Selaat arkistoa kohteelle Aloitus.

Heippa kaikille!

14.9.2017 Yleinen

Moikka kaikille!

Tämä on ensimmäinen postaukseni tässä blogissa, joten pyrin nyt kertomaan lyhyesti ja ytimekkäästi blogistani!

Blogin tarkoitus:

Blogini tarkoituksena on siis näyttää kuvia vain omista piirroksistani, ainakin näin aluksi. Esittelen omia piiroksia, kerron tyylistäni, mutta mahdollisten lukijoiden kommenttejen jälkeen varmasti paljon kaikkea muutakin! Toivottavasti vain komentoitte mahdollisimman paljon, jotta kivoja ideoita saadaan tänne. Koska pidän piirtämisestä, olen piirtänyt omia hahmoja, ja kirjoittanut tarinoita, joista voitte pätkiä lukea, jos kiinnostusta löytyy. (Ihan näin tiedoksi kerron, että piirrän yleensä vain koiria + eläimiä, eli en juurikaan ihmisiä tai esineitä). Minua saa aina toki ohjeistaa ja vinkata jos siltä tuntuu, mutta asiallisesti. Piirrän mahdollisimman realistisesti, kuin osaan, eikä minulla sellaista omaa tyyliä niinkään ole. olen kehittämässä sitä, ja teidän kommenteilla voin kehittää sitä, ja tietenkin yrittää auttaa teitä!

Blogini päivitys:

Blogini päivityksiin kuuluu tottakai taustan ja blogin yleisilmeen muuttaminen aina välillä. Mikä blogi nyt olisi tylsän näköinen? Ja tottakai postailu kuuluu blogin päivtykseen! En ole päättänyt, ja tuskin päätänkään mitään sen erityisempää päivää postaamiseen, mutta pyrin laittamaan joka viikolla yhden pidemmän postauksen ja satunnaisia lyhyempiä postauksia pitkin viikkoa.

Tyylini:

Johan tuolla ”Blogin tarkoitus” kohdassa siitä kerroin. Mutta nyt kerron hiukan tarkemmin. Eli minulla ei edellenenkään ole omaa tyyliä sen kummemmin, ja piirränkin usein netin kuvista. Yleensä koiria ja muita eläimiä. Periaatteessa kaikkea realistista, paitsi ihmisiä, toki olen innokas piirtämään erilaista ja uutta ja melko paljolti kaikkea mitä ehdotatte. En maalaa, vaan piirrän lyijykynällä suurimmaksi osin. Olen hiukan perinteistä mallia käyttävä, ja piirrän paperille, mutta eräs kiltti ystäväni opetti minulle piirtosovelluksella piirtämistä, ja nyt piirrän sitten (alkeellisesti) silläkin kaikkea mitä osaan. Tämä sovellus on siis puhelin sovellus, sillä en omista piirtopöytää, ja tietokoneella on silloin melko hankalaa piirtää, ja puhelin kulkee nätisti mukana taskussa kaikkialle, jolloin tylsinä aikoina voin piirtää missä vain.

Eiköhän tämä nyt riitä tältä erää, ja tältä päivältä. Tähän loppuun vielä liitän tällaisen kävijälaskurin, sillä en oikein luota tämän sivuston omaan kävijälaskuriin (koska en osaa lukea sitä =D)

Seuraavaan postaukseen!

 

<a href=”http://laskuri.omasivu.fi/”><img src=”http://laskuri.omasivu.fi/97f501a6467e74e1bd586c5f54adfa23649ff64b/9627.gif” alt=”kavijalaskuri”></a>

Tähän mennessä kävijöitä:

 

http://<a href=”http://laskuri.omasivu.fi/”><img src=”http://laskuri.omasivu.fi/7bc224d9739df749d983ada6e426021e643551ac/9849.gif” alt=”kavijalaskuri”></a>

Tänään kävijöitä:

Eipä nuo sitten toimineetkaan. Täytyypä kokeilla myöhemmin uudestaan. Eivät nuo linkkeinäkään toimi, harmi sinänsä. Mutta jos joku nyt omalle sivulleen haluaa sellaisen koettaa saada, niin tuonne laskuri.omasivu.fi  sivustolle kannattaa mennä testailemaan.

