Selaat arkistoa kohteelle alitajunta.

Vetovoimanlaki

2.6.2015 Yleinen

Toukokuun koulutuspäivillä teimme paljon tunnetyöskentelyä ja opimme vetovoimanlaista. Olen kuullut aiemmin ja tiennyt, että se mihin kiinnittää huomiota, lisääntyy elämässä. MUTTA voi härregyyd oikeasti noita vetovoimanlain pikatilauksia. Terassilta vapautuu pöytä, parkkipaikka löytyy, ilmainen lounas tipahtaa taivaasta, pyykkitupa on vapaa just silloin kun haluan. Kaikki todella helposti ja vaivattomasti..Mihinköhän kaikkeen tästä uskaltaa testata?? :)

Lisäksi minuun teki suuren vaikutuksen unelmakartan tekeminen. Siitä tuli niin ihana ja hieno, eikä ole mitään mahdollisuutta olemassa etteikö se kaikki toteutuisi!! Tämä on toki suurempi kuva kuin pyykkitupavuoro. Luotto on silti vahva, että nämä asiat tulevat minulle, yhä #helpostijavaivattomasti!

Unelmakartta

Pidän tällä viikolla ensimmäisen unelmakarttavalmennuksen itse. Siitä tulee niin hauskaa ja siistiä! :) Varsinkin kun pidän sen ystäville ja sitten heidän unelmansa käyvät toteen. Voiko parempaa työtä olla olemassa? Minulle ainakaan? ;)

Me itse luomme omalla ajattelulla ja energiallamme ympäristöstämme juuri sellaisen kuin se tällä hetkellä on. Ulkoiset olosuhteet ovat suoraa seurausta siitä, mitä olemme ajatelleet. Moni saattaa tässä kohtaa suuttua tai tuntea ikäviä fiiliksiä. Enpä silti peru sanojani. Meidän tietoinen ja tietoisessa mielessä oleva ajattelu on vain 5-10% siitä kaikesta mitä oikeasti on. Toimimme siis aika suurelta osin alitajuisesti. Joskus saatat ihmetellä, että miksi ihmeessä yhtäkkiä ärsyttää?! Et keksi mitään, mikä sen aiheuttaa, mutta kun vaan ärsyttää!! Se ärsytys on 100%:sti totta juuri sinulle.

Tällöin saattaa olla, että alitajunnassasi olevat uskomukset ovat aktivoituneet jollakin tavalla. Saatat syyttää jotain toista ihmistä siitä, että hän on ärsyttävä. Onko tämä kuitenkaan totta? Sinulle kyllä, mutta todellisuudessa mikään tai kukaan ei oikeasti ole ärsyttävä muualla kuin omassa mielessämme. Usein ärsyttävät asiat saattavat olla jotain sellaista, mitä emme hyväksy itsessämme. Oletko saanut lapsena itkeä ja raivota bussissa tai ruokakaupassa? Jos et, niin saattaa olla, että sinua ärsyttää bussissa itkevät ja raivoavat lapset. Saako sinun maailmassasi suuttua ja näyttää tunteita julkisilla paikoilla? Jos ei, niin saatat helposti ahdistua ja ärsyyntyä ihmisestä, joka raivostuu sinulle. Mitä jos sallisitkin itsellesi nämä tunteet ja niiden ilmaisun? En tarkoita, että riehuminen julkisilla paikoilla olisi hyvä juttu ja sitä pitäisi lisätä. Tarkoitan vain, että mitä jos se ei olisikaan kiellettyä? Voisit hyväksyä itsessäsi sen, että suutut ja sinussa on vihaa. Me, suomalaiset varsinkin, käyttäydymme todella korrektisti ja kohteliaasti, varomme pahoittamasta toisten mieltä ja häiritemästä muita. Rajoitamme itseämme muiden takia. Mitä tuokin nyt ajattelee, jos tässä pillahdan itkuun?? Pitääkö muut minua heikkoja? Herkkiksenä? Kaikki tämä tulee meidän omasta uskomusjärjestelmästämme.

Uskomuksien purkaminen ja tunnetyöskentely vapauttaa meidät. Yhtäkkiä saankin olla herkkä. Saankin tuntea vihaa. Oho. En edes aluksi ymmärtänyt, että se on uskomus. Ymmärsin vain sen, että tunteiden ilmaisu ärsyttää minua aika perustavaalaatua olevalla tavalla. Nyt se lähinnä naurattaa. Jokainen meistä tuntee erilaisia tunteita, erilaisten syiden takia. Hyväksyn sen itsessäni, joten minun on helppo hyväksyä se myös muissa.

Jokainen ihminen unelmoi, jokainen ihminen tavoittelee unelmiaan. Usko unelmiisi ja unelmoi suuria! Siinä matkan varrella, kun purkaa uskomuksiaan, niin avot!! Tämänhetkisen uskomusjärjestelmäni mukaan minä uskon, että voin oikeasti vaikuttaa siihen, millaisen ympäristön itselleni luon.

dreambig