Selaat arkistoa kohteelle alku.

Dan Brownilta uusi kirja!

23.8.2017 Yleinen

Huomasin juuri, että yhdysvaltalaiselta Dan Brownilta (kirjoittanut mm. suositun Da Vinci -koodin) on tulossa uusi kirja. Kirjan nimi on Alku. Se julkaistaan aika pian, 3. lokakuuta. Pituutta kirjalla on ihan mukavasti, 463 s. Sen voi ostaa vaikkapa täältä:

http://www.adlibris.com/fi/kirja/alku-9789510425565

Dan Brown on tulossa myös vierailemaan Suomeen Helsingin Kirjamessuille lauantaina 28. lokakuuta.

IVF vol 3

6.8.2015 Yleinen

No niin, taas ollaan pisteessä 0 ja kaikki on vielä avoinna. Tänään kävin ultrassa, menossa kp3 ja sain luvan aloittaa piikitykset. Muutaman tunnin kuluttua vatsanahkaan tuikataan ensimmäinen annos munarakkuloita kypsyttävää lääkettä ja toivotaan että ensi viikon lopussa niitä ois niin paljon, että homma etenisi punktioon asti. Lääkäri oli kovin luottavainen ja kun annosta on nyt nostettu viime vuodesta niin toiveissa parempi saalis sitten punktiossa.

Kaikki meni siis hyvin. Itsellä on jotenkin sekavat fiilikset. Jännitin tämän päiväistä käyntiä (näin yöllä untakin käynnistä) melko paljon. Nyt on jotenkin outo fiilis… rento, stressitön, ehkä vähän tyhjäkin. En tiedä johtuuko tämä fiilis menneistä tapahtumista vai onko sitä vuosien varrella vaan kasvanut näihin hoitoihin niin, ettei ne oikein tunnu enää miltään. Pieni haikeus on myös tällä kertaa mukana, jotenkin on koko ajan ihan semmonen olo, että voisin muutaman kyyneleen vierittää. Ehkä se itku tuleekin sitten, kun ensimmäisen piikin on ihon alle pistänyt.

On muuten jotenkin jännää kirjoittaa hoidosta reaaliaikaisesti, aiemmat hoitoihin liittyvät kirjoitukset on kirjoitettu kuitenkin jälkikäteen. Mutta ehkä tämä helpottaa omaa oloa, kun hoito tästä etenee.

Yhdessä toisessa lapsettomuusblogissa minut haastettiin miettimään niitä positiivisia kommentteja joita klinikalta on saanut. Tällä hetkellä mielessä on se mitä tänään kuulin ja itselle ne sanat ei ehkä olleet niin tärkeitä vaan tsemppaavaksi ”kommentiksi” muodostui halaus jonka lääkäri antoi minulle lähtiissä. <3 Harva lääkäri sitä potilaitaan taitaa halata. Tai itse en ainakaan ole moista kokenut muualla kuin tuolla klinikalla. Niitä sanoja on kyllä tullut vuosien varrella paljonkin. En muista, että sieltä olisin mitään negatiivista koskaan kuullut. Ehkä palauttelen niitä tässä mieleeni ja kirjoittelen niitä sitten myöhemmin lisää ja nyt voin ainakin jokaisen käynnin jälkeen kirjoitella niitä positiviisia asioita. :)

”katse eteen ja suun pielet ylöspäin” – tällä asenteella mennään. <3

First day…

19.1.2015 Yleinen

Oivoi ja voioi!

Aamu lähti käyntiin sillä et nopeeta sängystä ylös, koira pihalle, vaatteitten vaihto ja autoon. Söinkö? En. Noh sitte pysähyttiin kaupassa ja mukaan tarttu vissypullo ja kolmioleipä. Ei niin hirveen terveellistä. Sit kaupunkii fysioterapiaan ja kotiin. Sit söin makaroonilaatikkoa, salaattia ja raejuustoa. Parempaan suuntaan mentiin. Sit taas kaupunkiin ja kotia tullessa syöpäsin Pinaattikeittoa ja jälkkäriks raejuustoa ja mustikoita.

