Selaat arkistoa kohteelle aroma.

Potemista

29.6.2014 Yleinen

Ja niinhän siinä kävi, että ollaan kärvistelty iät ja ajat neljän seinän sisällä :( Markus ei koskaan saanut kuumetta, mutta yskä oli aivan tuskainen!!!! Ei meinannut poika saada ollenkaan nukuttua ja omiin korviin kuulosti todella pahalta. Verikokeissa ja nieluviljelyssä käytiin, ei mitään niissä joten kyse oli viruksesta. Mutta kyllä oli kaameeta ja kesti yli 3 viikkoa!!! Tänään oli ensimmäinen päivä kun sai mennä ulos. Huh huh! Isänsä oli myös aikamoisesas taudissa, mutta onneksi nyt näin kesäloman alkaessa tuli myös kuntoon :))) !

Eka lomaviikko menee kyllä Vaasassa, mutta toivottavasti sitten päästään etelä-Suomeen käymään mummilla, tädillä ja kummitädillä :))) Kiva nähdä kun ei olla moneen kuukauteen nähty! Ensi viikolla on myös kivaa kun mennään tutustumaan Suomen parhaaseen leipomoon: Aroma Bageri och konditori ja tutustutaan samalla toivottavasti uusiin ystäviin, jotka tapaamme ko. paikassa ensi kertaa :))

Terassin maalauskin on pikkasen edistynyt, mutta aika nihkeesti etenee….no tässä lomalla sitten ;) Nelly on ihan ok, ehkä hitusen reippaampi ulkona. Pitää vielä soittaa ensi viikolla, että jatketaanko antibiootteja vaiko mitä….yökkii satunnaisesti vieläkin. Rocon laihdutuskuuri etenee ihan mukavasti, paljon helpompi on laihduttaa kun ei saa Nellyllä antaa herkkuja, joten Roccokaan ei saa. Olen ihan kylmästi puolittanut sen ruoka-annoksen, joten alkaa vyötärökin näkyä :D

 

Käytiin illalla vielä syömässä SPICES-ravintolassa, oli todella hyvää ja edullista  ruokaa! Meidän kolmen lasku oli alle 30 euroa ja annokset aivan jättejä! Hyvä palvelu ja siisti&moderni miljöö. Tykättiin!

spices2 spices spices1