Alkusanoja

30.12.2016 Yleinen

Mistä muustakaan aloittaisin kuin siitä, missä mennään. Lapsi on pian 4 kuukautta täyttävä poika. Minun ei koskaan pitänyt saada biologista lasta, mutta niin tässä nyt vain kävi. Olen todella kiitollinen ja iloinen terveestä pojastani. Kuitenkin on rankempiakin hetkiä. Olen väsynyt ja kiukkuinen. Tekisi mieli heittää lautaset lattialle ja itkeä ja huutaa. Koen kuitenkin suurimmaksi osaksi ilot ja surut yksin. Virallisesti olen yksinhuoltaja. Mies on kyllä kuvioissa, mutta emme asu yhdessä. Lisäksi mies tekee vuorotyötä, joten sekin rajoittaa yhdessä oloamme.

Mitä muuta. No koska yh äidin rooli on muuten liian helppoa, on minulla ilonani koira. Tuo uskollinen ystävä on kohta jo 4vuotias. Koira ilahduttaa ja vihastuttaa. Varsinkin haukkuherkän koiran kanssa eläminen. Ai että kun on ihana tunne kun on monen tunnin yrittämisen jälkeen saanut lapsen uneen ja koira haukahtaa naapurin ovikelloa. Tosin en myöskään ilman tuota uskollista ystävääni jaksaisi yhtä hyvin. Se tsemppaa minua ja ei hylkää. On rinnallani hyvässä ja pahassa.

 

Että sellainen poppoo täällä siis. Katsotaan tuleeko tästä mitään.

Tervehdys!

21.11.2016 Yleinen

Huomenna aloitetaankin askartelupostauksella. :) Annan muutaman ohjeen muutamien askartelujen tekoon! Askarteluita voit kokeilla kotona itse,jos tarvittavia juttuja on huushollissa. :) Olkaapa siis huomenna kuulolla! :3 Anteeksi tämmöinen lyhys postaus. Kello on nyt noin 23.13 ja akkua on vain enään 11% jotenka se rajoittaa tätä iltaa nyt hieman. Ei se kuitenkaan mitään haittaa! Huomenna tulee siis askartelupostausta ja jos kerkiän niin kirjasuositustakin! ;)

Ensimmäinen postaus

28.9.2016 Yleinen

Hei kaikki lukijani! En tiedä vielä blogini aihetta taino asioita mistä kirjoitan. – I don’t know…

Voisin vaikka kertoa itsestäni hiukan…
Eli olen 13-vuotias tyttö Keski-Sumesta, joka aina on halunnut tehdä blogin, kun vlogi jo on. Löytyy YouTubessa nimellaä Sinii Sinuu… Mulla on myös
koira nimeltä Pyry (Puuterihuisku eri karvallinen)

Harrastan agilityä, lenkkeilyä, laskettelua, uintia ja välillä salilla käyntiä.

Toivon, että kommentoisitte postauksiini ja antaisitte ehdotuksia mista kirjoitan..

Tää postaus on lyhyempi, kun tulevat :) -Sini

Terve kaikille

3.6.2016 Yleinen

Uusi kotilo blogini avautuu pian, mutta sitä ennen muutoksia tapahtuu eikä sivu toimi aivan niin, kuin haluaisin.

Blogini avaus päivän kerron myöhemmin kunhan olen saanut perusasiat kuntoon.

Sen verran voin salaisuuksien verhoa raottaa, että  uuteen blogiini tulee ensimmäistä kertaa ”kotilokulma”, johon tulee usein kaikenlaista nippeli tietoa ja ehkäpä joskus kisojakin. Kisoille tosin tulee oma alueensa, mutta näin aluksi en pysty vannomaan mitään.

Eli lyhentäen, tarkoitukseni on kertoa teille tosi tarinoita,tietoa ja omia kokemuksia. Päälimmäisenä on tieto ja tosi tarinat. Saatan myös ”mainostaa” jotain sivustoa tai blogia omien kokemusten perusteella (tai jos teen jonkin sorttista ”yhteistyötä” toisten blogien tai sivujen kanssa)

Kysymyksiä saa ja pitääkin tehdä, ehdotuksia ja parantamis ideoita saa myös kertoa (en suutu) mutta pitää pysyä silti kohteliaassa keskustelussa, poistan heti kaikki loukkaavat tai muuten häiritsevät kommentit.

-Onnellisia luku hetkiä!

kotisivukone

Köyhän miehen ”Grand Design”

22.4.2016 Huumori, Koti, Koti ja Sisustus, remontointi, remontti, remonttiblogi, säästäminen, Tee-Se-Itse, Yleinen

Monesti kuulee hyvinkin erilaisia tarinoita remontteihin käytetyistä summista ja kuitenkaan lopputulos ei välttämättä ole ollut yhtään kummoisempi vaikka keittiöön olisi upotettu kymppitonni enemmän kuin huokeammalla tehtyyn. Toki laadusta saattaa joutua tinkimään ja ison osanhan yleensä kustantaa ulkoisen työmiehen palkkaaminen.

