Selaat arkistoa kohteelle anatominen.

Tissiviivat.

22.4.2014 Yleinen

Nyt on sitte kirurginkin kanssa juteltu. Hirmusti on viivoja piirrelty ja päätetty se lopullinen kokokin. Anatominen Nagor 335cc korkealla profiililla. Jei! Nyt jännittää! Kirurgikin vaikutti varsin kivalle.

Nyt on sitte viikon päästä leikkaus jo ohi. Eli tiistaina klo 13 pitäs olla Karhupuistossa. HUI! Pitää nyt tää vika vko koittaa otta ilot irti tissittömyydetä :D

Pään sisäisiä ongelmia ja mietteitä..

7.4.2014 Yleinen

Niin. Nyt on sitte 3 viikkoa leikkaukseen ja on tää monta viikkoa menny onneks aika nopeesti. Toki kyllä on ollu hetkiä että aika vaan mateleeeeeee..

Nyt on tullu mieleen kauhee kasa kysymyksiä. Ennen leikkaustahan pitää kaks viikkoa vältellä ibuprofeenia, liiallista e-vitamiinia ja omegajuttuja(en muista tarkkaan mitä ne oli kun noita en lisäravinteina käytä). Eli kohta alkaa se noiden välttely. Ainoa haastava noista on ibuprofeeni koska mulla on HYVIN herkästi alkava migreeni ja yks toimivista lääkkeistä on juurikin tuo. Tarkkee kehitellä siis jotain korvaavaa.
Sitten viikkoa ennen operaatiota on kirurgin kanssa tapaaminen. Siihen liittyen onkin oikeastaan nää kaikki kysymykset..
Ensinnäkin kiitorata. Linkitän pari kuvaa millasia EN halua: Klik ja klik. Tässä myös olematonta kiitorataa: Klik ja klik.
Tässä olis sen malliset tissit mitkä tahtoisin. (Kuvan tisseilijä saa ilmoittaa kommentilla joka tulee ensin mun hyväksyttäväks ennen kun julkaisen sitä, jos pitää poistaa kuva mutta musta noi on ihan superkauniit tissit).
Sitte seuraava ongelma on se koko. Miten mä saan kerrottua et minkä kokoset mä tahon? Siis tuon mahdollisen kuvan lisäks. Kun en taho liian isojakaan mut en kyl liian pieniäkään.

Voisin viel parit kuvat linkata googlen maailmasta mitkä on mun mielestä just kivan näköset tissit

Hirmu kivan malliset tissit.

 

Tässä taitaa toinen tissi olla viel parantumisvaiheessa mutta muuten nuo näyttäs just hyville.