Selaat arkistoa kohteelle Ahmijankuppi.

Testissä: Karlie NORTHMATE® GREEN, syömistä hidastava ruokinta-alusta

13.5.2015 Tuotetestauksia

AhmimisenestoHauska ruohomattoa muistuttava ruokakuppi! Valmistaja kertoo kupin hidastavan syömistä ja tarjoavan samalla koiralle aktivointia! NORTHMATE® GREEN -alustat auttavat tehokkaasti hidastamaan syömisnopeutta ja ehkäisemään siten ruuan hotkimista ja ilman nielemistä / mahalaukun kiertymää. Lopputuloksena on iloisempi, hyvinvoiva koira.

Alustoista voidaan tarjoilla niin kuiva-, raaka- kuin säilykeruokaakin. Täytä tahnalla tai nameilla, kun haluat ekstra-aktivointia koirallesi. NORTHMATE® GREEN -alustat on valmistettu kovamuovista (ei sisällä ftalaatteja), joka kestää hyvin myös ulkokäyttöä ja on tiskikonepesunkestävää. Alustat ovat malliltaan soikeita.

ahmijankuppiTestiryhmästämme Luca pääsee itseoikeutetusti testaamaan tätä tuotetta, koska se syö tavallisesta kupista ruokansa 30 sekunnissa. Alustoja on kahta eri kokoa, Mini pienille koirille ja Large keskisuurille ja suurille koirille. Lucalle valitaan testiin suurempi koko. Setteripoika Yose saa ruokansa pienempään malliin. Yose ei hotki, mutta sen syömätekniikka on jotenkin hassu ja se kerää ilmaa syödessään. Ruoan jälkeen se röyhtäilee miehekkäästi.

Saksanseisoja Lucalle laitettiin kuppiin normaaliannos ruokaa ja kello käyntiin. Kupin tyhjentäminen kesti 6:59;97 minuuttia! WAU! 7 minuuttia eikä 30 sekunttia!!! Yosella kesti melkein 15 minuuttia kupin tyhjentämisessä. Ero ilman määrässä oli huikea! Olisittepa kuulleet. Röyhtäily väheni todella paljon! Kuten kuvista näkyy syömiseen käytettiin erilaisia tekniikoita, joilla nappulat saatiin suuhun. Hitusen aivotyötä samalla kun täytetään perustarpeita.ahmimisen esto kuppi

Testikupit jäävät muutes meille vakikäyttöön…

Jos haluat kokeilla niin KLIKKAA TÄSTÄ putiikkiimme.

hotkivan koiran kuppi