :p

Elämä ranttaliksi. Sillävälin kun lapset nukkuu syön sohvalla telkkaria katsoen herkkuja. Kaikkea mitä ei saisi tehdä. :p

Palataan sit tähän iltaan. Aateltiin laittaa Nellyn kanssa elämä ihan ranttaliks! Eli sen sijaan että oltaisi menty tähän minun kylän kahvilaan niin päätettiinkin mennä suurcity Nyoniin. Ja siellä löydettiinkin itsemme mccafen mahtavien herkkujen äärestä. Tuli sitten suunniteltua elämää eteenpäin ihan huolella ja ihmeteltyä mailman kaikkeutta. Tavoitteet läksiäis illallekkin on tehty, siitä tulee mahtava ilta. Ihan pelottaa et mitä käy… Iltaamme tulee kuulumaan ainakin tequila, ystävät, nauru, konttaus ja mäkkäri. Pitää sit kertoilla et miten käy! Hauskaa oli ja naurua riitti, kiitos! Haikee on kyl fiilis kun toinen lähtee, mut uusiatuulia kohti ja me jatketaan seikkailuja kyl sit suomessakin. <3

Kahville, mars! Oli ihana laittautuu pitkästä aikaa.

Kahville, mars! Oli ihana laittautuu pitkästä aikaa.

Tiramisu, chai latte nam!

Tiramisu, chai latte nam!

Nelly, chai latte ja suklaakakku <3 pienet asiat tekee niin onnelliseksi. <3

Nelly, chai latte ja suklaakakku

Blogihaastetta tältä päivältä ei tule, koska en omista autoa. Lankku haaste tehty 90 sekunttia ja viimeset 15 sekunttia oli yhtä tuskaa. Mut tein sen, voittaja fiilis! Tältä erää onkin sit hyvä lopettaa ja käydä nukkumaan.

image

– Haikeen onnellinen

 

p.s. Huomenna testissä uus laji! Oon kuullu et se on aika haastava, mutta testataan ja katsotaan selviinkö hengissä!

p.p.s. Onneksi kohta saan tietokoneen, oon niin kyllästyny tähän kännykällä räpeltämiseen!

Blogi haaste

16.2.2015 Yleinen

imageViesti rakkaille ❤️

Au pair kokkaa

13.2.2015 Treeniblogi, Yleinen

noniin eli tästä kaikille aivan mahtavan herkullinen ruokaohje! Blogi haaste eli mitä ruoaksi. Ei ole ehkä yhtä kaunis kuin Henri Alenin teokset, mutta en minä mikään kokki olekkaan. Suosittelen kokeilemaan ja jos kokeilit niin kerro ihmeessä siitä meille. Teitkö jotakin eritavalla? Teitkö spätzlit itse, miten onnistui? Se sanotaan spetzlit mutta videolla kuulet sille monen monta eri nimitystä. :D Enjoy!

-jauhopeukalo aupair

p.s. Mitä pidit videosta? Saitko kaiken tarvitsemasi reseptiin? Jos et kysy rohkeasti. :)

p.p.s. Ohjeet voi olla hieman sekavat tai videoni saattaa olla sekava, ole armollinen sillä tämä oli videoistani ensimmäinen. Harjoittelemisen varaa on, mutta toivottavasti viihdyit :)

sitten vielä tein eilisen haasteen 60 sekuntia lankussa ja ihan kivasti meni. Tämänpäivän kohtalo jännittää kun vuorossa taisi olla 90 sekuntia. Ja tämän piti olla eilinen postaus mutta nukahdin kesken videon latauksen… Railakasta perjantaita!

Mä ja mun randomit

7.2.2015 Yleinen

image

 

10 random asiaa minusta

1. Olen tuhlari. En osaa säästää rahaa, enkä tiedä miksi säästäisin. haluaisin kyllä osata mutta aina tulee jotain ”pakollista” rahanmenoa.

2. Nautin aamukahvista enemmän jos ulkona on vielä pimeää. Tykkään muutenkin pimeästä.

3. Pelkään kummallisia asioita kuten ilmapalloja. Saatan mennä ihan hysteeriseksi joka voi laukaista paniikkikohtauksen. Joten elä urallasi leiki pelkojeni kanssa,kiitos.

