Selaat arkistoa kohteelle #animals.

Eläinten ystävät

10.10.2016 Yleinen

Hei! aiheeni käsittelee  eläimiä ja niiden hoitoa.

Valitsin aiheen, koska pidän eläimistä ja toivon, että  muutkin pitäisivät lemmikeistään hyvää huolta ja rakastavaisivat niitä.

 

Blogissa on tietoa eläinten hoidosta, niiden kuluista ja
hankkimisesta.

Suosittelen Blogia eläinten ystäville ja henkilöille jotka miettivät lemmikin hankkimista.

Sai idean Blogiini siitä kun istuin sohvalla ja mietin mistä kirjoittaisin Blogiani niin koirani tuli eteeni ja kallisti päätään hyvin suloisesti, ihan kuin hän olisi puhunut minulle.

 

 

 

Keskiviikkona 12.10 kun tulin koulusta huomasin että koirani Pimu salaili jotain… nimittäin hän oli ottanut leivinpaperin pöydältä ja purskellut sen rikki, huoh! Sentään osa leivinpaperista selvisi ehjänä :D

14.10 lähdimme perheeni kanssa Katinkultaan kylpylään. Perheen eläimetkin piti ottaa huomioon. Äitini ja siskoni veivät koiramme Pimun hoitolaan jossa hän todennäköisesti viihtyi:D on paikkoja joihin voi ottaa lemmikin mukaan niin sanottuja erillisiä lemmikki huoneita tai mökkejä, mutta meille ne eivät sovi sillä Pimu avaa itse ovet. Iso musta saksanpaimenkoira saattaisi herättää hotellin käytävillä kauhua :D Mutta kissoilla oli vähän eri juttu, ne jäivät kotiin ja niille laitettiin nappuloita yllin kyllin, märkäruokaa, puhdasta vettä ja vaihdettiin kissanhiekat. Minun isoveljeni kävi joka päivä ruokkimassa kissat ja puhdistamassa kissanhiekat. Kissat pärjäävät hienosti kotona.

kitten-1397072_640dog-1232299_640

 

 

 

Lauantaina 8.10 pesin siskoni kanssa kaksi meidän kissoistamme ovat       muuten rodultaan Maine Cooneja ja koiramme joka on rodultaan saksanpaimenkoira.