Selaat arkistoa kohteelle alennukset.

27.05.2018

27.5.2018 Yleinen

Tulin juuri iskän luota maaseudulta. Siellä luin vähän kirjoja ja lehtiä ja katselin jalkapalloa. Real Madrid voitti Mestarien liigan, jonka finaalissa oli vastassa Liverpool. Periaatteessa ratkaisun teki Liverpoolin maalivahti joka teki pari isompaa mokaa, joista tuli pari maaliakin vastustajille. Pianhan alkaa taas jalkapallon MM-kisatkin. Muistaakseni parin viikon ja neljän päivän päästä, eli 14.06.2018. Kisathan pidetään Venäjällä ja ensimmäinen peli onkin Venäjä vastaan Saudi-Arabia. Nyt tulee varmaan vietettyä osa kesästä TV:n ääressä! :)

Lukemani kirjat olivat Jesper Juul – The art of failure – An Essay on the pain of playing video games (e-kirja) ja Stephen King – Laurie (e-kirja), jonka mainitsinkin aiemmin olevan täysin ilmaisessa jakelussa internetissä. Ei mielestäni kumpikaan ollut hyvä kirja, mutta molemmista oppi taas sitä enkunkieltä.

Ensimmäisen kirjan voit ostaa sähköisenä täältä (hinta on tosin ehkä turhan kova, kymmenisen euroa!):
https://www.amazon.com/Art-Failure-Playing-Playful-Thinking/dp/0262529955

Stephen Kingin kirjan voit suoraan ladata ilmaiseksi tästä:
https://stephenking.com/other/stephenking-laurie.pdf

Lehti, jonka luin oli nimeltään BBC Bookazine Tieteellinen opas Onnellisuuteen. Ei parhaita tiedelehtiä mitä olen lukenut, mutta ihan mielenkiintoinen. Tätä lehteä löytyy varmaan monesta ruokakaupasta ja näin.

Elisa Kirjassa on viikonlopun ajan ollut e-kirjat ja äänikirjat alennuksessa, kaikkien hinnasta on 20% mennyt veks! Itse ostin seuraavat kirjat:
Anders de la Motte – Lume
Anders de la Motte – Kupla
Aleksi Delikouras – Nörtti – New Game

Tarjous on muuten ohi huomenna aamukahdeksalta, joten nyt kannattaa ostaa kirjoja!

Anders de la Motten kirjat ostin, koska pidin trilogian ensimmäisestä osasta Peli. Nörtti-kirjan taas siksi, että sitä on suositeltu minulle.

Huomenna aamulla on sählyporukkamme viimeinen pelikerta vähään aikaan ja jatkamme sähläämistä syksyllä. No, saanpahan nyt ainakin valvoa taas sunnuntai-iltaisin ja kuunnella Avaruusromua-ohjelman tuoreeltaan! :)

Ostimme veljen kanssa Pleikkarille Detroit: Become Human -pelin. Olen nyt vähän katsellut vierestä, kun veljeni on pelannut ja ainakin grafiikka on tosi hienoa. Niin kuin nykyään aika monessa pelissä on tapana olla. Juonesta en vielä paljon tiedä, mutta aika pitkälti liittyy ihmismäisiin robotteihin. Itse asiassa taidan käydä seuraamaan veljeni peliä juuri nyt! :)

Tässä nyt tällaisia asioita, mitä tuli äkkiseltään mieleen. Kirjoittelen taas, kun saan jotain ideoita.

Hei hei!

Hmmmmm. Mielenkiintoinen loppu pelillä! :D

Mini-SNES alennuksessa Verkkokaupassa!

23.4.2018 Yleinen

Verkkokauppa.comissa ilmoitetaan, että Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System ‐pelikonsoli on jonkin aikaa alennuksessa. Sen saa siis hintaan 89,90 ja tarjous on voimassa 29.4.2018 klo 23.59 asti. Hintahan on ollut normaalisti Suomessa melko korkea, sellaista 150 euroa. Olen itse jo jonkin aikaa omistanut tuotteen ja mielestäni se on hyvä, sisältäen monta suosikkipeliäni.

Tässä linkki: https://www.verkkokauppa.com/fi/product/30390/jgdtq/Nintendo-Classic-Mini-Super-Nintendo-Entertainment-System-pe

Ale shoppailua!!

29.12.2015 Yleinen

Käytiin eilen kajaanissa shoppailemassa (sillä joulun jälkeen on kaikki alennuksella) ja sain sieltä mukaani paljon kaiken laista. loppuun laitan vielä tämän päivän ostoksia. Sulkuihin on merkitty alentamaton hinta.

Ensimmäisenä H&M takki 20€ (40€)DSC_0285

Anttilasta laukkuuni hyppäsi juomapullo (saagaform) jäähdytyspatruunalla (sininen) n. 4€ (5.90€)

DSC_0288

Seuraavaksi mukaan lähti adidaksen neo kengät. 64€ (80€)

DSC_0284

Kajaanissa kävimme myös pitsalla koti pizzassa.

 

Seuraavaksi laitan kuvat tämän päivän ostoksista.

Sportiasta löysin uudet balettitossut entisten puhki kuluneiden tilalle. ne ovat blochin elastosplitit ja hintaa niillä oli 22.90€. Netistä niitä saa 25e ylöspäin. Tässä muutama kuva tossuista.

Tokmannilta sain gminin smartphone lens puhelin objktiivit n. 10€. siinä on kolme objektiivia: laajakulma, makro sekä kalansilmä. Paketiin sisältyy myös pussi, linssien suojukset sekä klipsi jolla linssit kiinnitetään puhelimeen.

CSC_0297Ylimpänä on kiinitys klipsi. Seuraavana on laajakulma linssi joka kiinnitetään klipsiin makron avulla. Kolmantena on makro jolla saa tarkennettua hyvin lähelle ja joka toimii myös välikappaleena laajakulmalle. alimpana on kalansilmä joka kiinnitetään klipsiin ilman välikappaleita.

Viimeisenä on vendin pipo 10€. Sekin on tokmannilta samalla reissulla.

DSC_0291

Perjantaina taas uusi postaus ja silloinhan on vuosi vaihtunut!! Nähdään silloin ja hyvää uutta vuotta!

<3 Inka