4. Nykyään pidän erityisesti lakanoiden ja vaatteiden silittämisestä.

5. Haluan kokeilla ja osata monia asioita varsinkin taiteenaloja kuten tanssi,musiikki, näytteleminen, piirtäminen ja kuvaaminen. Haluan kokeilla rajojani ja nautin siitä jos ylitän itseni esim. Pelkojen kohdalla.

6. Olen tikittävä aikapommi mielentilat vaihtelevat 0-100:n! Herkkä ja tunteellinen. Saatan lyhistyä lattialle itkemään jos katkaisen suklaalevyn väärästä kohti. se on Elämän kuoleman kysymys sillä hetkellä. Itken varsinkin silloin jos joku sanoo että kohta Emmi alkaa itkemään.

7. Pidän kaikesta musiikista jos se kuulostaa hyvälle, tyylilajista riippumatta. Musiikki makuni vaihtelee mieleni mukaan. Enkä todellakaan muista esiintyjien tai kappaleiden nimiä joten turha Kysyä minulta oletko kuullut tämän esittäjän tämän kappaleen. Tiedän vasta kun kuulen!

8. En tykkää suunnitella elämääni pitkälle tulevaisuuteen, menen aika fiilispohjalla. Jos jonkun projektin aloitan heittäydyn siihen 100%. Mutta innostus saattaa jonkun asian kohdalla loppua pian, yritän kuitenkin parhaani.

9. Rakastan luontoa, yksinään oloa, urheilua, matkailua, taidetta ja ihmisiä. Syksy on minulle rauhoittumisen aikaa ja yksinoloa, lataan siis akkuja että jaksaa muut vuodenajat rellestää ystävien kanssa. On kausia jolloin telkkari on auki 24/7 ja kausia milloin en avaa telkkaria kuukauteen. Tykkään matkustaa tosipaljon yksin, se sopii minulle sillä saa tehdä mitä haluaa.

10.  Parasta on ajatus siitä että voisin syksyn saapuessa ja alkutalveksi mennä Lappiin  luonnon keskelle pieneen hirsimökkiin yksin. Siellä ei ole ihmisiä lähimaillakaan ja voisin kaikessa rauhassa ottaa tee/kahvikupin viereeni, olla rennoissa lämpimissä vaatteissa ja alkaa kirjoittaa. Tunnelman loisi rauhallinen musiikki tai täysi hiljaisuus, takkatuli, kunttilät ja se että ulkona olisi kylmä tai myrskyistä. Kirjoittamisen päätyttyä voisin käpertyä sohvalle, syödä hyvää ruokaa, juoda ehkä lasillisen viiniä ja katsoa telkkarista hyviä ohjelmia. Suosikkejani on etenkin vanhat kotimaiset sarjat ja elokuvat. Voisin erakoitua kuukausiksi tai ainakin kuukaudeksi minulle riittää luonto, ruoka, rauha ja kirjoittaminen. Puhelimeen vastaisin jos huvittaa. Tästä minä nauttisin!

mistä sinä nautit ja mitkä ovat 10 random tietoa sinusta? Tee blogiteksti tai vastaa kommentti kenttään. Lukisin mielelläni vastauksia,Kiitos! :)

-randomtyttö-94

 

Blogihaaste

7.2.2015 Yleinen

olen aivan innostunut katselemaan ja tutkimaan erilaisia blogihaasteita, kiitos siitä kuuluu twitterin uraäiti:lle @ruuhkavuodet jonka kautta sitten sain tietää edes blogihaasteiden olemassa olosta :) hän kirjoittaa loistavaa blogia uraäidin ruuhkavuodet!

Nyt viimein löysin kivan haasteen myös itselleni. Nappasin 10 päivän blogihaasteen rouvah :n blogista

Suomennettuna haaste kuuluu näin:

1. Oma kuva & 10 random faktaa sinusta
2. Päivä Elämässä; Dokumentoi päiväsi
3. Jaa salaiset lempipaikkasi kotonasi
4. Jaa lempipaikkasi kotikaupungissasi (ulkona)
5. Mitä on päivälliseksi, jaa resepti ja kuva
6. Miten korjaisit puhjenneen renkaan?
7. Viimeksi ääneenlaulettu laulu
8.Kirjoita rakkaallesi tai rakkaillesi kirje. Käytä 5 sanaa tai alle.
9. Autosi: kuvat sisältä ja ulkoa
10. Viimeisin löytösi kaupasta hintatietoineen ja kuvineen
Haastan mukaan kaikki jotka haluaa! :)