Yksi mukavista ohjemista joita tv:stä on tullut on ollut meille Grand Design- Unelma-asunnot. Monena sunnuntaina sieltä on saanut hyviä ideoita ja lisäpuhtia omaan tekemiseen. Oma keskeneräinen kylpyhuoneremontti tuntui aika pienelle kun yhtenä päivänä katseltiin miestä joka teki asuntoa luolaan ja kärräsi tonneittain kiveä jonka oli ensin seinästä piikannut. Taisin seuraavana päivänä aika nöyränä miehenä tehdä railoja meidän kylppärin seinään. Taisin myöskin tästä jo mainita.

Muistin väärin, poikahan nuo railot teki.

Muistin väärin, poikahan nuo urat teki.

Yksi asia joka tuossa Grand Design- ohjelmassa tuo lisäväriä on se, että melkein joka jaksossa remonttibudjetti ylittyy roimasti. Joitakin se ei tunnu kirpaisevan, mutta osalla taas on remontti jäissä kun pankki ei ANNA lainaa ja luottokorttien luottorajat on jo täytetty usealta kortilta. Niin ja sitten on muita vastoinkäymisiä, kelit on huonot ja kaupunki ei annakaan tehdä muutoksia rakennukseen jonka remontti on jo aloitettu jne.

Tämä ohjelma tuli mieleen kun remonttitilin saldo alkaa näyttämään hyvinkin ohuelle ja olen kahden tunnin päästä lähdössä isäukkelin kanssa hakemaan keittiötä Kuopiosta.

No, mikäpä sen mukavampaa kuin uusi keittiö…kasattuna autotalliin. Itse remonttia ei voi vielä aloittaa. Tai kyllä voisi, mutta vielä puuttuu uuni, liesituuletin yms. ja ENNEN keittiöremonttia on monta muuta kohtaa jotka pitää tehdä valmiiksi. But no money mothafucka’! Tosiaankin viimeisellä 5000 eurolla tein eilen Kenoa. No en tehnyt, senkin tosikko!

WP_20160330_17_04_36_Pro

Mistäpä sitten taikoa rahaa? Joskus kävi mielessä listata asioita joilla toteuttaa haluamiaan ”unelmia”…eli suomeksi sanottuna keinoja joilla saa rahaa säästöön tai rahaa tehtyä. Ehkä enemmänkin omana muistilistana, mutta taidanpa tehdä uhallani sen tänne…suurin osahan on täysin yksinkertaisia juttuja, mutta niin ne vaan välillä itseltänikin unohtuu. Unelmien toteutushan ei aina tarkoita rahallista menoa, mutta hyvin usein raha kuitenkin ratkaisee.

Nyt meikkaamaan niin en myöhästy, hei hei kaunis poika!

/Jarkko

 

 

Kaiken tarkoitus

6.11.2015 Aloitus, Yleinen

Tämän blogin tarkoitus on avata tunteitani. Mitä luultavimmin käytän esimerkkejä omasta kirjastani tai jostain muusta pääni tuotoksesta, niin en välttämättä jaksa joka kerta mainita tapahtuman kuvainnollisuutta. Yritän kuitenkin mainita oikeat tapahtumat erikseen.

En ole täällä vain raivoamassa maailman epäreiluutta, vaan tarkoitukseni on avata ajatuksia ja uusia näkökulmia. En kiistä ettenkö saata innostua siihen ensimmäiseenkin, mutta vältän tilanteita.

Kerron siis teille hiukan itsestäni:

Olen siis vuonna 2015 peruskoulun päättänyt, tylsiin ihmisiin kyllästynyt nuori filosofi. En ole lähellekään luokkani priimus, mutta en oli mikään idiootti. Yläkoulussa ei vaadittu mitään ja minulla ei ole numeriaalisia tavoitteita koulujen suhteen. Aloitin nyt lukion ja pelotteluista huolimatta oli uskottua helpompaa minulle. Ensimmäiseltä koeviikolta tuli kutosta ja seiskaa. Olin siihen ihan tyytyväinen.

Kirjoitan myös kirjoja, käsikirjoitan elokuvia (yhtäkään en ole kyllä saanut vielä valmiiksi), sanoitan kappaleita, piirrän ja niin kuin huomaatte. Kirjoitan blogia.