Liikuinko tänään. En. Mut en syöny suklaata ja voi helekattia sitä tuskaa ko hellu syö hampurilaisen ja suklaakakku ja juopasee vähän kokista… Mut pidin pintani ja en syöny suklaata. En juonu kokista. Vielä pitäs se vedenjuonti opetella. Tänään teki jo mieli lopettaa tää ja ostaa suklaata, mut ei. Päätin etten todellakaan luovuta nyt! Ja voi niitä kirosanojen määrää ko hellu osti itelle suklaavanukasta… minun heikkous!!!

Millonkohan oppisin ottamaan kuvia niin saisitte niitäki?

lataus (1) lataus

 

kuvat netistä.

Katomma miten huominen mennee!!

Have a nice evening ♥

♥Janica

New life, better life, new me and new blog !

11.1.2015 Yleinen

Kerron nyt aluksi mitä meinaan täällä blogissa kirjoitella..

Eli tän postauksen otsikkokin jotain kertoo, eli oon alottamassa ”uutta elämää” terveellisen ruuan ja treenaamisen parissa! Kerron täällä mun tuntemuksia siitä miten enää ei pelkästää löhötäkkään sohvalla kullan kainalossa seurana netflix, vaan käydään salilla ja lenkkeillään. Enää ei syödäkkään pelkästää hampurilaisia ja suklaata, vaan mennäänki terveellisemmän ruuan kans! Kerron täällä myös reseptejä niihin terveellisin ruokiin ja herkkuihin sekä kerron omista treeneistä. Toki jokainen postaus ei kerro vain treeneistä ja ruuasta vaan ihan myös mun arkielämästä.

healthy large (2) large

Minä

18-vuotias, Rovaniemeläinen tyttö (kotoisin tervolasta). Asun omakotitalossa yhdessä poikaystävän, hamsterin ja saksanpaimenkoiran kanssa. En opiskele ja mulla ei ole ammattia. Sellanenki pitäs tässä löytää. Minun luonne on… noh, olen mie ihan kiltti ja kiva, on mulla vissiin aika iso sydänki, ainaki joissaki tapauksissa :D Mie kiihdyn nollasta sataan nanosekunnissa ja mulla ei todellakaan ole kärsivällisyyttä. Ehkä minun pitäis opetella olemaan kärsivällinen ja vähän hitaammin kiihtyvä! Innostun asioista äkkiä, mutta se innostus laantuuki aivan yhtä äkkiä, nyt toivon että tää treenaminen ei ois sellanen joka on vain kahen viikon juttu ja sit se ”lössähtää”

 pepi silja

Mistä into treenaamiseen?

Mulla on pari tuttua jotka on lisänny treeni kuvia Facebookkiin ja oon aina tykänny liikunnasta ja siitä että saan olla kuoleman kielissä ko oon esim. juoksulenkiltä kotiutunu. Se on mahtava tunne ! Mut sit se on jotenki jääny. Nyt ku äiti sano et se alkaa taas käymää salilla yms ja lupas maksaa mun salikortin, innostuin heti! Jeee! Ja toki yks motivaatio on mun ulkonäkö. Mun maha on ihan pallo! Ja liikun kohta pyörimällä jos jotain ei ala tapahtua.

large (1)

Toivon, et mahollisimman moni jaksais jäädä seurailemaan:)

ja tän postauksen kuvat on joko mun ottamia tai weheartit.com sivustolta :)

Näin aluksi!

26.9.2014 Yleinen

Hei! ajattelin tässä kirjoittaa pari tarinaa kommentoikaa, mutta älkää välittäkö kirjoitus virjeistä, sillä en ole kovin taitava kirjoittaja. Sitten vois esitellä teille mun tarinoita ekana on  Five Forces, missä seikkailee neljä noin 16- vuotiasta amerikkalaista tyttöä, jotten johtaja katosi salaperäisesti, joten tyttöjen pitää selvitä keskenään, mikä tuottaa välillä hankaluuksia, sillä tytöilla on salaisuus. sitten on Dead Dragon.