Selaat arkistoa kohteelle asiaa.

Tärkeää asiaa!

30.7.2017 Yleinen

Moi! Omablogi sivusto ei minulla tällä hetkellä jostain syystä toimi. Pystyn tehdä artikkelia, koska Ohjausnäkymä on ”usein käytetyt kohdassa”. Ja jos muilla toimii omablogi, niin siinä on syy miksi en ole tehnnyt artikkeleita lähiaikoina. (Huomasin vasta nyt ”usein käytetyt kohdan”). :D

Rääkillä rennoksi

28.10.2014 Treeniblogi, Yleinen

Heips!

ihmiset joka ovat lukeneet blogiani tietävät tilanteen Ja että tänään olen käynyt monenlaisia tunteita läpi. Toivon ettei kukaan joutuisi kokemaan mitään vastaavaa. Toivon että tästä nousisi hälinä jotta ihmiset heräisivät, kunnioitus löytyisi ja vastaavilta tapauksilta vältyttäisiin. On surullista miten paljon sain yhteyden ottoja työntekijöiltä siitä mitä ovat joutuneet kokemaan ja että asiat on jäänyt hoitamatta. On tosin myös itsestä kiinni hoidetaanko asiat vai ei. Ihmisen ei pitäisi työelämässä tuntea että on väärin kohdeltu tai kiusattu. Hyvä aikuisten on lapsia kasvattaa ja saarnata kiusaamisesti, haukkua nuoria rettelijöiksi ja hulttioiksi kun ei itse Osata käyttäyttyä. Jos aikuisena ja työpaikassa on tuollaista en halua ikinä aikuiseksi. Nuoruus ajan kiusaaminen oli lievää tähän verrattuna, vaikka sekin sattui. Toki myös työntekijöiden täytyy kunnioittaa johtoporrasta, mutta jos kerta toisensa jälkeen lytätään ja kieroillaan niin ei työntekijä jaksa kunnioittaa. Siis johtajat arvostakaa työntekijöiden panosta, keskustelkaa ja toimikaa lain mukaan! Kaikesta selviää kun vain selvittää asiat. Haluan kiittää kaikkia tukijoitani, kiitos kommenteista ja neuvoista. ISO kiitos myös super liitolle  joka hoitaa asiaani, voin sano että työ on Tethy kunnolla.

On surullista myös hoitamieni lasten kannalta kun olen ollut tänään tunne myrskyssä, vaikka en haluaisi niin kyllä se näkyy olemuksessani. Lapset aistivat että nyt ei ole emmi normaali. Mutta ilman heitä en tiedä mitä tekisin. He hoivasivat ja piristivät minua. Olen niin onneks kun tänne olen päässyt! <3 tänään oli nimittäin ihanan aurinkoinen sää.

Mun pelastus <3

Mun pelastus <3

työt loppu ja ajattelin lähteä lenkille selvittämään ajatukset. En tiedä olio ihan hyvä idea. Juoksen itseni ihan loppuun. Mielessä pyörii vain ajatukset sekä Sanat aikuisten maailma ja vauhti kiihtyi. , melkein konttasin kotiin kun jalat ei kantanut oksensinkin lenkillä, mutta kyllä se hetkest lievitti tätä pahaaoloa ja agressiivisuutta! Mutta ei tämä Asia mielestä lähden vaikka kuinka juoksisin. Toivon vain että tämä on pian ohi. Nyt Oon ihan Poikki niin voisin suunnitella venyttelyä ja nukkumista. Huomannut onkin iisi liikunta päivä Eli palauttelua.

kiitän!

-rikkipoikkiväsynyt