Selaat arkistoa kohteelle aurinkorasvaa lapsille.

Touhun täyteinen torstai

2.7.2015 Yleinen

Aamusta minun oli tarkoitus lähteä salille, mutta enpäs ehtinytkään.  Joten sali vaihtui TRX:ään autotallissa. Se oli nopeammin tehty suoritus, mitä se, että olisin ehkä vähän siistinyt itseäni ja mennyt salille ja siellä treenannut rinnan, hauiksen ja ojentajat. Ihan samalla tavoinhan ei tuo TRX vaikuta, mitä salitreeni, mutta sai nyt tänään kelvata. TRXssä sarjat ovat pidempiä mitä kuntosalitreenissä. Remmeillä tein muut liikkeet, mutta tällä kertaa kahvakuulan kanssa vatsalihasliikkeet. Treeni on ihan ok, ei mitenkään erityisen hyvä tuntuma kuitenkaan tullut. Mutta tulipa jotain tehtyä. Tällä viikolla olenkin takonut joka päivä jotain reeninkiä, koska tulossa on muutaman päivän tauko, reissu Ruotsiin.Treenit tehtyä vaihdoimme mieheni kanssa vuoroa. Hän lähti tekemään jäähallille omia juttujaan. Siellä hänellä menikin koko aamupäivä. Vähän toisen tason harjoituksia mitä mulla. Me hölvättiin Murusen kanssa aurinkorasvat pintaan ja lähdimme viettämään päivää pihalle. Vaikkakin sanotaan, että lapsille ei saisi laittaa aurinkorasvaa siitä liukenevien myrkkyjen vuoski, niin minä kyllä laitan, parempi myrkyt, kun palanut iho. Miten teillä, rasvataako lapsia aurinkorasvalla? Meillä aiukuiset käyttävät Biz Buinia. Siinä on miellyttävä tuoksu ja koostumus. Itselläni tuo suojakerroin 15 on hyvä näin alkuun. Murusella on uutta Acon rasvaa, suihkutettava ja imeytyy hyvin, suojakertoimella 30.

IMG_20150702_205459

TRX

IMG_20150702_205235

Me ei palettu, toista on taas perheemme punanahka isi :D

Minä laitoin terassille uima-altaan. Se olikin Murusen ensimmäinen kerta pihalla uimassa. Nyt oli viimein riittävän lämmintä siihen puuhaan. Meillä on terassilla sopivan varjoisa paikka pitää allasta. Ei tarvitse niin pelätä pienten ihojen palamista. Uimareita kävikin koko päivän. Olimmekin koko päivän pihalla. Aamupäivän uimaseuralainen alkuun pelkäsi vähän vettä tai ehkäpä Murusta, joka hyvin villinä puljaa vedessä. Huomaa, että olemme käyneet uimassa, vesi on tuttu kaveri Muruselle. Kaverini oli poikansa kanssa testaamassa allasta. Pojat söivät lounaankin ulkona ja saivat jälkkäriksi muumipipareita. Olinpas höllällä tuulella. ;D

IMG_20150702_204603

Uimapaussi.

IMG_20150702_203307 (1)

Allas!

Uinnit jatkuivat päiväunien jälkeen serkkujen kanssa. Ja heidän kanssa tuttuun tapaa vauhtia piisaa. Tuo meidän yks vee ja serkku kohta kolme vee pitivät taas sellasta vauhtia yllä. Siinä kastuivat äidit ja isätkin. Ihana nähdä miten lapset nauttivat toistensa seurasta. On onnekasta, että meillä on saman ikäisiä lapsia.

 

IMG_20150702_202717

Serkukset <3

Vesipyssyjä täytettiin myös suihkulähteessä. :)

Vesipyssyjä täytettiin myös suihkulähteessä. :)

IMG_20150702_202646

Rakas kummityttöni. <3

Väliin pyöräilyä kaks päällä.

Väliin pyöräilyä kaks päällä.

Serkkujen vierailun jälkeen lähdimme Murusen kaverin 1-vuotissynttäreille. Murunen ei millään meinannut haluta pukea siistejä vaatteita päälleen, kun oli päivän kirmannut puolalasti. Synttäreille menimmekin tunnin myöhässä. Äidin hatarapää oli merkannut väärin kalenteriin. Synttäreillä vauhtia tietysti piisasi, kun miltei kymmenkunta yksvuotiasta viilätti mennä. Kotiin tultua Murunen olikin jo valmista kauraa untenmaille. Suihkussa vedettii vielä komeat lipat selälleen, itku koko päivän kestäneestä ilosta. Onneksi ei pahemmin käynyt. Unilla oltiinkin jo ennen ilta kahdeksaa.

IMG_20150702_203201Päivän päätteeksi ihailin meidän uusia matkarattaita, jotka mieheni kävi VIIMEIN ostamassa. Vanhat matkarattaat onkin myyty ja ostaja tulee viimeistää ensi viikolla hakemaan ne pois meiltä. Eipä jäänyt viime tinkaan uusien hankkiminen. Mallin ja merkin olin päättänyt jo ajat sitten. Useiden kavereiden ja netin suosituksilla Britaxin B-Agilet saapuivat meillekin. Nyt saamme ne sitten testikäyttöön Ruotsin reissulle mukaan.

Britax B-Agile

Britax B-Agile

Sellainen touhukas päivä oli meillä. Nyt alan itsekin olemaan ihan sippi. Ei muuta kun unten maille. Ihanaa huomennakin luvassa lämmintä säätä!

Nautitaan nyt lämmöstä, kun sitä nyt meille suodaan!