Selaat arkistoa kohteelle aati O.

alekoodeja ja jutustelua

13.2.2015 Äitin asioita, Arkipäivien asioita, Vaatemerkit

Sain tänään jotain aikaiseksi! Siivosin ja pesin ikkunoita :) ja järjestelin tavaroita. Ihana tunne. Aamulla olin varma etten saa aikaiseksi mitään. Olin taas niin väsy. Ajatella jos meille oikeasti syntyy tyttö. Kahden pojan jälkeen se on ihanan hurja ajatus. Jotenkin itselle on tullut varmuus jo poikien kasvattamisesta. Tuskin tytön kasvattaminen nyt siitä kovasti eroaa mutta kumminkin. Mutta tilasin Emmyltä kasseja ja lähetän sinne myytäväksi. Käykäähän tutustamassa aika kivaan second hand verkkokauppaan jossa on alet menossa.

http://store.emmy.fi/

Emmyn Ystävänpäivän viikonlopputarjouksena (15.2. klo 23:59 asti) kaikista yli 40 € tilauksista 10 € pois koodilla KAVERI14HELMI!

Lisäksi suosittelen todella lämmöllä Aati O. Verkkokauppaa! Sinnekkin on alekoodi

 

Aati O.-verkkokauppa tarjoaa 10 % alennuksen sekä ilmaiset toimituskulut kevään uutuuksista koodilla aatio. Tarjous on voimassa sunnuntaihin 15.2.2015 asti.

Käy kurkkaamassa valikoima: http://www.aatio.fi/

myös Boozt.comilla on -10% tarjous

Itse ostin Boozt.com ista ihanan Molo Kids Hill Floral softshell haalarin koossa 74. Tämä taitaa olla aika suosittu haalari koska Aati O lla oli haalaria vain koossa 68 ja tulossa koko 86. Booztilla oli 74 ja 86cm koot. Olen lukenut että tämä on todella pieni kokoinen tai siis että koot on todella pieniä.