Selaat arkistoa kohteelle aktiivisuus.

Tervetuloa opiskelemaan!

15.8.2014 Yleinen

Äkkiä ne tilanteet muuttuu. Eilen aamulla vielä mietin tämän syksyn hakuja ja nyt minulla onkin opiskelupaikka jo tälle syksylle. Aktiivisuus kannatti jälleen. En tiedä miten olikin mennyt ohi keväällä yksi koulu, missä voisin opiskella ja eilen tajuttuani tilanteen, otin yhteyttä laitokseen. Pääsin tänään haastatteluun ja siitä tunnin päästä allekirjoitin jo papereita.

Koulu alkaa osaltani maanantaina, kun muut aloittivat jo viime viikolla. Olen siis vähän jälkeen jäänyt, heh. Kyse on aikuisopiskelusta, josta suuri osa on työssä oppimista, mutta syksy on lähiopiskelua. Ajelen siis päivittäin n.50min suuntaansa, mutta on se sen arvoista. Harjoittelujaksot ovat sitten kuitenkin lähempänä.

Kaikkien huolien ja murheiden jälkeen oloni on helpottunut, onnellinen ja innostunut.

Muutosten tuulet

26.4.2014 Yleinen

Olen jo kauan miettinyt, kuinka aikaansaamatonta ja tylsää elämäni on. Se on niin tylsää, etten edes tiedä, mitä siitä kertoisin.. Ja se on mielestäni erittäin surullista. Tuntuu, kuin pyörisin tylsyyden oravanpyörässä aina vaan uudelleen ja uudelleen. Mielenkiintoni on lopahtanut, en jaksaisi suorittaa kotona edes niitä pakollisia arkisia askareita puhumattakaan mistään muista ”tehtävistä”, joita kuuluisi tehdä.

Joku voisi ajatella minun olevan masentunut. Ei se joku ihan väärässä olisi, mutta mielestäni masentunut on liian karu sana kuvaamaan tuntemuksiani. Elämäni on vain ollut liian kauan samanlaista tasapaksua tallaamista, enkä ole jaksanut itse tehdä asialle muutosta. Mutta nyt teen.

Blogini nimikin jo sen kertoo; Tavoitteena aktiivisempi elämä.

Tavoitteeni on siis luoda itselleni aktiivisempi elämä, sekä henkisesti että fyysisesti. Jo liian kauan olen kärsinyt huonoa oloa itseni takia. Jo liian kauan olen ollut aikaansamaton tylsistynyt ihminen, joka alkaa katkeroitua elämäänsä, vaikka se ei ole päässyt vielä edes kunnolla alkamaan.

Tavoitteitani mm:

– ajatella positiivisemmin
– löytää itselleni mielekäs harrastus
– syödä terveellisesti
– nukkua hyvin
– viettää laatuaikaa ystävieni kanssa
– panostaa koulu/työtehtäviin
– nauttia pienistä asioista
– luoda rutiineja
– olla onnellinen :)