Selaat arkistoa kohteelle Alkoholismi.

Alku

27.1.2016 Yleinen

Mikä herätti

Herätys ongelmaan alkoi Uuden Vuoden lomista kun olimme sukuloimassa, join kolme iltaa putkeen joka ei ole ollenkaan normaalia minua. Lähdin aamulla krapulassa kävelylle ja yritin tsempata tyttäreni vuoksi itseni kuntoon mutta olin siltikin aika väsynyt. Kun tuli ilta, otin pikkasen taas ja aijaijai kun se maistui taas hyvälle, liian hyvälle.

Lähdimme kotiinpäin sunnuntaina. Mies otti puheeksi että nyt tuli aika paljon otettua, pitäiskö tehdä jotain, pidetäänkö tipaton tammikuu? Ja siitä ajatus lähti käytäntöön.

Meni 3 vk jotenkuten… ja sitten perjantaina ahdisti niin maan pirusti, piikiteltiin koko ajan toisillemme, olimme kiukkuisia vaikka mukava saunailta tiedossa, mikään ei ollut hyvin, tytär oli hiljaa vieressä.

Se oli minun aloite, siis MINUN… kohta haen viiniä kaapista sanoin eikä tarvinnut miestä paljon yllyttää kun hän jo lähti hakemaan olutta ja 3 litran viinitonkkaa kupasta. Ilta oli hirveä, agressiivinen ja riittaa vaikka olimme saaneet tahtomme läpi. Morkkis oli taattua tavaraa lauantaina mutta lauantaina otimme taas lisää. Mies sammui sohvalle, hän joi koko laatikollisen kaljaa ja minä lopetin sitten onneksi ajoissa. Morkkis oli kuitenkin jälleen sunnuntaina… me heikot.

Miten olen ottanut ennen

Olen ottanut aina viikonloppuisin, joka perjantai-ilta ja ehkä vähän myös lauantai-iltana kun tytär menee nukkumaan, mutta puolen vuoden sisällä olen alkanut ottaa niin paljon sen illan aikana että unia tulee vain 4-6h ja kun tytär herää samaan aikaan klo 8 aamulla niin välillä olen vielä kännissä ja krapula on tulossa päivällä. Aivan hirveää touhua kun asiaa ajattelee.

Elämäni rakkain henkilö herättää

Kohta tytär täyttää 5-v ja kohta hän ymmärtää asian, hänelle jää muistikuvat asioista jotka nousevat myöhemmin pintaan. Haluanko todellakin tätä hänelle, EN HALUA !

Lopputulos

Siksi olen siis tässä jamassa kuin nyt olen. 3 vk meni selvinpäin sitten tuli retkahdus ja nyt yritän taas jotain. En tiedä haluanko olla täysin raittiina mutta kohtuudella en voi ottaa enää, en vain pysty koska se viini maistuu liian hyvälle ja sen tuoma rento olotila. Kunpä se vain jäisikin siihen pariin lasiin mutta ei se jää, ei ikinä.

Ensinmäinen postaus

30.6.2014 Yleinen

Moi! Tulipa tämmöinen hullutus aloitettua ja ajattelin että kerron ensin jotain itsestäni. Olen 15.v poika ja harrastan jääkiekkoa ja kitaran soittoa. Ei löydy tyttöystävää (vielä) tähän samaan postaukseen voisin kertos vielä tästä päivästä. Heräsin 12.00 ja lähdin lähes heti pyöräilemään, sillä välin kun isä heräilee krapulasta. Pikkusiskoni ei edes halua nähdä isääni koska runsas alkoholinkäyttö on tullut heidän väliinsä. Minä välitän isästäni ja olen ylpeä hänestä koska hän on vähentänyt viinan juontia hirvittävästi. Pyörälenkiltä tultuani lähdimme isän uuden naisystävän kanssa syömään. Sen jälkeen menin kavereIden kanssa ajelemaan mopoilla metsiin ja sain vihaisen autoilijan perääni, mutta lähdin karkuun. Loppupäivä mennytkin katsellessa futista. Belgia tulee voittamaan mm-kisat se on varmaa!Mopoilemassa