Tunnen olevani erillainen ihminen kuin muut, maailman kuvani vuoksi johon tulen palaamaan vielä useaan kertaan. Tulen myös useasti mainitsemaan muutaman ihmisen ja kerron heistä Kirjaimin. Yleisimmät ovat N: hän on minulle veli, H: tyttö joka on kokenut paljon ja yksi lukuisistani ihastuksista. Mx: ryhmä johon kuuluu I: mentorini ja tuhannen vastauksen kirjani, M: hauska lyhyt tyttö, I: hauska ja pitkä tyttö, sekä seiskaluokkani ihastus, R: vaaleahiuksinen mukava tyttö ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä S: Solakka tyttö joka tuli mukaan muutaman päivän tai viikon jälkee. Sitten on vielä B: tyttö joka on kuin sisko ja ilman häntä olisin pulassa uudessa koulussa.

Mutta eiköhän tämä ollut tässä! Miksi kertoa kaikkea heti ;)

 

Ps. Käykää kattoo kans toinen blogini hammashampaastablogi

Aloitus

18.9.2015 Yleinen

Hei kaikille jotka lukevat tämän! Olen uusi bloggaaja kyseisellä blogipohjalla. Minulla on kokemusta blogspotista, sekä jonkin verran myös vuodatuksesta. Tällä hetkellä ylläpidän useita blogeja blogspotissa, kuten esimerkiksi lifestyle -ja valokuvausblogia. Mutta mennään nyt itse aiheeseen, tähän blogiin.

Perustin tämän blogipohjaan blogin, koska se tulee käsittelemään henkilökohtaisia, sairauteeni liittyviä postauksia ja haluan sen olevan ”yksityinen” sillä tavalla, etteivät muutamat koulustani eksyisi tänne, sillä minulle ollaan naurettu siitä lähtien, kun olen tehnyt postauksia You Tubeen, siis vlogauksia. Blogini käsittelee siis vajaa vuosi sitten puhjennutta 1.tyypin diabetesta.

Olen 15-vuotias, 10.10.1999 syntynyt tyttö ja asun Pohjois-Pohjanmaalla. Minulla on äiti, isä ja 10-vuotias pikkuveli. Käyn lukion 1.luokkaa enkä oikein käsitä sairastumistani, koska olen sukuni ensimmäinen 1.tyypin diabeetikko. Suvussani on ainoastaan 1 diabeetikko ja se on 2. tyypin, mutta tätini mies on 1.tyypin diabeetikko, joten olen saanut häneltä vertaistukea ja olen monta kertaa lainannut hänelle liuskoja tiukoissa tilanteissa. Ilman häntä en todennäköisesti kirjoittaisi tätä postausta, koska hänen ansiostaan tätini tajusi mistä on kyse ja käski mennä terveyskeskukseen. Verensokerini oli silloin jo melkein kolmekymmentä, 29.9. Olisin kuollut yön aikana, jos tätini mies ei olisi diabeetikko. On siis kiittäminen hänen sairastumistaan, jos jotain positiivista tästä voi ajatella.

Menin ambulanssilla sairaalaan ja olin melkein tajuton, silmissä oli valonarkuutta. Sairaalassa olin viikon. Sairastumiseni tapahtui siis jouluaattona 2014 ja kotilomani oli uudenvuodenaattona 31.12.2014. Pelkäsin hirveästi kotona oloa aluksi, mutta ekan yön jälkeen se sujui hyvin. Nyt käyn 3kk välein kontrolleissa 90 km päässä ja pitkäsokerini on ollut pian sairastumisen jälkeen mitattua arvoa lukuunottamatta 5.9-6.2. Tosin tällä hetkellä verensokerini käyttäytyvät kuin vuoristorata. Aamulla verensokeri on yleensä nelosella tai vitosella, jopa kutosella alkava arvo ja pistän aamulla vain 1.0 ky, vaikka söisin miten paljon tahansa, koska menee heti matalille jos pistän 0.5ky enemmänkin. Sokerini seilaavat 2.2 ja 15 välillä koko ajan. Joskus kun pistän, saattaa sokeri olla senkin jälkeen yli 15, mutta jos jätän pistämättä, menee sokeri usein alle kolmeen. Remissiota tai sitten se alkaa raueta, toivottavasti ei ihan heti, koska tämä Honey Moon -tila on ihana. Korkein arvo sairastumiseni jälkeen on ollut 20.9, jonka mittasin mummin luona tänään 1 tunti matalan 2.4 arvon ja 30 hh jälkeen.

