Selaat arkistoa kohteelle Blogaaminen.

Inkanblogin joulukalenteri luukku XXII ”joulusiivous osa II (kuvaosuus)”

22.12.2015 Joulukalenteri

Tein vihdoinkin joulusiivouksen toisen osan ”kuvaosion”. Jos ette muista tai ette ole vielä lukeneet ensimmäistä osaa, kannattaa käydä lukemassa se HETI jonka jälkeen voit jatkaa tämän lukemista. Tässä osiossa laitan kuvia mun huoneesta, joka on niin kun room tour, vai mitä?

Hyvää joulun odotusta!!

<3 Inka

Vlogaamisen ja blogaamisen erot

20.11.2015 Perjantaipläjäys

Siis se mitä mä just nyt teen niin on blogaamista. Mut mitä sit on vlogaaminen?
Mä meinasin koittaa vlogaamista mut se vaan ei tuntunu oikeelta mulle.  Siis blogaaminenhan on periaatteessa niin kun vaan kirjoittamista sekä kuvien ja linkkien jakoa, mut vlogaamisessa otetaan videoo ja sanotaan kaikki ääneen.
Musta on vaan paljo helpompaa kirjottaa mun asia kuin kertoo siitä ite ääneen. Joku voi ajatella toisella tavalla mut tää on vaan mun mielipide.
Jotkut tykkää kattoo youtubesta videoita ja kuunnella mitä niillä on sanottavana, mut jotkut taas mieluummin lukee ne netistä ite. Mä teen molempia mut aina kun katon jonkun vlogia mun tekee vaan mieli mennä kattoo ihan vanhoi kunnon BLOGEJA.
Aina kun mä kirjotan tarinaa tai esseetä koulussa mulla vaan tulee sitä juttua eikä meinaa pystyy lopettaa kun alottaa. Sama mulla on kun kirjotan tätä blogia. Kun kirjotan yhen lauseen kun saan vihdoin idean ni sit sitä juttuu vaan tulee ja tulee.
Mä toivon et se on hyvä asia et mulla tulee vaan sitä juttuu, ja toivon et siitä on mulle hyötyy elämässä :) Tästä klikkaamalla pääset ”Inkan blogin” Ask.fm:ään Mä siis teen uuden postauksen joka viikk o perjantaina noin klo 17:00 (klo 5 ip.) Jouluaattoon on tänään enää 34 päivää joka tarkottaa et Inkan joulukalenteri alkaa 11 päivän päästä !!!! Mä kerron siitä joulukalenterista lisää sit ens viikolla! :D Mä lähen viikonlopuksi jyväskylään ja olen maltkalla koko tän päivän, enkä ota mun läppäriä mukaan, mut tsekkaan kaikki kommentit ja sellaset puhelimella. Mä meen sinne tapaa mun serkkuja (2), mun siskoa (1) ja mun tätejä (2). Hyvää viikonloppua ja oikein hyvää perjantaita kaikille :)

<3 Inka Lue artikkeli kokonaan →