Selaat arkistoa kohteelle bile.

Pensselsson ja Son 80v bileet

28.4.2014 Huumori, Sekoseko, Vapaa-aika, Yleinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
(KUVAT SUURENEE KLIKKAAMALLA NIITÄ)

No nyt on bileet pokoiltu ja limuviinat läträilty. Kivasti oli porukkaa mun ja poikani yhteisissä Pensselsson & Son 80v -musabileissä, jotka järjestettiin Kuusankoskella House Bar Baanalla lauantaina 26.4.2014. Sekä poitsu että minä kutsuimme omia kavereitamme, joita saapuikin ihan kiitettävästi n. 80 tai vähän ylikin, kiitos siitä Teille ja Heille. Tarkennenttakoon, että minä täysin just 52v ja poikani täyttään huomenna tiistaina 28v, siitä se 80v.

Tarjolla oli sekä alkoholillista että alkoholitonta boolia, erilaisia valkoviinejä sekä luonnollisesti limuja ja mehuja. Pilppupuolesta voisi mainita keitetyt nakit, kuumennetut lihapullat, parit eri salaatit sekä paria lajia patonkeja. Illalla vielä rouskuteltiin sipsejä sun muita pikkukivoja.

Musapuolesta huolehti ensin mainio Trubaduuri-Antti, joka soitti alkuillasta kansan suosikkibiisejä hoidellen leiviskänsä mitä mainioimmin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Trubaduurin jälkeen lavalle asteli illan toinen pääesiintyjä Ticker, joka sai niin mahtavat ablodit ja hurraa-huudot, että vieläkin järisyttää! Siis kerrassaan AIVAN UPEAA! Oon täysin myyty! Ticker soitti mm. Led Zeppeliniä, Lynyrd Skynyrdiä sekä Tina Turneria.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Seuraavaksi stagelle rynnisti Sutinen ja Paskanmarjat, jossa poikani Joona toimii laulajana. Laaturäminää hc-punk-hengessä, jengi diggasi ihan kybällä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ja illan päätteksi jo mainittu Ticker veti uuden setin, ja jos mahdollista, vielä entistäkin upeammin. Porukka huusi ”We want more! We want more!”, ja pakkohan se oli Tickerin vielä yksi biisi vetäistä, ja upeasti sen tekivätkin! Jos oikeesti haluatte hyvää rokettirollia soittavan porukan bileisiinne, muistakaa Ticker (minulta saa yhteystietoja).

Olihan siellä muutakin kuin vain huttua ja musaa. Leikkimielisen (höh, perkeleen vakavaa se oli!) biljardin 9-pallon joukkuekisan voitti arvottu, HUOM arvottu, pari Pentti Sutinen / Joona Sutinen (mun veljeni ja poikani). Kisaan osallistui yhteensä 20 henkeä eli 10 paria, ja kisa pelattiin yhdestä häviöstä ulos -systeemillä. Kisan finaalissa pelasi itse asiassa kolme Sutisen sukuista, edellä mainittujen voittajien lisäksi kakkoseksi sijoittuneessa parissa pelasi kouvolalainen Kemppi sekä siskonpoikani Kille. Tiukka kisa, tiukka kisa! Ja voittopokaalit oli komeat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Murhan suuri kiitos kaikille paikalla olleille mussukoille, upeille tytöille ja rajuille karjuille! Aivan kaikki rahat meni eikä piisannutkaan ja miltei kaikki voimanrippeetkin on loppu, mut oli se sen arvoista. Nyt ollaankin sit taas hetki maan matosia.

Kiitokset kaikille ja erityiskiitos Joonan kihlattu Annulle, joka toimi mm. hovikuvaajana.

MOI JA KIITOS!
Pensselsson & Son

Puoltoista viikkoa bileisiin

14.4.2014 Huumori, Sekoseko, Vapaa-aika

Puoltoista viikkoa, ja sit Kuusaan Baanalla rysähtää:
Kaks bändiä ryydittää Pensselsson & Son 80v -bileväen sellaiseen hurmokseen, että karttoja pitää varmaan jakaa vieraille, että osaisivat yöllä koteihinsa suunnistaa.

LA 24.4 klo 18-23 Kuusankosken Sommelo-hotellin Baana-Pubissa on yksityistilaisuus, only for kutsutuille leideille ynnä hemmoille. Klo 23:n jälkeen baari on auki normaalisti.

Toinen bändeistä soittaa myös illalla kaikelle pubikansalle varsinaisten bileiden päätyttyä.