Selaat arkistoa kohteelle Alexander mcqueen.

Alexander Mcqueenin elämä eliitin ympyröissä.

1.2.2015 Yleinen

Yhdestä maailman kovimmista vaatesuunnittelijoista, jo edesmenneellä Alexander MCqueenillä oli muitakin ongelmia kuin kovien huumeiden käyttö. Viitaten elittipiireihin, joiden yhteyksistä illuminatiin, saatanan palvontaan oman menestyksensä vuoksi, on puhuttu täällä

http://mainstreammedia.omablogi.fi

Alexander mcqueen puvusti lukuisia maailmantähtiä, Gaga, Beyonce jne. jotka on linkitetty illuminatiin ja ovat siitä täysin avoimia mm. musiikkivideoidensa symboliikassa.

Lue koko artikkeli Alexander Mcqueenin lapsuuden hyväksikäytöstä ja aikuisiän seksuaalisista kieroutumistaan täällä:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2933678/Dark-fashion-fawned-fashion-world-awarded-CBE-new-biography-brilliant-designer-Alexander-McQueen-reveals-glamour-lay-man-prone-shocking-depravity-cruelty.html?ito=social-facebook

On mielenkiintoista saada tietää yksityiskohtia illuminatille, rahalle ja maineelle elämänsä myyneestä ihmisestä. Se valoittaa myös paljon sitä miksi hänen näytöksissään ja mainonnassaan oli esillä väkivaltaa ja seksuaaliseen hyväksikäyttöön viittaavaa materiaalia.

Todisteita okkultismista Alexander mcqueenin tuotannossa:

http://justifytheory.blogspot.fi/2011/05/occult-fashion-alexander-mcqueen.html

Muotialaan liittyen, törmäsin tylsiä vaatteita myyvään Muchachomalon mainontaan.

mainoksessa on  nainen ja mies silmämunat valkoisena, hengen vietävissä, itsensä menettäneinä. käärme kietoutuneena miehen ympäri ja naisella käärmeen nahkakuvio omalla ihollaan. En löydä nyt kyseistä kuvaa sillä se on aivan uusi, mutta laitan edellistä mainontaa joka ei häiritse mielestäni yhtä radikaalisti, mutta kertoo kyllä minkä varaan ihmiset merkin takana menestyksensä turvaavat. Paskakuva ja paskaa mainontaa myös tämä alla oleva. Tylsää vaatetta ei myöskään pelasta muka shokeerava mainontatapa.

 

http://mainstreammedia.omablogi.fi/2014/11/19/illuminati-mista-on-kyse/

mainos

mainos