Jatkossa blogini tulee sisältämään ruokia joita syön, verensokeriarvoja, hiilihydraatteja, opiskelua lukiossa sekä niiden vaikutusta verensokeriin -ja koirani kanssa olemista. Toivottavasti saan vertaistukea ja lukijoita tämän vasta perustetun blogini avulla. Olen tilannut Accu Chek -verensokerimittarin, koska se on unelma, ja saan sen jossain vaiheessa. Sitten matka 90km päähän asetuksia muuttamaan!

En jaksanut ottaa kuvaa insuliinikynistä, mutta koska haluan näyttää ne, otin kuvan Googlesta. Minulla on lyhytvaikutteisessa Novorapid -säiliökynässä tuo USA:n lippu toinen vasemmalta ylärivillä ja pitkävaikutteisessa Levemir -säiliökynässä tuo viimeinen oikealla ylärivillä. Jotkut ehkä sanovat, että on väärin esitellä omia lääkkeitään, mutta itse en näe siinä mitään väärää, koska haluan vain näyttää ne muille, enkä näytä niitä sen takia, että ”on siistiä esitellä, että minulla on tällainen insuliinikynä!”, vaan sen takia, koska haluan. Todennäköisesti diabeetikot lukevat tätä blogia joskus, joten ehkä heitä asia voisi kiinnoistaa.

Mikä elämässä on tärkeää…?

13.9.2015 Aloitus, Yleinen

Mikä elämässä on tärkeää? Blogi kertoo nuoren 12-20vuotiaan teinipojan elämästä. Hänen elämäänsä käydään tarina muotoisesti ja hiukan epäjärjestyksessä. Jokainen otsikko kuitenkin kertoo mahdollisimman paljon kyseisestä elämän vaiheesta ja yritän etsiä jostain mahdollisuuden kirjata aikajanaa josta voi varmistaa kyseisen päivityksen paikan pojan elämässä.

Kyseinen teinipoika on nimeltään Nico ja hän on muuttanut kymmenen vuotiaana Amerikasta Suomeen. Blogin idea ei kuitenkaan ole vaikeudet uuden kulttuurin kanssa, joten tein pojan vanhemmista hiukan omalaatuisen parin. Hänen isänsä, James Smith, on Amerikkalainen liikemies jonka koko yritys romahti ja hänen koko omaisuutensa hävisi kuin tuhkana tuuleen. Hänen vaimonsa, Irene Smith o.s. Ivanov, on inkeriläinen ja hänen vanhempansa, jotka ovat erityisen rikkaita, lupasivat ottaa heidät suojatikseen. Poikansa vuoksi James ja Irene olivat valmiita jättämään muun elämänsä taakseen ja aloittamaan uuden rakkaassa Suomen maassa.

Suurin osa tarinan ensimmäisistä vuosista kertoo Nicon synkimmistä vaiheista kun hänen vanhempansa alkoivat saada töitä ja koulussakaan hänellä ei ollut kavereita. Loput annan teidän lukijoiden lukea ja oppia elämään tämän viehättävän, rohkean, fiksun ja lojaalin pojan saappaissa.

Touched

29.4.2015 Intohimo, Parisuhde, Rakkaus

Ensimmäinen blogi, joka käsittelee ensimmäistä, seuraavaa ja nykyistä rakkautta.
Elämäni ristiriitaisimmat tunteet kirjoitettuna ylös. Salaisuudet, joita en koskaan voisi kertoa yhdellekkään ihmiselle. Anonyymi blogi elämäni henkilökohtaisimmista asioista.

Suhteessa oltu jo reilut kaksi ja puoli vuotta. Rakastavassa, hullussa ja turvallisessa suhteessa. Tätä suhdetta edelsi kuitenkin rakkaus. Elämäni ihanin, kamalin ja jatkuvin rakkaus. Kuinka siis valita? Valitsenko epävarman, intohimoisen rakkauden vai turvallisen rakkauden ihmisen kanssa, joka on osa minua. Se selviää itselleni ja teille, rakkaat lukijat. Vähitellen, mutta selviää. Kerron elämästäni, vaikeuksista ja onnesta. Kerron rakkaudesta, pettymyksestä ja voitoista. Kerron luottamuksesta, valheista ja epävarmuudesta.

Kerron siitä, miltä tuntuu tulla kosketetuksi. Ulkoa, sisältä ja sielun perimmältä pohjalta.

 

– Touched